Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Porcupain

    aktív tag

    Most már kezd kialakulni a meelec a151 hangképe.
    Eddig kb 50 órát járattam be zajokkal és néhány óra zenét is hallgattam rajta.

    Már a bejáratás előtt nyilvánvaló volt,hogy sokkal hangosabb ugyanazon a hangerőn, mint a sony mdr-ex82. -csak ez van (v)iszonyítási alapnak- Továbbá ugyanazt a hangzást tudja, amit a sony eq-val, csak kevesebb basszussal. Az ének hangok, gitár és a dobok már ekkor is nagyon szépen hangzott, és sokkal „nyíltabb” volt.

    Most bejáratás után, már a basszus is kezd előbújni, persze némi eq-van nem árt rásegíteni, ha több kell. Bizonyos zenéknél olyan mint egy mennydörgés.:) Bejáratás előtt a Korn új albumának, Path of totality, eléggé műanyag hangzása volt, de most már ez is nagyon szépen szól. Bár ez az egyetlen ilyen típusú zene. Jellemzően nem hallgatok elektronikus zenét

    Igazából nagyon sokféle zenével próbálgattam, ezért erre annyira nem térek ki. Lényeg, hogy szinten minden típusú zenét hallgatok, kivétel az elektronkus tüc-tüc zene.

    Bogyók közül a legkisebbet használom, mert a többi nagy, de még így sokáig kell igazítani a fülest, hogy kényelmes legyen, és a hangzás is megfelelő legyen. Nyelésnél pl könnyen mozdul el, és elhallgat, ha nem jól van behelyezve. A fűl mögötti kábel vezető, talán nem ártana hozzá.

    A vezetékelés nagyon tetszik. Olyan mint egy madzat, könnyű és nem olyan merev, mint a sony-nak.

    velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9

Új hozzászólás Aktív témák