- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
Közben én is beszéltem es annyit tudtam meg, hogy a M sorozatú, dinamikus fulesek lesznek elérhetok. Szóval nalad a pont, az armaturasok még nem lesznek itt egy ideig.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Bodz
nagyúr
válasz monti0222w #300 üzenetére
Nem igazán értem, hogy most miért került elő a kinek mire futja téma. Én is általában 10000 körüli füleseket használok.
Nézd, megértelek egyébként, szereted az E10-et, oké, ez a lényeg, de azért próbáld már meg feldolgozni, hogy esetleg más nem.
Mindössze egy felelőtlen dologra hívtam fel a figyelmed (ne buzdítsunk már mást egy olyan füles ajánlgatására, amit még nem is hallott), ennyi történt. Ha továbbra sem érted, akkor feladom. -
kemcso
Ármester
válasz monti0222w #303 üzenetére
Csak kicsit kell figyelmesebben olvasni pl VSD1S-e volt Bodz kollégának és most jön egy VC02
contaxg szomorúan hallom, hogy igazam van Jobb lett volna, ha jönnek az armatúrások...
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz monti0222w #305 üzenetére
Van aki nem ajánl semmit, mert amiből választani lehet az nem tetszik neki. Ez is egy vélemény! Az pl engem is zavart, amikor azt írtad, hogy az E10 jobb, mint a VSD1 (miközben ez utóbbit sztem nem hallottad...)
-
monti0222w
addikt
-
Bodz
nagyúr
válasz monti0222w #305 üzenetére
Sokan meg nem.
Nem megyek bele az E10 azért jó, mert itthon is kapható játékba. De ha feljebb akarsz lépni hangban (nem árban), esetleg türelmes vagy, míg itthon felbukkan valami, akkor nagyon szívesen adok tanácsot.
Egyébként az valami rémhír, hogy milyen szar külföldön gariztatni. Nem az, csak max. időben tovább tart, mint itthon, bár ez se mindig igaz. Egy fülest nem drága elküldeni kb. bárhová a világon, a kínaiak sokszor még a tartozékokat se kérik vissza.[ Szerkesztve ]
-
monti0222w
addikt
Nemenjünk. A felajánlást megköszönőm lehet hogy élni fogok vele! A garival kapcsolatban meg hála az égnek még nem volt rá szükség, pedig van egy kinai tab + telo, ami úgy lett berendelve kinából és nem szeretném a garival járó torturát! Olvastam jó pár sztorit ezzel kapcsolatban.
-
contaxg
veterán
Szerinted hányan tudják eldönteni, hogy valamit hallgatnak az valóban jó? Szerintem nagyon meglepődnél az eredményen. Az átlag 10mp-ig beteszi a fülébe és aszongya, hogy OK. Ez kb arra elég, hogy megtudja állapítani, hogy nem zárlatos a termék. Van aki elsőre azt sem érti, hogy miért baj az, hogy a vmilyen fülhallgatóját beEQ-uzta a fülijéhez, miért kellene azt most kikapcsolni.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
randras_83
addikt
Ha úgy alakul nekem van EX50LP meg E10 is.
https://www.flickr.com/randras83/
-
törölt tag
Valószínűleg nem lennének túl kelendőek otthon. Nem tudom hogy áraznák be őket, de itt úgy néznek ki, hogy az IM50 az 499rmb, IM70 699rmb, IM01 1100rmb, IM02 1650rmb, IM03 258rmb és IM04 3650rmb. Szóval a legolcsóbb armatúrás is a duplája az IM50-nek, ami szerintem még éppen belefér a magyar piaci igényekbe árban.
Egyébként tegnap láttam a metrón egy UE900-at valakinek a fülében. Bár gondolom valószínűleg valami Galaxy-ról vagy szifonról hallgatta.
