-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz D@niel #58490 üzenetére
Ha nem akarsz agybadugósat, akkor meg lehetne próbálni az Earpods-t, annak jó hangja van, jobb a régi Apple headsetnél, és szerintem kényelmesebb is, mert jobban belesimul a fülkagylóba. Viszont ezzel utcán, vagy tömegközlekedve szerintem nem sokat fogsz hallani.
Egyébként a Sennheiser CX széria hangra elég vacak, de az egyik legkényelmesebb, amit ismerek (a másik a Sony), szóval ha az nem jött be, akkor szerintem a Piston sem fog igazán A kényelem elég szubjektív, hiába mondják százan, hogy milyen kényelmes, ha te felpróbálod, és nem bírod elviselni. Elég sok Piston tulaj van már errefelé, szerintem biztosan ki tudsz egyet próbálni.
f4lcon: Szerintem nem feltétlen kell neked oda erősítő, hiszen a kocsiban amúgy is aktív hangrendszer van, így elég lenne szerintem egy DAC-ot az AUX-ra kötni. Érdemes lenne kipróbálni. Plusz attól függően, hogy a kocsiban miylen minőségű hangrendszer van, nem biztos, hogy egyáltalán érdemes az egészre ennyit költeni.
MikE008: Szerintem simán Shure kábelre kell keresni. Lehet kapni gyárit is, csak drága. Az UE900 kábele is jó, de az szerintem nem fog olyan sokat kibírni, mert vékonyabb és sodort.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest