- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topka
csendes tag
Sziasztok!
Lett egy finepix_s6500fd gépem. Magyar nyelvű menüt lehet rá tölteni, vagy magyar használati útmutatót hol lehet beszerezni? Köszi.
-
törölt tag
Eladó egy ilyen masina. A gép megvan 4éve de jóformán csak nyaralásokon meg pár kiránduláson lett használva az akksijait kb. 10 nél többször biztos nem töltöttem, összesen szerintem 3-4000képnél többet nem lőttem vele. Azért írom ezt így mert ebből nagyjából követekeztetni lehet az állapotára, nem kopott, nem karcos, tényleg szép újszerű állapotban van.
Amit adok hozzá:
- Doboza az összes dokumentációval
- 2,5giga XD kártya (512+2024)
- 4 2500as Varta akksi töltővel, alig használt
- táskáját Marco Polo (Saturn 4k)Érdekel valakit?
Képet tudok küldeni.
38k a legalja, ennyiért szerintem ajándék ez a motyó.
-
Real_Gabe
tag
sáríála
-
gergo.79
csendes tag
Én most vettem egy ilyen gépet, mert kategóriájában ennek van a legszebb, legtermészetesebb képe, szerintem. Volt már nálam 9600-os, meg HS10-es, hát mindegyiknek rosszabb képe van...
Nekem is feltűnt, hogy elemcsere után újra be kell állítani mindent. Odáig jutottam, hogy ha 10mp-en belül megcsinálom az elemcserét, akkor megtartja a beállításokat. -
gergo.79
csendes tag
válasz Mz/ts250@300 #4760 üzenetére
Én is elkövettem azt a hibát, hogy valamikor próbáltam a napot fotózni. Utána nálam is pixelesebb, zajosabb lett a kép, össze is hasonlítottam régi képekkel. De a legfeltűnőbb az, ha sötétet fotóztam (objektív védősapka feltéve) fehér pixelek lettek a fekete képen itt-ott. Ja ez egy 5600-os gép volt.
-
gergo.79
csendes tag
"Ez a masina még mindig nagyon jól teljesít. Nem rég voltam egy esküvőn ahol én fotóztam. Igaz nem egy tükrös gép de a képminősége még mindig nagyon jó."
...ha nem a legjobb. Jópár gép volt nálam kipróbáláson és nem találtam jobb képminőségű gépet ebben a kategóriában. A legújabb Fuji gépeknek pedig botrányos a képminősége. Az s1600-on mintha egy barna szűrő lenne, nem is elég éles. A HS10-es pedig botrányos, a Pixinfo-s tesztképeken lehet látni, hogy zajosak még iso 100-on is.
-
edi999
csendes tag
Sziasztok!
Láttam már régebben kért itt segítséget valaki Fuji Finepix S6500FD magyar nyelvű kézikönyv témában. Én most jutottam hozzá egy ilyen géphez és szükségem lenne egy használati utasításra.
köszi előre is...
-
-
tuctuc
aktív tag
Sziasztok!
Bocs, hogy ide írok, de nem találtam általános Fujfilmi topicot. Egy alapkategóriás J27-em van, aminél szombaton lemerült az akksi fényképezés közben. Tegnap fel akartam tölteni, de nem tölt a gép, a ledek sem gyulladnak fel. Hálózatról a gép működik. Érdemes akksit vennem, vagy lehet, hogy a gép adta meg magát? Budapesten - lehetőleg a belvárosban - tudtok normális boltot mondani, ahol meg tudják mondani, hogy a gép vagy az akku a rossz?
tuctuc22 éve a PH-n
-
MY2K
aktív tag
Fényképezőgép szerviz
Fotó Paradicsom
1148 Budapest
Nagy Lajos király útja 20.
www.foto-paradicsom.huNyitvatartás: Hétfő-Kedd-Szerda : 10.00 - 18.00
Csütörtök-Péntek: 08.30 - 16.30
Telefonszám: (36 1) 363 3777Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
hipuma
csendes tag
Sziasztok!
Eladóvá vált egy ilyen, kiváló állapotban lévő fényképezőgép. 4 éves és kb. 9500 expo készült vele.
A csomag tartalma a gépen kívül:
saját doboza az összes dokumentációval együtt,
2 x 1 GB Fuji xD kártya,
gyári tartozékok (napellenző, USB és A/V kábel),
4 db VARTA akkumulátor
Soligor cirk. polárszűrő (58mm)A csomag kikiáltási ára 36.000 Ft.
Érdeklődéseket priviben várom! -
_seth_
veterán
Enyémet 32-ért 3 szűrővel, elemekkel, elemtöltővel, összes gyári cuccával, táskával, tisztító cuccaival sem viszik, még csak érdeklődő sincs :S
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
30? Akkor lehet én is csökkentek még az árból Bár még csak érdeklődő sincs aki legalább alkudozna
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Elkelt végül Jó gép volt, szerettem de már nem használtam... bosszantott, hogy hiába jó mégsem tudok tükörreflexes szintű képeket gyártani ami persze egyértelmű... majd valami canon eos 1100D körüli utódot veszek még nyár előtt
-
gallnorbika
csendes tag
Ha valakinek van ilyen gépe eladó az légyszi írjon nekem
email:gallnorbika0318@gmail.comFontos
-
_seth_
veterán
válasz gallnorbika #4821 üzenetére
Na tessék, mire túladok rajta jönne a jelentkező
-
gergo.79
csendes tag
válasz Panthera #4820 üzenetére
Persze, hogy gyengébb a minősége, de kompromisszumot lehet kötni vele. Egy tükröshöz vehetsz 3 különböző objektívet (makró, széles, tele), ami ebben benne van, én rühelleném állandóan cserélgetni, meg nem is adnék rá ki annyit.
Nálam egy hiba van, nálatok is előfordul? :
200mm felett többszőr eltéveszti a fókuszt. Pittyeg, hogy befókuszált, de visszanézve nem lesz éles a kép. -
pancsicsmm
csendes tag
Üdv! Eladó egy ilyen típusú gép, keveset használt. Dobozával, 2Gb memóriakártyával, és case logic tartó táskával. Szinte újszerű állapot karcolások nincsenek, a festés van megkopva egy ikonnál a beállító tárcsán. Sürgősen eladó!!! Ár: 35000 Ft (alkuképes, csere nem érdekel)
-
-
gergo.79
csendes tag
válasz Panthera #4825 üzenetére
Köszi a tippet, sok mindennel próbálkoztam, nem vagyok már kezdő. Szerintem a gépem hibája lehet. Még használtan vettem 5 évesen. 200mm alatt nem csinálja. kb ez a határ. Felette pl. ha készítek 3 képet ugyanarra a pontra 3-szor fókuszálva., akkor 1 biztos nem lesz éles. Van hogy az első, van hogy a második kép.
-
gergo.79
csendes tag
válasz Panthera #4827 üzenetére
Köszi a tippet, de így is megpróbáltam most, és így is téveszt kb, minden 3. képet. Jelzi, hogy befókuszált, éles is az előkép, visszanézve pc-n már látszik a különbség, de ne gondolj olyan drasztikus életlenségre.
Több fórumon olvastam, hogy ez a gép típushibája (téveszti a fókuszt). Hiába, semmi nem tökéletes. Előtte egy S5600-osom volt, azzal minden képem tökéletesen éles volt (300ból 300 kép), valahogy jobb volt annak a fókusza, gyorsabb is volt, viszont ez minőségben felülmúlja azt. -
Panthera
őstag
válasz gergo.79 #4828 üzenetére
Szerencsére ilyennel még nem találkoztam (a könnyen fókuszálható dolgokkal nem szokott gond lenni). Úgy már jártam párszor, hogy fotózás közben átváltottam az egyszeres manuális fókuszra, és elfelejtettem visszaváltani. De az ilyeneket azért gyorsan észre lehet venni.
-
MY2K
aktív tag
Eladó egy Fuji FinePix S6500fd. Érdeklődni pü-be!
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
KNikk
csendes tag
Eladó egy kiváló állapotú Fuji Finepix s6500fd. Minden tartozékával + 1db LumiQuest soft screen vakulágyító. A gép mellé 1db 1Gb-os és 1db 2Gb-os memóriakártyát adok. A gép jelenleg tartalék gépként szolgál. Ár: 35.000 Ft.
-
syberia
veterán
De kihalt lett ez a topik, pedig vagyunk páran S6500 tulajok...
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
Deer76
aktív tag
válasz syberia #4833 üzenetére
Jaja, pedig én is tavasszal újítottam be egyet 22.000-ért memókártyákkal, akksikkal.
Az új kompaktok képminőségét csapnivalónak találtam.A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
mosfet
csendes tag
Üdv!
...élt 6 évet!
De annak reményében írok ide, hogy hátha működésre bírom, kooperatíve egy jótevővel. A CCD megadta magát, ezért ha van itt olyan - vagy tud olyanról - akinek van egy szintén halott 6500-asa de más hibával (betört LCD, felrobban kondi, megreccsent obi, etc.) és gombokért megszabadulna tőle, vagy a kukába dobás helyett, hozzám vágná annak nagyon örülnék!(Ha nem jön össze, akkor donorgépnek megtartom, s ha valakinek gond adódna a gépével az alábbi címeken elér)
elérhetőségek: try-out@freemail.hu; vazol.mobil@gmail.com -
ghostie
tag
Fuji Finepix S6500FD megkímélt állapotban eladó, 30.000 Ft-ért.
Tartozékként egy 2Gb-os Fuji XD kártyát, gyári napellenzőt és egy polárszűrőt adok hozzá. -
gfefe
őstag
Tiszteletem.
Kérdésem nem tökéletesen ebbe a topikba való, de mivel nem találok megfelelőt kérném az itteni mesteremberek segítségét.
Adott egy finepix s8000fd. Sajnos a kijelző csíkoz és árnyalataiban sem a legjobb... ugyan ez a normál camera mód is amikor nem a kijelzőt használom.... a készült fényképek pedig szellemképesek lesznek...
Érdekes az egészben, hogy a menü és a kép megjelenítésnél viszont jó a kép....
tudtok valami esetleges megoldást rá?Köszönettel
gfefeDOWNLOAD ██████████████ 105%
-
bbubby00
őstag
Sziasztok, én most vettem egy ilyen gépet. Olcsón hozzá lehet már jutni (20 pisztoly orrú Mátyás).
Izgatott vagyok, mert SOSEM volt még ezelőtt fényképezőgépem
Olvasgatok itt-ott hogy hogyan is érdemes nekivágni a dolgoknak.
Remélem jó gépet választottam kezdésnekEladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Alien4
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, adott egy finepix s5000, rendeltem hozzá az ebayen található olímpus xs- msd adaptert, faragni kellett, jóra sikerült, mert nem volt nagy meló, jól ül a fészekben, de akkor is azt mondja, h no card, esetleg valakinek van ötlete, hogy hogy lehetne kibackelni az xd kártya vásárlást?
tapasztalatok valakiknek ez irányba, stb.köszönöm!
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Látom nagy a nyüzsgés, de azért megpróbálom...
Valaki megcsinálta már a géphez a tuti vaku derítőjét? (Ami még elvisz 2-3 méterre, de nem villan olyan erőset.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Lexus, Toyota topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mozilla Thunderbird
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Nikon Z Nikkor Z 24-200 VR azaz optikai stabilizátoros utazó zoom eladó
- Panasonic Lumix s5 + kiegészítők, Beszámítás, Leírást olvasd!
- GARANCIÁLIS! Makulátlan állapotú Nikon Nikkor Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR objektív
- Panasonic Lumix G7 + Lumix G Vario 12-60 f/3.5-5.6
- Viltrox EF-M2 II speedbooster 0.71x
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest