Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    Sziasztok!

    Adott Einhell GH BC 43-AS típusú fűkaszám.
    Tavaly vásároltam, kb 5x lenyírtam egy 1000 m2-es területen a füvet. Probléma nélkül. (Na jó, a damil befűzéssel voltak gondok néha, meg még mindig, de nem jövök rá, hogy hogyan lehet praktikusan befűzni, és még az irányokat is eltalálni. :((( )
    Ma kezdtem volna szezont, erre megáll kb 5 perc után. Igyekeztem karban tartani, bár ennyi üzemóra után lényegében semmi teendőt nem ír elő a manual sem, és második rántásra amúgy is indult. Szóval nincs trehányság.
    Amire én rájöttem, az az, hogy a tankból nem tudja felszívni a benzint. De akkor nem értem, hogy eddig miért és hogyan működött? :F A képeken láthatjátok a több mint félig töltött tankot, illetve a kihúzott csöveket. Nos, ha a csövek visszakerülnek a helyükre, akkor sem lógnak bele a benzinbe, hanem kb ott véget is érnek, ahol becsatlakotznak. Ez egy kicsit nem szar konstrukció, hogy nem az aljáról szívja a benyát? Vagy nem értem miért jó ez. A döntögetéssel próbálgattam, természetesen, ha totál kicsavart állapotban tartom magamhoz a kaszát, akkor működik, mert eléri a benzint a két cső, de amúgy ennek mi lenne a mechanikája, árulja már el valaki pls! Nem akarom úgy tölteni a fűnyírós felnőttkorszakomat, mint faterom, aki állandóan azokat a kacat fűnyirókat szerelte, minden egyes vágás alkalmával. :DDD Holott újonnan vette őket, mégis valami mindig bekattanta náluk. :D

    Előre is köszönöm a segítségeket. :R

Új hozzászólás Aktív témák