- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz Ubul86 #48050 üzenetére
Persze. Lezuhanyoztam, megágyaztam, vacsoráztam
Viccet félretéve egyáltalán nem fogja vissza érzésre. Épp pár perce csodálkoztam rá arra, amit most kérdeztél.
Persze ha most elkezdeném tolni a Witcher 3-at, valószínűleg nem ezt érezném.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Ubul86
őstag
jó, persze, olyanran gondoltam én is hogy pl most sima net mert azért 1 óra render, és nem tudsz mit csinálni mellette, az úgy nemgyerebe (számomra, lehet hogy amúgy ennek így kell lennie)
azt most én se várnám el, hogy egy erőforrás igényesebb játék menjen mellette, de sima net, esetleg egy film még talán a jólenne kategória -
őstag
KH újra brillírozott használd egészséggel .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
kdavid23
aktív tag
válasz GangBAng^ #47991 üzenetére
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)Dr. Dávid
-
Gaberiellb
senior tag
-
simo9555
tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS G731GV típusú gép. Újrapasztáztam jobb hőmérséklet reményében, és az a tapasztalatom, hogy 2-3 napig a 90 fokot sikerül letornásznom 75-re (Noctua NT-H2), viszont utána ismét felkúszik a hőmérséklet 90 fok környékére. Több laptopot is pasztáztam már ilyet még nem láttam. Egyébként már a fehér VRM-eken levő pasztát is "újrapasztáztam" K5-Pro-val. Ha valakinek van ötlete a probléma megoldására megköszönöm.
-
zsakadam
tag
válasz simo9555 #48066 üzenetére
Ajjaj... Nekem is pont ilyen gépem van és pont ugyanezt csinálja... KillHates a megmondhatója... Most van a gépem a FixDirectnél második körön... Első körben újrapasztázták, de az ő pasztázásuk is csak 2-3 napig bírta... Utána visszamentek a hőmérsékletek... Nekem is G731GV-m van...
-
MaxxDamage
félisten
válasz Gergello #47830 üzenetére
Véleményt, teszteket, stb... várunk az új gépeddel kapcsolatban.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
KISDUCK
addikt
válasz Ubul86 #48028 üzenetére
Otthon én is monitorral használom az albérletben meg a la nature. Most rendeltem otthonra új monitort mert a mostanit átrakom a letöltős gépre. Eredetileg ahhoz akartam újat venni, de mohó g3¢i lettem ahogy nézegettem a webshopokat. Oszt behúztam egy 29"-es hdr10-es freensyces diszpléjportos hangszorós szipiszupi ultraszékes koreai csodát. Kíváncsi vagyok milyen széles képen járszani meg a hdr-re is kíváncsi vagyok hogy mit tud. A felbontás ugye kb 25%-kal nagyobb mint a fhd remélem azért nem lesz érezhető visszaesés teljesítményben.
-
Gergello
addikt
válasz MaxxDamage #48068 üzenetére
Nem igazán tudok mit mondani, egy superposition tesztet már raktam be, gondoltam még rá, hogy a fire strike-ot lefutottam, de nem volt kedvem letölteni.
Billentyűzete, kijelzője jelentősen jobb mint az Omen volt. Hardware sokkal erősebb, de az Omen régebbi kiadás volt, szóval felesleges összehasonlítani.
Hőmérséklete olyan 70 fok max, de nem is figyelem folyamatosan hwinfo-val, csak az Armoury Crate-be szoktam benézni néha játékközben alt+tab-bal. Most töltöm le a Witcher 3-at, azzal majd hwinfo-zok egy kicsit, az valósabb képet ad.
Cpu energiagazdálkodást azt 99%-ra raktam, ahogy beszéltük.
Külseje ebben a világos színben tetszik, nem hiányzik a fém, elég a Strix G kiadás is.
Kis negatívum, hogy valamilyen alacsony fordulat van egy kis rezgő hangja a cpu ventinek, talán olyan 1500-1800 rpm körül. Felette vagy alatta semmi. Ha silent módban használom irodai munkára, akkor a cpu venti az 0 rpm. Most itt ez a Optimus nem tudom, hogy működik-e, nem látom, hogy hol tudnám ellenőrizni azt, hogy netezés közben kikapcsol-e az RTX2070.
Szoftveresen nagyon jó. A MyAsus és az Armoury Crate is sokkal komolyabb program mint a HP Omen Command Center volt. Annál sokkal sokkal jobb gép. Más gamer géphez nem tudom hasonlítani, mert előtte egy Dell Precision M6600-asom volt. -
MaxxDamage
félisten
válasz Gergello #48071 üzenetére
Akkor teljesen jó kis gép és mindenre használható.
Lényeg, hogy elégedett vagy vele és reméljük így is marad!
HP Omen az említésre se méltó egy Asushoz képest◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Gergello
addikt
válasz Mikulásbá #48072 üzenetére
De hogy kapcsolom be ?
Köszi Maxx, nagyon elégedett vagyok vele. Nekem jó ez így, Clevo nagy falat lett volna. Nálam váló ok, ha a hosszú í nem a shift mellett van, szóval az kilőtt amúgy is egy pár gépet.
Nagyon örülök, hogy Mikulásbá tanácsára nem a kis Zephyrust vettem, 17,3"-on teljesen más élvezni még a netezést is. -
hito
nagyúr
válasz telefonmágus #48079 üzenetére
Azért ezen kemény lehet megírni egy diplomamunkát
-
telefonmágus
senior tag
-
Gergello
addikt
válasz Balázzs #48083 üzenetére
Itt arról volt szó, hogy meg van-e egyáltalán a gomb a helyén a bal shift mellett. Az mindegy, hogy milyen felírat van rajta.
Sok új magyar billentyűs gépen (ahogy láttam főleg HP) lent van a space mellett jobbról vagy még rosszabb, a jobb oldali alt mellett jobbról.[ Szerkesztve ]
-
Balázzs
senior tag
-
matyee
őstag
válasz Gaberiellb #48085 üzenetére
Koszi ahogy sejtettem
-
matyee
őstag
válasz Gaberiellb #48088 üzenetére
Abban a gépben nincs, mert a jobb paneleknél bukod a gsync-et. Persze ez is szubjektív, de generálisan szerint az a panel az optimális (v. a 144hz-es lg).
[ Szerkesztve ]
-
matyee
őstag
válasz perfegor17 #48090 üzenetére
Igen 60hz-ről 120hz-re hatalmas az ugrás, és megéri feladni a gsycnet érte sztem is!
-
GangBAng^
tag
MSI GT73EVR 7RF Titan i7-7700, 1070, úgy néz ki , hogy sikerül szert tennem egy ilyen gépre majd meglátom megbírkózom -e a kilókkal
[ Szerkesztve ]
GangBAng^
-
őstag
válasz perfegor17 #48092 üzenetére
Nekem a nagy váltás a 30 fps ről 60 fpsig és fhdről 2kra történő váltás .
90 fps fölött már nem láttom a különbséget."Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
thomasvold
őstag
Srácok, hol lehet azt állítani, hogy maximális kihasználtsággal pörögjön a processzor? Videót kódolok és mind a 8 mag csak 40%-on ketyeg.
-
echterion
nagyúr
válasz thomasvold #48096 üzenetére
Energiagazdálkodást nézted? Tedd át teljesítménycentrikusra, ha nem ott van. Illetve a táp alap, hogy legyen bedugva. Első blikkre ez jutott eszembe.
-
hito
nagyúr
Ha minden jól megy holnap érkezik a Scar II-m. Szerintetek be fogja venni a gyomra a win10-zel belakott SSD-met? Vagy majd jön a kék halál? Gondolom bízzak a legjobba és készüljek a legrosszabbra => mentsem az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest