Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz vicze #53856 üzenetére

    Igen, sajnos eléggé rossz most az árfolyam, eredetileg a W30 is ilyen 80-90 közt mozgott, most meg 100 felett lenne az ára, pedig az itteni boltban nem változott semmi. Amúgy nem annyira nagy a W30, és a kialakítása miatt nagyon kellemesen ül a fülkagylóba, egyáltalán nem kényelmetlen. Akkor már szerintem sokkal furábbak a Sony elálló fülesei, azokra például nem tudom hogy lehet sapkát húzni, meg biztos elég sok szélzajt is össze tud szedni a kiálló ház.
    Amúgy nem olyan meglepő, ha valaki szerint az XBA30 jobb. Sok armatúrát nem csak jobban/rosszabbul lehet hangolni, hanem teljesen más hangzásra. Például a Shure 535 és 846 elég gyökeresen más hangzást képvisel, nekem a nagyobbik modell hangképe nem jön be. De ott a W50 is, aminél szerintem sokkal jobb a W40, de még a W30 is.

    A Re600-at azt hiszem nem nagyon hallotta még senki itt, van pár netes teszt, amik szerint nem olyan nagy durranás, mint a 400-as (mármint az árához képest, gondolom). De mindig kell egy vállalkozó szellem, aki kipróbálja :))

Új hozzászólás Aktív témák