Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NTonee

    veterán

    válasz Dinasti #22146 üzenetére

    Mindkettővel napi szintű kapcsolatot ápolok. :)
    AW 15 R3: Jó minőségű darab, de a hűtéssel vannak gondok. Egy nagyon jó pasztával és a cpu alulfeszelésével el lehet vele lenni. A hangja borzasztó, legalábbis a korábbi alienekhez képest. Egy akármilyen asushoz képest mondjuk jobb. A 120Hz-es G-Sync panel nagyon fasza, viszont nem IPS, tehát a betekintési szögek nem a legjobbak. Kevés az usb port.
    A garancia érdekes lehet. Ha újként lett vásárolva, akkor semmi gond, honosítani kell, viszont ennek a menetéhez, majd valaki más ír segítséget. Refurbished gép esetében is működhet a dolog, ha hivatalos forrásból származik, de elvileg nekem is refurbished van és nálam semmilyen garancia nem működik sajnos, szóval két esélyes.

    MSI GE62VR: A 1060 nyilván gyengébb, de használattól függ, hogy neked elég lesz e. Az anyagminőség gyengébb, mint az AW esetében, erősen műanyag. A hűtése még gyári pasztával is értelmesen működik. Ha játékra veszed, akkor normális hőmérsékleteket produkál, ha tesztelgetni, prime/furmark/aida stress/hasonló kínzásra veszed, akkor meg fog főni ez is. Jó a kijelző, szép hangja van, a billentyűzetet viszont szokni kell (szerintem elég gáz, kollégám szerint nem vészes, simán szokható)

Új hozzászólás Aktív témák