- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
Köszi a választ, bejáratom. Az a fura, hogy a bal irányba eltolódott balansz mellett észrevettem, hogy a bal fülembe ha bedugom vagy mozgatom a fülembe, akkor folyamatosan kattog-recseg. Nem a hang, hanem az egészben valami belül.. Ez a jelenség nincs a jobb fülnél (ahogy basszus se sok ) Más fülessel eddig ilyet sose tapasztaltam (mármint hogy balansz eltolódás lenne). Mondjuk ezt a fura pattogást se
Persze nem várok semmilyen klasszis hangot. Próbából vettem.. igazság szerint van egy KZ O1E9-em, ami mikrofonos, és ez amikrofon állandóan beakad a kabátom gallérjába, és kihúzza a fülest a fülemből szinte. Emiatt nézelődtem, és botlottam bele ebbe a AWEI-be . De ahogy mondod max kihagyok egy fagyizást és máris visszajött az ára
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest