- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple notebookok
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Exodius #106007 üzenetére
Az MF3 szett nagyon jó hangú, nekem nem sikerült semmilyen zenével megfogni. Ha megbékélsz az abszolút fapados kiépítésével (semmi csilivili fícsör és csak usb in).
Mindettől függetlenül ha nem jön ki jól a kannával amit rákötsz, hiába remek cucc. Szinergiavadászatot nem lehet megspórolni sajnos."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
fattyu
veterán
válasz Exodius #106007 üzenetére
szerintem.ha van 10 jó fejesed akkor két dolog sem elég.
szerintem: ha van egy fejesed és egy erősítőd ami imádja egymást nem nagyon kell tovább nézelődni.
szerintem: az MFA3 (amennyiben az amp része ugyanaz mint a kombóban levő ) egy nagyon erős ajánlat a jolly jokerre.
szerintem: amíg nem ülsz egyszer értetlen vigyorral a fejeden hogy lyé ez a fejes ezt is tuja addig nehéz megtalálni.Amugy részemről az MFA mellé a singxer sa-1et tudom még ajánlani. Majdnem mindent amit rádugtam iszonyúan kiszolgált. a TH900IIvel imádják egymást.
ugyanakkor ez a singxer ami amugy balanced módban irgalmatlan wattokat fel tud köhögni, úgy elvérzett egy egy argon mkIII-on hogy arra nincsenek szavak. Az MFA meg olyat csinált vele hogy keresgéltem az állam, pedig én is hallottam már ezt azt rendesen kiszolgálva.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest