- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
laleeee
őstag
válasz Lulu123rányo #88251 üzenetére
Szebb mint a fröccsöntött műanyag FiiO EM5
-
fericske
addikt
válasz laleeee #88250 üzenetére
Lövésem nincs milyen lehet az akusztikája. Lehet, hogy teljesen jó, korrektül hozzá lett tervezve a hangszóróhoz. Ez így megy normálisan. Tehát nem csak beletesznek valamibe valamit. Elsőnek bármilyen szempontok alapján ki lesz választva egy hangszóró, aztán hozzá lesz kidolgozva az akusztikai tokozása. A dizájn az nem szól ebbe bele.
Nekem amúgy tetszik ez a füles.
Annak szóltam be, hogy úgy van mérve, ahogy hallgatva sosem lesz. -
-NoVa-
addikt
válasz Lulu123rányo #88252 üzenetére
Kösz, élek majd az ajánlattal (IV., XV. ker előnyben, de mozgok sokfelé néha). Lesz mivel összehasonlítani, ha végre meghozza a posta a 130 Ohm BE drivereket. Kap az is fémházat, aztán kiderül, a 32 Ohm-os grafénből 4 driverből csak 2 szól ugyanúgy, remélem sokszoros áron kicsi minőségbiztosítás is fért az árba (extrémen filléresből fellépve a nagyon olcsó szintre ).
-
-NoVa-
addikt
Tegyük hozzá, Laleeee nem annyira érzékeny az 5-7k régióra, a Tape Pro magasait sem érezte harsánynak. Annyit tudok, hogy az A8 lényegesen gyorsabb, technikásabb drivert kapott, ezt kellett volna a 03 hangolásával összehozniuk végre. Ehelyett a szokásos chifi randomgenerátor megy.
-
Lulu123rányo
kezdő
válasz -NoVa- #88263 üzenetére
Írj rám aztán összehozzuk
Egyébként alakul a hangja , bár őszintén mar az elején is jó volt nagyon jó
VE Monk Plus
YINCROW X6
FENGRU DIY Tingo TC200
Ha majd megjönnek összevetem EM5-el[ Szerkesztve ]
Windows 10 Pro Retail 1490 Ft/Home/Windows 8.1/Office 2016/2019/Kaspersky/
-
-NoVa-
addikt
válasz Lulu123rányo #88265 üzenetére
-
-NoVa-
addikt
Kirakta a posta (kis P-vel) a díjtáblázatot, nem tragikus. + áfa.
-
laleeee
őstag
[link] mi baj ezzel ?
-
-NoVa-
addikt
válasz laleeee #88274 üzenetére
Utólag megmondom, hogy hol, vagy hol nem.
Nincsenek komoly elvárásaim, mások tapasztalataira és összehasonlításaira alapozva próbálok belenyúlni aprópénzért, de a tizendolláros alkatrészekkel még kicsit távol állok a prémiumtól. Ez inkább a túlárazott négydolláros szint lesz az eddigi kétdolláros helyett
Jelenleg mélyben és magasban minőségben és mennyiségben is úgy szól a fülesem, mint a Samsung Buds Live, még kevésbé izolál, és V helyett sokkal tisztább és kiegyenlített a közepe. Szóval nem rossz, csak magas a léc az IEM-ek felől.Az az előző freq gráfod meg a 6KHz-es peak miatt problémás, az elektromos gitárnál, és sok egyéb hangszernél kellemetlenbe tud átcsapni. Aztán simán lehet, hogy maga a mérés, az eszköz, vagy az illesztés pontatlan, és fülben nem gáz, amatőr méréseknél max összehasonlítani lehet a dolgokat. Pláne, hogy a Final E2000-ről nem hallottam nagyon rosszakat, és eléggé összemérhető: [link] .
A Periodic BE is határeset néha, felvétel és hangszerfüggően a csodás, és a túl sok határán egyensúlyozik, de ott inkább 5.4KHz-en van az emelés. A Carbon 1-200 Hz-el magasabban, és még többet emel arrafelé, mégis dícsérik, sógor is imádja a sajátját, szóval nagyon függ tőle, hogy mivel és mit hallgatsz rajta. [link]
Paulwasabii is próbálgatja napok óta, majd jön review, szerinte ajánlott budget, HBB is lelkes rá, te meg eleve kiváncsi vagy, ami nagyjából azt jelenti, hogy már meg is rendelted, csak utólag gondolkozol rajta, hogy kidobott pénz volt-e
-
laleeee
őstag
válasz -NoVa- #88275 üzenetére
À, nem rendeltem még meg, a bgvp ns9-el nagyon megszîvtam, az rosszul esett és nehéz is lesz eladni, egyenlőre nem akarok több pénzt kidobni az ablakon. A DD-ket azért kérdeztem,mert Tulku Màjsztró lebeszélt a (6) armatúrás fülesről, aszongya,nekem egy jó hibrid kéne ,de neki nincs normális DD-je hozzá.
F@sza 1 drájveres fülim van bőven( a Reecho szenzációs 70dollàrért), de hibridem egy sincs. Elkezdhetnék dràgàbb hibridekkel kísérletezni, de ingem-gatyàm ràmenne és akkor sem talàlnék egy jót, egy nagy rakàs alkatrész mindegyik, hangmérnöki munka nélkül. Az ns9-ben egyedül a magas kiterjesztés hihetetlen, soha nem halott magasakat képes előadni nagyon tisztán és részletesen, persze nagyon halk az a rész ,főleg a basszusmennyiséghez képest,úgyhogy kula az egész. -
kemcso
Ármester
válasz laleeee #88278 üzenetére
Hibriddel vigyázz, nagyon kevés olyat hallottam, ahol koherens volt a hangkép (K3003 pl), a BA-szekció többnyire elkülönül a DD-től és szétesett lesz a hangkép. Komoly mérnöki munka kell ahhoz, hogy összehozzák a két hangzást, így az olcsóbb füleseknél igen nagy a rizikó (headfi véleményekkel is óvatosan: nem tudod, hogy aki ajnározza az mit hallott és mi nem zavarja. Illetve honnan kap esetleg vmit, hogy ajnározzon. )
szerk: egy full BA vagy DD esetén kevesebb a rizikó, ott hasonlót a hasonlóval párosítanak...
[ Szerkesztve ]
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy in-ear füleshez tudnátok-e esetleg ajánlani olyan illesztéket ami közepes-nagy méretű de nagyon puha.
Nem igen bírja a fülem a szabvány passzos gumit, de kisebb méretűvel meg kiesik, és igazából örülnék neki ha nem is zárna annyira (jobban hallanám a külső zajokat is). -
laleeee
őstag
válasz -Faceless- #88281 üzenetére
-
laleeee
őstag
Erről hallott már valaki [link]?
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
Szerintetek Soundmagic E10, E50 vagy E11 a jobb választás? Alapvetően szeretem a kiegyensúlyozott hangzást.
Árban is ez a sorrend, bár nincs köztük nagyon jelentős eltérés.Esetleg max 15 ezerig valami egyéb Best buy?
Köszi
-
stellaz
veterán
Egyébként van egy Honor-Monster fülesem, aminek a kábele bazi erős és ma megjárta a mosógépet is. A gombok működnek és pár perc járatás után a hangja is már úgy 80 százalékos.
Szerintem ezt hívhatjuk strapabíró terméknek :) -
stellaz
veterán
Köszi
-
-NoVa-
addikt
válasz #54655232 #88295 üzenetére
Az. Megbízható oldal, és kínai cucc.
A Tin HiFinél nem gyakori a selejt, és a Linsoulnál ha nem is gyors a garanciaintézés, de létezik. Lényegesen drágább cuccokat cseréltek nekem, szóval korrekt bolt. Csak lassan küldenek néha, kevés a munkaerő a rendelésekhez képest. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Autós topik
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest