Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz den89 #3560 üzenetére

    "...Ezért az árért van egy noname fűnyíród, amiről semmit nem tudni (mennyit bír egy töltéssel, szervíz, stb). Ennél meg aztán főleg fenn áll a veszélye a márkásabb fűnyírókkal szemben, hogy ha pár év múlva szükséged lesz akkura vagy akár töltőre, nem találsz hozzá vagy nagyon nehezen. Vagy ha bármi gond van a fűnyíróval, akkor valószínűleg kuka."

    Nagyon nem ez a helyzet.
    Való igaz, hogy a Parkside, mint akkus fűnyíró, noname gépnek tekinthető. Azonban a Lidl márkájaként forgalmazott mindenféle Parkside gépek igenis elismertnek és rajongottnak tekinthetőek.
    Kezdjük pl. azzal, hogy a 3 év garancia elég komolyan és profin működik. Hála égnek még semmim sem romlott el, de a Lidl ügyfélszolgálata az olvasottak szerint nem problémázik soha, ha garanciális ügyintézésről van szó. 3 évet adnak minden Parkside-ra, feltételezem, hogy erre is.
    Akku valóban lehet, hogy sokmindenkinek nem lesz hozzá, nekem azonban máris rendelkezésre állna töltővel együtt, mert a Parkside összes akkus gépére ugyanezek az akkuk mennek. Utánpótlástól meg aztán végképp nem félnék, mert aki ismeri a Lidl üzletpolitikáját, tudja, hogy forgóban árusítja mindig valamelyik Parkside terméket (épp pár napja néztem át, hogy mekkora is jelenleg a kínálat, hát, eléggé ijesztő és tényleg lefedi az összes barkács és építőipari ágazatot). Az akkuk és töltők is jellemzően évente 2-3x vannak kirakva a polcokra, ha valaki ezekből szeretne utánpótlást. (de mint mondtam, onnantól kezdve, hogy van több ilyen kütyü otthon, már ezzel sem kéne gondnak lenni).
    Engem most eléggé elgondolkodtatott ez az ajánlat, annak ellenére is, hogy tíz perce hívtam fel az Axiált, hogy ha még bent vannak, akkor megyek és hozom a benzines, 46-os Makitát és végre pontot teszek a vívódásom végére. Gondoltam, hogy ennek megkoronázásaként meg hozok hozzá akkor egy ilyen parkside akkus gépet is, amivel a nehezen hozzáférhető tuja fás keskeny füves részemen könnyebben tudnék forgolódni- sajnos azonban az akksis gép is relatíve nagy, 46cm-es... egy 32-es jobb lenne nekem, lévén a Bosch és MTD elektromos gépeim is ekkorák.

Új hozzászólás Aktív témák