Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz contaxg #98032 üzenetére

    Nekem az első reakcióm, hogy megörültem a bőbeszédű stílusának, és vele iratok user storyt taskokhoz,.meg dokumentációt. 2-3 korrekció után olyan oldalnyi tartalmat rak össze, amiben 1-2 mondarba még bepejavítok, de sokkal jobb, mint amit én a végletekig nyers optimalizáló hozzáállásommal 3 sorban foglalnék össze. Tartalmilag persze az lényegretörő, de politikailag a bullshit körítés kell oda, hogy ne csak informatív legyen, de a laikusnak el is adja azt a látszatot, hogy ez informatív. Mivel nem mindenki mérnök, ez elkerülhetetlen. Na és ezt automatizálta nekem, ha nem tudna alap C++/Swift,/Obj-C/js kódot írni, csak ezt, már az is hatalmas, de kód snippletek összetákolására meg hasonlókra is jó.
    Nemrég OpenScad 3D modellleíró programnyelv optimalizására használtam, úgy csináltam méhsejtrácsgenerátor scriptet fejjallgatórács nyomtatáshoz.

    Szóval ja, a Magyar nyelv még csak átlagosan megy neki. Jópár FB komment és fórum post elolvasása alapján ez érthető, a neten lévő Magyar nyelvű tartalom egész nagy arányát félanapfabéták írták.

Új hozzászólás Aktív témák