-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skiz0FreeN
csendes tag
Nham szépjóestét kívánnék!
Lehet, unalmas lesz a kérdésem, és már lehet, h megvitattátok előttem, de mégis felteszem a kérdést, és remélem tud vki segíteni nékem. Probléma a következő:
Van egy-két (há-négy-öt) fülhallgató, amiből meglepetésre, nem tudom melyiket válasszam.
Namármost, felállítottam a fontossági sorrendet:
1. Tiszta, ne doboz hangot adjon ki maából a kütyü.
2. Basszus
3. Azért zárja is ki nagyrészt a (z utca) zajokat.
4. Kb. 5-6000, max. 7000Ft- om van rá.
A jelöltek (talán nem a leg megszokottabbak, de ha vkinek van vmi ismerete, tapaasztalata róla,örömmel várom)
Sennheiser MX-51 STREET [link]
Koss Spark Plug [link]
Panasonic RP-HNJ50E-W [link]
Sennheiser MX-500 [link]
és netán, esetleg a Sennheiser CX-300 bár az már drága..
Ha bárkinek van tapasztalata, véleménye vagy bármi egyéb, az légyszíves reagáljon. Ha még jobb ajánlata lenne, természetesen az is segítsen. Tényleg köszi!10 perec van a zsebemben..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest