Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz joysefke #1610 üzenetére

    azt mondtam, hogy objektíven felsorolva az érveket a két eszköz mellett és ellen, egyértelmű, hogy mindkettő mellett van érv, mindkettőhöz található olyan felhasználói halmaz, amelynek az adott kontroller a jobb választás,

    ez igaz

    de azt is kell látni, hogy a Logi mellett a felhasználók többsége számára kevés érv szól, ha az Xbox kontroller az alternatíva.

    ez konkrétan nem igaz

    -Miért vegyek egy logi kontrollert, ha PC-n úgyis azokkal az Xbox portokkal fogok játszani, amelyeknél a főplattformon eleve csak Xbox kontrolleres irányítás van?

    fogalmi zavar. nem xbox kontrolleres, hanem xinputos. nagy különbség, ugyanis az xinputot tudja a logi is ;)

    -Amennyire én utánnaolvastam (mielőtt vásároltam) az Xbox asszimetrikus kontrollerének a felhasználók többsége (de nem mindenki számára) jobb kényelmesebb a fogása. Ha ez így van, akkor miért nem az Xbox kontroller van előbb ajánlva, hogy tapogassa meg az illető, mennyire jön be?
    (Én személy szerint kézreállás szempontjából nem érzem a kettőt egenértékűnek.)

    mit írtam? fogja meg, és döntse el

    -Igen valós lehetőségnek tartom, hogy egy PC-s játékos, miután vett egy kontrollert magának, és bejön neki a kontrolleres irányítás, vesz magának egy konzolt is, mert ott ugye több kontrollerre (kanapés tehénkedésre) optimalizált játék van. Nem értelmes eleve egy potenciális konzollal /x360/ kompatibilis kontrollert venni, gondolva erre az eshetőségre? Szerintem igen, mert ugye akkor az előre vásárolt kontrollert tudja használni a konzolon és lesz egyből két kontrollere, ami ugye split screenben nagyon jól jön.

    teljesen okafogyott, egyrészt mert a 360 kifutó modell, másrészt meg a 360-ról portolt játékokat egy alsókategóriás PC is viszi már hibátlanul (lásd adatlapom), azért a pár exkluzívért meg senki nem fog boxot venni. három évvel ezelőtt talán ez valós érv volt, most már nem állja meg a helyét

    Ha valaki vesz PC-hez kontollert és nem jön be neki, el akarja adni, akkor melyik tűnik könnyebben eladhatónak? (tudom mindkettő eladható, de melyikre nagyobb az igény?) Naná, hogy az Xbox kontroller, amelyet ugye a logival ellentétben nem csak a PC játékos kissebbség vehet meg, hanem a konzolos többség is.

    nézz fel az apróra. ritka a logi kontroller mint a fehér holló, mert akinek van, nem akarja eladni, ha mégis eladó lesz, percek alatt elviszik. én is adtam már el kettőt, egy hétig nem volt fent a hirdetés, egy napon belül jelentkeztek érte és alku nélkül vitték. hoppá.

    Nem azt mondom, hogy a logi nem gyárt jó kontollereket, nem azt mondom, hogy PCs játékok terén nem kínál _legalább_ ugyanakkora sőtt nagyobb funkcionalitást mint az Xbox kontroller, hanem azt, hogy az Xbox kontrollernek vannak olyan előnyei, amelyek alapján az kéne az első ajánlás legyen a logival szemben. Ha valakinek nem áll kézre az Xbox kontroller, vagy régi játékokkal akar játszani, még mindig lehet neki ajánlani a logit.

    nincs első és nincs második. nem értem miért nem lehet kiegyezni egy döntetlenben. egyforma a kettő

    cserébe én sem hozom fel az x360 egy éves garanciáját a logi két évével szemben, nem hozom fel, hogy foszlik a 360 analóg karja egy idő után sokaknál, és nem hozom fel, hogy a logi garanciális ügyintézése legendás az MS-ével szemben, bemondásra cserélnek, de ha nem is, az tuti, hogy heteken belül zsír új kontrollered lesz. két évig, meg nem hozom fel, hogy ezen ha akarsz tudsz directinput módot csinálni natívan, a 360 kontrolleren meg nem.

    nincs egyértelmű előnye az 360 padnak akármit is csinálsz

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák