- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rotapizza
újonc
válasz rotapizza #8352 üzenetére
Üdv újra!
Visszaolvastam a topikot a napokban amennyire tudtam, kicsit tisztult a kép.
Egy kérdés: többen is ajánlanak Honda motoros Husqvarna gépet, Honda gépeket viszont nem, pedig az is van 210k-től kezdődően; mi az oka ennek?
Egy észrevétel: Oleo-Macnek ha jól látom nem szíjas a drágábbik vezetékese, de nem találtam róla semmi tapasztalatot
Amúgy már kezdtem barátkozni a DLM463-al de 230k-ból is kompromisszumos lenne 500m2-re hozzánk. a mi szokásainkkal inkább 70 perc a nyírás, az meg kb 2 kör 2 5ah akkuval, szóval a tartós gép + akku szett ide inkább 300 vagy 400k lenne.
Sokat tanultam amúgy a topikból, köszi mindenkinek. -
neo81
senior tag
-
boogie84
veterán
válasz rotapizza #8371 üzenetére
Ketto kozul en a hondat valasztanam. Meg akkor is ha kisebb a kese. Viszont mulcsozast tud alapbol, nem kell mulcs dugo + kes hozza. Es amint megcsinaltad eloszor mulcsozassal az udvart, utana meg a gyujtokosar merete sem lesz lenyeges mert nem fogod gyujteni.
Ne tevesszen meg a liter/ ora fogyasztas. Nem tudom hogy szamoljak a Hondanal, enyem 3 orat siman elmegy egy tele tankkal.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
gpuco
csendes tag
válasz rotapizza #8374 üzenetére
ilyen olcson 220-ert meg sosem volt 56cm-szeles Honda 170cm3 motoros Husqvarna funyirom. Es amit ennyire konnyu tolni a Ryobihoz kepest. A Honda funyirok gondolom ettol az artol joval dragabbak. A mulcsozo szett 21e ft volt hozza. Csak azt vedd ami neked megeri, a hondaban biztosan nem fogsz csalodni, de azert nezd meg, hogy a kidobo oldalon alul a vagosztalban a muanyag meghajto szij burkolatanal van-e fem felrakva. A Husqvarnaban van. Ha az a Hondaban full muanyag, meg ne vedd :-(
-
KunEmber
senior tag
válasz rotapizza #8352 üzenetére
A Husi LC140 egy egyszerű, megbízható fűnyíró, de nem könnyű. Sőt, kifejezetten nehéz. Fél éve használom, nagyon szeretem, nem fullad le, keveset fogyaszt, újra megvenném, de szó szerint nem egy súlycsoportban van a műanyag házas akkumlátorosokkal.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hardcore café
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest