Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz HDAdriano #107647 üzenetére

    Azt csináltad hogy leszedted az AB RT párost és nyomtál egy újabb változatot helyette? A vga drivert is le teljesen DDU-val. Nem értem a görbédet, túl lapos. És az alapfesz előtti rész egy dolog hogy rövid nincs kifutása. Szóval az elejét kellene nagyon alacsonyra vinned nagy emelkedő pályán egészen az alapfeszig. Az eleje legyen nagyon alacsony a végén magasan hosszú egyenessel.....valami ott nagyon nem jó.
    Ahányszor vga kártyát használtam nálam a görbe íve minden esetben így nézett ki, legyen az laptop vagy asztali grafikus kártya. Állítgattam minap, jelen pill ezen vagyok. Emeltem 950mV-re, mert úgy stabilabb a tesztek futtatása, magyarán ha túl alacsony előfordul röccenés.
    Volt olyan is mikor új kártya behelyezés után rögtön 1050mV alapfesszel indított hibásan. Kellett neki egy nagy retus mire megtalálta a valós gyári értékeket. Az is lehet hardverhiba helyett csak elmászott valami a rendszerben.
    Amúgy nálam is lehet valami, mert nem vagyok megelégedve a teljesítménnyel. Újrateszem még a mai nap a vga részt és a régi AB RT részt is frissítem a legújabb változatra. Ügyesen minden beállítás emléket törölni kell, nehogy szoftvercsere után az előző emlékeiből táplálkozzon, mintha nem lett volna upgrade. Én ezt egy külön progival fogom elvégezni. :R Az UV görbe minden egyes pontja fontos az eleje és a vége is ezt már megtanultam, és mikor tesztet futtatunk szokta is váltogatni ami nem biztos hogy jó beállításra utal.

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák