Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fericske

    addikt

    válasz hm74 #54839 üzenetére

    Azért a méret nem minden.
    Elég sok cuccot le lehetne szólni ha csak azon múlna, kezdve a sansa playerekkel, folytatva az LG v20-szal és társaival (hifi telók), ahol még csücskösebb a helyzet a zsúfoltságot/méretet nézve.
    Nem védem a Dragon Red-et, nem ismerem, de elképzelhetőnek tartom, hogy méret/teljesítmény/minőség/praktikusság tekintetében - ami szempontokat kell figyelembe venni abban a kategóriában amit ő képvisel - jelenleg ő viszi a pálmát.

    Az hogy fejhallgatókhoz kevés, más kérdés. Itt megint figyelembe lehet venni, hogy milyen fejhallgatókhoz, meg azt is, hogy azért asztali, külső tápos fejhallgató erősítők közül is sokan elvéreznek egy-egy nehezen hajtható fejhallgató alatt, még ha a szinergiát nem is vesszük figyelembe.

    Amire Batyulda gondol szerintem a feljebblépésnél meg annyi, hogy "Igen, jobban szól a Red-nél, de nem érte meg a 2x, 3x, 4x-es felárat, ez nem igazi feljebblépés." Ugyanakkor itt azért megjegyezném, hogy az m50x képességeinek felső határát nem nehéz elérni, szóval azzal tesztelgetni 100k+ dac-amp cuccokat felesleges erőfeszítés.

Új hozzászólás Aktív témák