-
Ear001
addikt
Nem tudom, baj-e az a tíz másodperc. Ha zenecuccot veszünk, a legfontosabb dolog, hogy elővegyük a mindennapi életben alaposan elnyomott ösztönlényünket. ha ez jól megy, akkor elég lehet ennyi idő, hogy azt mondjuk igen, ezaz. Belegondolva elég sok dologra mondtam ennyi idő alatt, hogy igen, ez az és a késöbbi együtt élés, vagy sokszori találkozás után sem csalódtam. Ilyen volt az Ongaku, az M7, a Heed Si, a Zyx Airy, a Shigaraki CD, az AN S, a Nanotec 301, a uDimension autós erősítőm, a Soundmagic E10...
És van egy csomó, amire ugyan ennyi idő alatt mondtam azt, hogy nem. Például a nagy Sennheiser fülesek, láttad te is mennyi ideig voltak a fejemen.., a Jungson A-osztályú, amit a teszt kedvéért nyúztam azért egy ideig, az AN E dobozok (kivétel az SE SPX és utódai).
Persze voltak, olyan dolgok is, aminél több idő kellett a kapcsolta kialakulásához, mégis nagy szerelem lett belőle, mint a Voyd, az SP drót, vagy hosszú-hosszú idő, amíg a helyére került az értékrendszeremben, mint a kisérleti Si meg prototípus tápegységek hozzá, vagy éppen az Oyaide meg a Valhalla USB drót.
Szerintem a nők jó része is azért tud a férfiaknál sokkal gyorsabban dönteni hifi téren, he egyáltalán eléri az ingerküszöbüket, mert ilyenkor átváltanak ösztönlény funkcióba, és nagy ívben tojnak a külső körülményekre, és csak azt mondják, amit éreznek.
-
kemcso
Ármester
Szerintem meg rétegigény, amit igenis ki lehet elégíteni, egy forgalmazónak meg kutya kötelessége lenne szvsz. A AK120-ból is adnak el és ez közel se az a kategória.
Még mindig jobb, mintha vmi Beast-ot vett volna
(#315) Ear001 ez sztem emberfüggő. Van, akinek igenis kell az idő, hogy valamiről meg tudja állapítani a tetszést. A "nemtetszés" viszont általában hamarabb megy, legalábbis nekem
[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
Nem értek egyet veled, sztem adnának el, ha lenne. 535 is van eladva, próbadarab is van belőle, mint ahogy az IE800ból is és az AT sem kis márka.... Remélem igazam lesz
Kácsánál volt pár darab eladó, a kicsiből meg egy egész doboz Ez azért nálam több eladott példányt feltételez.
-
Ati1979
veterán
Én voltam a microsoundnál és ott a következőket mondták:
Olyan 50-60 se215-re jut 2-3 315, 2 425 és 1 535. Az 50-60 lehet, hogy 70-80 volt. Már nem emlékszem.
Szóval leginkább a 215-öt viszik.Az ue900-at igazán forgalmazhatná a Logitech Mo, de úgy látszik nem látnak benne fantáziát.
Lehet, hogy vannak eladások, de gyártó szempontjából ez a szám elenyésző. Fülesért Mo-n nem sokan adnak 100k + összeget.
Az ak100 azért más. Az egy jó ár / érték aránnyal rendelkező lejátszó. Meg nagyon népszerűek ezek az ak-k világszerte...
-
contaxg
veterán
Kértem cuccokat a talira tesztelgetni a MEKK ELEKtronics-tól...úgy néz ki hogy adnak
M6-WT... EP-SF6P-RDBK-...EP-M9PG2-RD-... HP-AF32-GK-MEE...HP-Atlas-CF-MEE...EP-DD53P-BK-M... EP-A151-BK-MEE[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha azt tudod, hogy mi nem tetszik, akkor abból matematikailag következik, hogy a tetszésed is ki tudod következtetni elég gyorsan
Ati1979: Úgy tudom, hogy nem csak hogy nem forgalmazza a Logitech otthon, hanem egyáltalán nem is hajlandóak szóbaállni viszonteladókkal, a nagykernek sem adnak.
-
kemcso
Ármester
Ez biztos így van, de a lényeg, hogy adnak el 535-öt is, még ha keveset is. Innentől meg ATH-ból is menne, ha lenne, és nem mindig a darabszám a lényeg szvsz, hanem hogy a teljes termékpaletta legyen. De ezt csak mint hozzá nem értő lehetséges vásárló mondom
(#320) contaxg szuper, király vagy Melyik talira?
(#321) sheratan Ööö és mi van azokkal, amik közömbösek? Ez azért nem ilyen fekete-fehér halmaz, csak példaképp a DX50 alapvetően nem rossz, de venni nem vettem volna meg...
-
monti0222w
addikt
válasz szentkuti11 #312 üzenetére
Kiváncsi vagyok az összehasonlítás eredményére, bármi legyen is az!
-
szentkuti11
addikt
válasz monti0222w #323 üzenetére
Kicsit még emésztgetnem kell, de mindenképpen írok róla pár sort.
-
Zoli133
addikt
-
Bodz
nagyúr
És Zero Audio.
Egy darab kapható is, nem akarja valaki kipróbálni? -
contaxg
veterán
Figyi má', úgy ajánlgatod, hogy nem is hallottad mindegyiket?
Írni nem akarsz nekik?
[ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
A fülestopicban kialakult utóbbi 1-2 helyzetre a véleményem:
Többféleképpen létezik ez a mondás, de aktuálisan erre ezt tudom mondani: Hülye ember a saját kárából tanul, okos a másokéból.
És szerintem hagyjuk rájuk. -
raven12
senior tag
-
monti0222w
addikt
válasz szentkuti11 #326 üzenetére
OK. köszi.
-
kemcso
Ármester
Nem érdemes, meg vannak győződve a jó döntésükről.
Viszont nézzétek mit leltem: GR07 Classic. Olcsóbb lett, és színes Tegnap került fel a listára
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
válasz szentkuti11 #344 üzenetére
Az nem drágább lett az elődnél?
Itt legalább jó irányba mozdult az ár. (Mondjuk a leírást elnézve a harangok számám kicsit csökkentették)
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
kemcso
Ármester
Nem mintha sokat számítana, mert marha kényelmetlen (nekem) a gyári harangkészlet Na meg az alapára is igen baráti, a 180$->117$
Mai hír a Vsonicról: "VSD3, VSD3S már az előkészítő szakaszban, a piac hamarosan elő. Természetesen a leginkább beszélt átlátszó piros és kék fejhallgatók VSD5 találkozni hamarosan." google translate kínaiból
[ Szerkesztve ]
-
-
raven12
senior tag
Majdnem káromkodtam egy nagyot, de aztán láttam, hogy USD, a mai árfolyamot tekintve ez 26-27k. Mondjuk még így is eléggé jó.
A lényeg: Újfent lehet mindenkinek GR07-et ajánlani, sőt, még vehemensebben, mint eddig, mert olcsóbb
Arra kíváncsi vagyok, hogy történt-e bármi változtatás a festést leszámítva?
-
törölt tag
A legtöbb embernek azt hiszem már az az 5e is sok, ami a belépő kategória, ezért ha jól tálalva eléjük tesznek egy 3 ezres Xears ajánlatot, akkor könnyen meggyőzhetőek, hiszen az eladó a Sennheiser és AKG termékekhez hasonlítja, hogy jobb a hangjuk nála. Ami még éppen lehet igaz is, de ilyen ár mellett ha jó hangzást érnek el, akkor másra (például anyagminőségre) nem nagyon marad keret. Persze az emberek ebbe nem gondolnak bele, mert mindenki szeretné megcsípni az évszázad ajánlatát, és a kevés pénzét hatékonyan elkölteni. Csak az a baj, hogy sok esetben így költenek többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Vallás
- PlayStation 5
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs