Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bkadar1

    tag

    Sziasztok, egy hetes CX400-II tulajként megosztanék pár tapasztalatot. A legnehezebb dolog a helyes behelyezés, lassan de határozottan kell a helyére tolni akár 10-20 mp-n keresztül is, hogy légmentesen illeszkedjen, mert akkor jön ki igazán jól a basszusa + zárja ki a külvilágot. Ha túl gyors a tolás pattogni kezd a fülem tőle ami nagyon :( ha meg túl gyenge akkor nem lesz basszus. A szilikon párnák közül a legkisebb a jó (mint szerintem a legtöbb embernek) először a dupla harangosat próbáltam, de a normál egyértelműen jobban zár.
    Ha már egyszer jól bent van jöhet a bkv-zás, metró, villamos, hév stb. sokszor csak onnan érzem, hogy zaj van körülöttem, hogy érzem a rezgéseket. És tényleg nem kell hangosra rakni, otthon az 1-es hangerő is néha sok, de a legnagyobb zajban is max 4-5-ig kell tolni. A hangjáról összehasonlítási alapom nincsen (csak a gyári gagyi fülbe akasztósak), a basszus nagyon komoly, a közép az olyan közepes, a magasok viszont gyönyörű csilingelősek.
    Maximálisan hozza amit elvártam tőle: bkvzás közben nem üvöltve, részletgazdagon, kiváló minőségben tudok zenét hallgatni minden zajszint mellett :C

Új hozzászólás Aktív témák