Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    Hali!

    Tegnap este ebben az évben immár harmadjára halt le a fülhallgatóm és úgy döntöttem végül áttérek cserélhető kábeles fejhallgatóra. De amíg sikerül a megfelelőt kiválasztani, addig vettem egy utolsó fülhallgatót, mert az az igazság, hogy 5 percig nem bírom ki az utcán zene nélkül.

    Az elmúlt években mindig Sony MDR-EX10-et vettem, ami ma már nem kapható feketében, csak divatszínekben.
    Előtte a sony ericssonhoz kapott agybadugósokat használtam. Na annak nagyon jó mélye volt. Az EX10-nek már kevésbé, és most már csak EX15 van, aminek még gyengébb a mélye, bár lehet még be kell járatni.

    A problémám a fülhallgatókkal, hogy nem bírják sokáig, legalábbis a belépő szintben biztos nem. A kábel mindig megtörik a csatlakozónál, és végül ez okozza a vesztét, elmegy vagy a jobb vagy a bal oldal.

    Kíváncsiságból kérdezem: azok, akik 10+ K-t vagy még többet áldoznak FÜLhallgatóra, nem szokott megtörni a kábel? Én is gondoltam már rá az évek során hogy lehet kéne venni valami drágábbat, hátha az bírja. Én szoktam vigyázni a cuccaimra, de nálam a fülhallgató mindennapos eszköz, és nem hinném hogy akár a drágább is strapabíróbb kábellel lenne szerelve.

    Amúgy nem ajánlom az EX15-öt az EX10 helyett.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák