- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
válasz #16820480 #350 üzenetére
Kivéve, hogy szerintem naiv vagy, nem kell félteni ezt a Thomas gyereket, valszeg nem arról van szó, hogy olyan sok tervezői munka van azokban a modellekben, hogy az 5k-s(mert amúgy 5k az a resonance) árba ne férne bele egy normális ragasztás, HA nem lenne OLYAN profitorientált.
-
kemcso
Ármester
Nekem nyomják a fülemet, a Sony hybrid viszont tök kényelmes. A VSD1-el is ugyanez volt a bajom, az is nyomott a gyárival.
A képek alapján ugyanaz a kábel van, de ezt jó lenne tudni... Viszont máshol még nem láttam, csak a lendme-n.Xears: vajon a hangja milyen ennek a most 3e-ért árult "csodának"?
-
szipak
tag
talán még az offtopikba is off, de szerintetek hova írjam le kutakodásaim eredményét a "csúcs" lejátszók/dac-ok ügyében?
jöhet ide, írjak logout-ra belőle, vagy van erre megfelelő hely? mert ha logout-ra írok, akkor már abból sorozat lesz, csodálatosan gyakori (2 havonta talán ) megjelenő új okosságokkal
-
szipak
tag
rendben, akkor logout lesz, majd igyekszem könnyen olvashatóvá formázni.
témakör meg a high-end -nek kikáltott eszközök hangtechnikában és a köréjük teremtett mitológia. ami lényeges, hogy mint minden rendes értekezésnél itt is fel lesznek tüntetve a források, magyarázatok.
első rész a "csoda" usb káblekről és egyéb csodatevő kiegészítőkről fog szólni. meg hogy mi is ezekkel a baj.
-
Bodz
nagyúr
Jol van na. Mindjuk en tovabbra sem tartom egy rossz fulesnek. Tudom, kb. egyedul vagyok a velemenyemmel.
szipak: Jaj neeee, ezt neee!!! Troll topik lesz mindbol, proba es sajat tapasztalat nelkuli frocsoges, az osszes fasza gyerek megjelenik majd, tudomanyos es altudomanyos ervek, stb. Soha nem vezetett meg jora a tema, soha.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Majdnem egy évig volt is, de ez nem a kínaiak hibájából, illetve nem itt volt letiltve a tűzfalon, hanem sok DDoS jött a PH! szerverre Kínából, ezért letiltották az egész tartományt ahogy van (sőt, Koreát és Japánt is azt hiszem, mert ottani VPN-nel sem ment). De most pár hete az új szerverre költözés megoldotta.
kemcso: Nem igazán, de az itteniek nem is nagyon torrenteznek, van egy hasonló jellegű, de belterjes hálózatuk, ami szintén ilyen magnet linkekre épül, Xunlei, azzal tölt itt mindenki.
-
kemcso
Ármester
Biztos van olyan fül, akinek tetszik a hangja (és van, mert akinek továbbadtam, az oda van érte, bár 1/2 év után meghallgatta a GR07-et és egy "Hát igen, ez sokkal jobb"-al minősítette).
Nézd meg az E10-M5 viszonyt. E10 sztem vállalható, több benne a mély mint kéne, meg nem elég részletes, stb. Az M5-ben nekem sértő a magas és kevés a mély, nem szívesen hallgatnám. Neked meg fordítva
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Mondjuk én dupla haranggal használtam, ezt mindig elfelejtem hozzátenni.
(#370) szipak: Na, csak nem megszületik az első korrekt, a témát minden (mindkét) oldalról körüljáró, elfogulatlan, világmegváltó, igazságosztó kijelentésektől mentes írása a témáról?
[ Szerkesztve ]
-
szipak
tag
-
kemcso
Ármester
Brainwavz R1-et hallota valaki? Ha igen milyen?
-
kemcso
Ármester
Az, kötekedős
De, szakmai, viszont diszkriminatív lett volna ott úgy kérdezni hogy: "Brainwavz R1-et hallota valaki olyan, akit ismerek/törzstag a fórumon? Ha igen milyen?"Azt is megmondom miért kérdem: MP4Nationon akciós, és van egy kis rewardom is, így olcsón kijönne. Bár igazán nem kell
Szerk: Kérdezhettem volna azt is, hogy a T-Peos H-200-at ki hallotta, de arra senki se válaszolna... Pedig az még jó is lehet (2BA+DD)
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
Lányt is küldik hozzá, mert akkor már rendelem is. Ez nem derült ki
"Free shipping" vs. $ 9.58 to Hungary Via Standard Postal viccesek
Kinézetre nem rossz amúgy a cucc, kár hogy semmit se tudni róla, és X3: nomen est omen...(#379) Zoli133 igen, ennyire jutottam én is, a 20$-os ár gondolkodtatott el...
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
-
Ear001
addikt
Az már legalábbis USB drót ügybenmegszületett, vagy nem?
-
törölt tag
Ez általában így van: free world-wide shipping, de Magyarország nem a világ része. Ebből következik, hogy mi magyarok egy földönkívüli civilizáció leszármazottai vagyunk, az apró elrejtett jelekből rá lehet jönni. Kellene írni egy könyvet belőle, tuti siker lenne
Amúgy ha nagyon kísérletezni akarsz, akkor szerintem inkább valami Phonak, vagy Noble fülest vegyél, azok jobban érdekelnek, mint az R1
De ez az egész szerintem úgyis ott fog véget érni, hogy ha nem rendelsz valamit a fejes találkozóig, akkor utána már nem fog keleni füles -
kemcso
Ármester
válasz #16820480 #391 üzenetére
Eddig ezt nem tapasztaltam, hogy mi ilyen "kiváltságosak" vagyunk De majd figyelek erre a földönkívüliségre
Na jah, csak az R1 és a Phonak/Noble között van egy nagyságrendű árdifferencia...
Igen, ettől tartok én is De azt a problémát nem oldja meg, hogy hordozni a fejest nem túl szerencsés... -
törölt tag
Nem te akartál jobb minőségű fülest venni? Abban biztos vagyok, hogy az R1 nem lenne jobb a GR07-nél, és szerintem az is erősen esélyes, hogy a hangképe sem jönne be. Mondjuk engem nem annyira győztek meg eddig a Bw fülesek, talán a B2 kivételével.
Amúgy lehet fejest is hordozni, csak akkor zártat kell venni mindenképpen. Nézd csak meg mennyien keresnek utcára fejest. Mondjuk más kérdés, hogy legtöbben ilyen 10-15 ezres kategóriában keresnek, ahol szerintem még jobban járnának egy IEM-mel, főleg ha hordozni szeretnék.
-
kemcso
Ármester
válasz #16820480 #394 üzenetére
Az R1 nem a GR07 helyett lenne, csak mivel olcsóért hozzá jutottam volna, így elgondolkoztam rajta (20$), hogy milyen lehet, de mivel senki olyan nem hallotta, aki tud viszonyítani az általam ismert fülesekhez így csak kósza 5let volt.
De nekem a hordozás nem abból áll, hogy a fejemen viszem (vezetés közben igen hülyén néznék ki egy fejesben ), hanem hogy otthon-munkahely viszonylatban hozni-vinni Tudom, vegyek egy zárható szekrényt
-
Zoli133
addikt
Eléggé határmezsgyén vagyunk a témával.
De hogy valami teljesen off is legyen: Szombaton voltam koncerten/inni, hihetetlen, hogy nem votlam másnapos de teljesen hasznavehetetlen voltam. Nem is olyan rég ez több napig egyhuzamban nem ártott meg..
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest