- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz Gogolak #2098 üzenetére
Szia!
Igen, működik az autofókusz, de nem mindig arra akar fókuszálni amire Én szeretnék, plusz néha kattintás közben elkezd dolgozni a gépezet, 0,5 - 1 másodpercig az pedig bővel elég a bemozduláshoz.
Ezt az zoom-olós örületet azért csinálom, ha nem a max zoom közelében akarok fényképezni, akkor egyszerűen nem látom hol éles a téma, főleg ha a betekintési szög sem a legjobb. (lehet hogy a szememmel van a baj ) , a drágább gépek is ezt csinálják a manuál fókusz beindítása után (makró módban), hogy felnagyítják a kép közepét hogy jobban tudjuk az élességet belőni.
Na ezt a fokúszpont kérdést nem tudom pontosan, de úgy tünik hogy eddig bevált a dolog, tehát marad a fokusz pont akár mekkora a zoom...
Próbaképp válts át jpg+digitzoomra, neked is lesz brutál gyújtótávod, érdekességnek jó, de így már soha nem fényképezek. inkább raw+képkivágással nagyítok.
Amikor még meg sem volt a gépem, akkor volt a kezemben a Canon 400D tükrös alapobival 5percig, sajnos szinte nem tudtam semit a fényképezésről, így értékelni sem tudtam a gépet.
-
Hydra SR
addikt
válasz Monya78 #2096 üzenetére
A Digit. fényképek topicban is bőven lehet segítséget kérni, az első hozzászólásban le van írva, hogy mire való a topic. Nem szoktuk lenézni a kompaktosokat, pláne hogy nem olyan nagyon rég még a mostani DSRL-esek is kompakttal nyomták. Nekem is csak február óta van 400D. De mondom, nem zavar engem itt, csak szerintem ott többen szólnak hozzá.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Ala
tag
Hali!
Nekem a vakuval kapcsolatba lenne kérdésem.Valakinek sikerült megfelelő külső vakut találni ehhez a géphez.Nem makro készlet kellene hanem sima nyagyobb teljesítményű vaku.A fényképezőmhöz van egy külső vakupapucs, tehát azzal nincs gondom, de eddig sok féle vakut próbáltam de egyik sem akart igazán működni . -
Hydra SR
addikt
-
Monya78
veterán
válasz Gogolak #2105 üzenetére
Hali!
A szem nagyon jól sikerült , penge éles.
A krizantén elég bonyoultan néz ki...nem ennél a virágnál érdemes kipróbálni a max zoom-ot (és az ezzel járó kicsi mélységélességet), Valami picike és simább felületü virágon kellene...
A vízfüggőnynél számomra zavaró a zöld-fehér rész a háttérben, elég lett volna csak a rózsaszines, amúgy maga a víz éles, főleg az az oszloprésze érdekes...
-
-
Hydra SR
addikt
Infra szenzoros vakukioldókról hallottam még csak eddig. Fotocellás is van de az teljesen másra való, azzal fénykaput lehet építeni, az egy külön fejezet, nem ide tartozik. Az infrásnak a lényege, hogy vázhoz csatlakozó vaku villanását (ill. annak az infravörös tartományba eső részét) érzékeli és vele együtt villan. Ezt stúdiótechnikában szokták alkalmazni. Viszont van egy kis bibi a beépített vakukkal: általában van egy fénymérő elővillanásuk, pár ezredmásodperccel a valódi villantás előtt. Ez a kis villanás már elég ahhoz, hogy kioldja a stúdióvakut is csakhogy ekkor még zárva van a redőny ill. kompaktok esetében nincs még feszültség alatt a szenzor. Néhány ezredmásodperc alatt pedig nem tud újratöltődni a külső vaku tehát a második villanást hiába érzékeli, nem tud vele együtt villanni. Vagyis éppen az exponálás idejére nem fog jutni villanás, csak a beépített vakué. Nem biztos, hogy az S5600 vakuja is elővillan de szerintem igen, ki kell próbálni. Egyébként ilyenkor a vázon levő vakut nem is a téma felé szokták irányítani, az csak vezérli a stúdióvakukat (master-slave). Beépített vakut nehéz lesz másfele fordítani mint amerre az objektív néz, bár egy fényterelővel el lehet pattintani a fényét a plafon irányába.
Összegezve: az S5600 nem igazán alkalmas rá, hogy külső vakut vezéreljen. Buherálni lehet de drágább és gagyibb, mint venni egy olyan gépet amire tudsz vakut tenni.
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
-
Hydra SR
addikt
Nem attól fog elvillanni a külső vaku, hogy tereled a fényt. Az csak arra kell, hogy a fő vaku (a külső) adja a fő fényt, ne a beépített mert az csak a vezérlést szolgálja ebben az elrendezésben. Ha nem működik akkor nem tudom, mi van, talán az S5600 vakujának az infra tartománya nem elég a kioldáshoz vagy nem olyan a karakterisztikája amire a kioldó érzékeny vagy a rosseb tudja, ennél a gépnél nem figyeltek erre mert nem erre való. Én használtam már stúdióvakut de nem S5600-zal, hanem egy 400D-vel amire egy Canon 540-EZ volt csatlakoztatva és fölfele volt fordítva a feje, az vezérelte a két stúdióvakut amiken nagy diffúzorlapok voltak. Végeredményben erre való az infrás vakukioldó. A 400D beépített vakuja is elővillan, sötét lett a kép ha azzal próbáltam vezérelni a külső vakukat.
A technikához hozzátartozik még, hogy ilyenkor a külső vakuknak ugyebár az égvilágon semmilyen tudomásuk nincs a gép beállításairól, nem tudják sem a rekeszértéket sem a fényérzékenységet, nem rendszervakuként működnek csak villannak egyet fix fényerővel. A fényerőt a vaku(k) elhelyezésével és a diffúzorlapok cserélésével lehet változtatni, használat előtt pedig külső fénymérővel tesztvillantásokat kell végezni a téma közelében ami kiírja, hogy adott fényérzékenység mellett milyen blendével kell dolgozni a helyes expozíció érdekében. A záridő gyakorlatilag nem számít ilyenkor, a legrövidebb vakuszinkronra érdemes beállítani, ami kompakt gép esetében megintcsak kritikus mert nincs redőnyzár tehát vakuszinkron idő sincs, az elektronikus vezérlés pedig pontatlan, simán lehet, hogy a villanás nem az exponálás idejére esik. 1/200 körüli érték szerintem úgy kb. jó de ezt ki kell kísérletezni. Lehet, hogy egyáltalán nem fog működni.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Gogolak
tag
Szerintetek a mi gépünkel lehet ilyet fotózni?
[link]
Hihetetlen szép. -
-
Monya78
veterán
válasz Gogolak #2113 üzenetére
Persze hogy lehet, főleg hogy megvan a Dcr-250 -ed
Olyan képet csináltam eddig amiben a cseppen belül a tájkép látszódik: [link] ,
annyi hogy vagy addig keresgélsz hajnalban valamilyen virágos kertben amíg hasonló helyzetet látsz, vagy egy virágot egyszerüen a csepp mőgé teszel
-
Gogolak
tag
A raynoxomat kesobb is hasznalhatom mondjuk egy DSLR en?
-
ZSOOLT2
tag
Hello, most vettem 1 használt S5600-ast, viszont úgytűnik, nem kaptam kozzá cd-t. Van rajta bármi létfontosságú, és ha igen, honnan tudom letölteni? Válaszokat előre is köszi!
-
Gogolak
tag
válasz ZSOOLT2 #2118 üzenetére
Szia!
Először is gratula a géphez!
A CD rol én használom a Fuji finepix vievert RAW konvertalasra.
Sokan nem használják ezt a progit, de en még mindig nem talaltam masikat ami nekem tetszene.
Sokan használják az "s7raw" nevu progit RAW okhoz, de nekem az nem jott be, mert ott be kell allitani a dolgokat, mert defaultban nem adja vissza az eredeti képet,De lehet hogy csak en vagyok hozza láma!
A finepix viewer nekem mindig szepen at konvertalja egy az egybe TIFF be onnan meg PS JPG be.
A finepix viewer azert is jó mert meg tudod vele nezni, mint az ACDsee be a képeket, nem kell egyenkent beolvasni őket mint pl a PS ba.Ha gondolod tölsd le a progit az oldalrol (szerintem lehet), de csak akkor ha RAW ot akarsz használni.
A JPG be akkor nincs szükséged semmire a CD ről. (Meg lehet emígy se...)Bármi kérdéset van még, szivesen segítünk....
-
Hydra SR
addikt
válasz Gogolak #2116 üzenetére
Igen. Bár az igazán profi megoldás a makró objektív és a közgyűrű de amíg nincs, addig szépen lehet dolgozni egy DCR-250-nel is. Kombinálni is lehet őket.
-
Desmond99
csendes tag
SziasztokÚgy volt eladom a s5600 mat és veszek egy 6500fd.tDe tegnap este rájötem hogy az árából csak egy használtra futná mert nem igazána akarok rá áldozni most tööbet(egyenlőre.).Az én gépem viszont 3 hónapos.Viszont e helyett vettem egy hama polár szűrőt.Vagyis vettem volna de jött egy kis gondom.Tegnap rendeltem meg és akkor még azt irták ha ma meg rendelem akkor holnap a kiválasztott helyen lesz a cucc.errel fől ma mit kapok a termék várható érkezése 2007.12.14.Az az egy hónap.Jó mi?
Jah és a másik amiért meg gondoltam magam az hogy ha váltok akkor már ugorjak nagyott.Amit ugyis fogok(DSLR)Na mindegy gondolom leírom mind ezt nektek.
Linkelnéb be pár képet ha érdekelne de nem tudom hogy itt hogy kell. -
Hydra SR
addikt
válasz Desmond99 #2122 üzenetére
Baromi érdekes sztori de ez tényleg egy szakmai fórumra való szerinted? Ez nem chat, még ha néha abba is fajul egy-egy szakmai vita de azért ne innen indítsuk már alapból a beszélgetést...
Ha kérdésed van vagy tanácsot kérnél, szívesen segítünk, de bandázni nem itt kell. Bocs, ha kicsit nyers voltam.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Desmond99
csendes tag
válasz Hydra SR #2123 üzenetére
Ez a válasz azt hiszem nem engem méltat.Talán a nyers válasz felér a te eszeddel is.Azt hiszen ebben a topicba irtak már ennél sokkal nagyobb ökörségeket is nem?na mindegy de abba is gondolj bele hogy miröl van szó.Nem kell itt tenni itt a nagy profi szakembert mert ha belegondolunk a mi gépünk és tudásunk nagyon messze áll attól hogy fotózás.az a legrosszabb hogy ezt te is tudod.A másik dologmeg az hogy miért kell valakit kiutálni első körből?lhet csipőből többet tudok a fotó és utó munkáról mint te?És lehet tudnák segítenni ebbe abba.nem értem ezt a modort.De nem veszem komolyan inkább annk hogy nem lehet valami jó napod és most rajtam tölt9d ki.
---ÜDV--- -
Hydra SR
addikt
válasz Desmond99 #2125 üzenetére
Hogy jön az ide, hogy ismerlek-e? És az, hogy milyen szinten állunk a fotózásban? Arra reagáltam amit írtál, nem személyeskedtem. Ez a fórum nem az ismerkedésről szól és nem is a veled történt érdekes történetekről mert nem chat és nem blog. Szakmai fórum, és ez a téma a Fuji S5600 típusú digitális fényképezőgépről szól. Kicsit nézz körül a fórumon, hogy miről szokott folyni a beszélgetés Amit írtál az távolról sem kapcsolódik a címben említett géphez, csak benne volt a neve a történetben. De a TV maci sem természetfilm, pedig van benne medve...
Ha első körben írsz hülyeséget akkor első körben fognak érte lefikázni, nem csak akkor ha már jól megismertek. És ha te hibáztál akkor ne te kérd számon a reakciót[ Szerkesztve ]
-
Hydra SR
addikt
válasz Desmond99 #2127 üzenetére
Nem történt tragédia, csak felhívtam a figyelmedet arra amit regisztrációkor is elolvashattál az alapelvekben is, és a fórum olvasgatásakor is feltűnhetett volna de valamiért mégis figyelmeztetni kellett téged rá. Én nem "lángoltam fel" csak amikor elkezdted sértetten megmagyarázni, hogy miért jó mégis amit csináltál és tulajdonképpen én vagyok a bunkó, hogy szóvá merem tenni.
Szerintem kezdjük előről a bemutatkozást, Hydra vagyok és szívesen segítek ha tudok és van miben, ez pedig itt a Prohardver fotós szekciója ahol ezzel a tulajdonságommal nem vagyok egyedül Ha az emlegetett gépcserélésben, vagy szűrővásárlásban kérsz tanácsot, akár műszaki szemszögből, akár abban, hogy hol és mennyiért érdemes venni akkor kérdezz bátran. És még az is belefér, hogy egy-egy elkalandozó hozzászólás becsússzon. Csak ne azokról szóljon a topic és ne onnan induljunkA privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
ZSOOLT2
tag
válasz Gogolak #2119 üzenetére
Hello,
Köszönöm a választ, a jelek szerint semmi létfontosságúról nem maradtam le (RAW formátumhoz még kell egykis idő). Az előző gépem egy HP Ps 120-as volt, 1megapixeles gép, de napos időben külső helyszínen szép képeket csinált (előtte meg egy Hama analóg volt 4k körüli áron). Tetszik a gép, sokat tud, szépen néz ki, és jó a fogása is (mintha a tenyerembe öntötték volna) záridőt, és blendét már tudom állítgatni, olvasgatom a kézikönyvet, ilyesmik...
-
ZSOOLT2
tag
UV lencse azon kívül, hogy védi a fényképezőgép lencséjét, jó valamire?
-
Gogolak
tag
válasz Desmond99 #2122 üzenetére
Szia!
Ne haragudj, de én is Hydranak adok igazat.
Ez a "hsz" ed inkabb Blog szerű.
Én eddig mindig ugy kezdtem a fórumozást hogy visszaolvastam legalább egy szaz hozzaszolast es akkor kerdezek valmit ami engem illet.
Ha vissszaolvastal volna kicsit akkor olvashatad volna , hogy eleg komoly eszmecsere ment pont errol a temarol....
Na mindegy!
Szivesen segít itt mindenki , nem kell rögtön anyázni!
kérdezz bátran....
Egyébként azt itt mindenki tudja, hogy Hydra "respect" ... -
Hydra SR
addikt
válasz ZSOOLT2 #2130 üzenetére
Elvileg igen de gyakorlatilag nem nagyon. Digitálison nem igazán. Kicsit tisztábban lehet vele látni párás időben, de tényleg csak nagyon kicsit, meg hasonlók. Icipicit a színekbe is beleszólhat de hát digiten annak semmi jelentősége, RAW-ban odébb tolok egy csuszkát és elértem ugyanazt.
-
Monya78
veterán
válasz Gogolak #2119 üzenetére
Ahogy Hydra is mondta használják tükrösök is a DCR-250-et, hisz egy spéci makró objektív sokszorosa ennek az előtét lencsének (gyártó saját, jó fényerővel rendelkező makro objektíve 100k-tól indul...) de nagyon számít a tükrösöknél is a gyújtótáv egyszer kipróbáltam egy Olympus alapobin (max. 100mm gyújtótáv) semmi különbséget nem lehetett észrevenni az alapobihoz képest.
Ezt a Fuji gyáriprogija nem csak 1600x1200-as felbontású formátumba alakítja át a Raw-ot? (Mintha erre emlékeznék, és ezért is töröltem le gyorsan).
S7raw-ban csak egy minimális lencse korrekciót végzek (+30)...garantáltan vízszintes dolgoknál vettem észre hogy erősen domborít a progi alapon. Színt szoktam 50-re állítani, fehéregyensúlyt és expót beállítom és kész. Általában azt így kapott kép az s7raw felületén elég ocsmány de mentés után, és más progival behozva már sokkal szebb lesz...Tényleng zajcsökkentő progit mit használsz? És Te Hydra?
Én régen a Neatimage progit használtam de ahogy a kedve támadt vagy elmentette a exif adatot vagy nem, plusz elég sokáig dolgozott egy képen.
Mostanában teljesen rááltam a Noiseware Professional progira, gyorsabb és szinte úgyanolyan jó munkát végez mint a Neatimage... -
Gogolak
tag
válasz Monya78 #2133 üzenetére
Én azért szeretem a fuji progijat, mert azon semmit nem kell allítani és szépen eredeti méretben,eredeti szinekkel stb. átnyomja TIFF be.Onnan meg PS ba csinaltam egy Batch rutint ami átnyonja JPG be.
Mikor a s7raw al dolgoztam nekem az sose adta vissza az eredeti képet, mindig valamit kellett álligatni , minden képnél, és ráadásul jó nagy JPG ket csinált.Nekem így a PS kb.1.2-1.6 megás képeket kreal, úgy, hogy semmi külömbség nem látszik az eredeti RAFhoz képest.
Zajszűrésre paint shop pro t használom.Még egyszer Hydra tanácsolta és nekem akkor bevált. Salt and pepper filternek hívják.Itt szoktam rányomni élesítésnek Unsharp maskot is.
Nagyon jó kis filter a Paint shop pro ban a Clarify .Szépen kitisztítja a képet.Mintha lehúzna egy köd réteget a képről ami előtte nem is látszott hogy ott van.Te a fotozz.hu ra töltöttél már fel képet?
[ Szerkesztve ]
-
Desmond99
csendes tag
válasz Hydra SR #2128 üzenetére
Hello.Ok.értem a lényeget lehet tényleg kicsit blog szaga volt.Ez lehet azért van mert van blogom. .De akkor mostmár tudom hogy ide ésszel kell írnom.Viszont akkor a kérdésem a köv. lenne:használ e valaki ilyen szűrőt:Hama polár lineáris,és ha igen akkor milyen.A másik az hogy kell képet feltölteni.mert szeretném közé tenni pár munkámat ha érdekel titeket.
-
Gogolak
tag
válasz Desmond99 #2136 üzenetére
Szia!
Én a képeimet ide szoktam feltolteni, és innen tudsz aztan linkelni rajuk. Imageshack vagy kepfeltöltés
Ide regisztralsz és aztan fel tudod tölteni a képeket...
Minden képhez kapsz majd egy linket és azt linkeled be ide.[ Szerkesztve ]
-
Gogolak
tag
válasz Desmond99 #2138 üzenetére
Szivesen..
Nekem a 3 kep közül a füves tetszik legjobban.Egyszerü és mégis szép..
Az első,a virág az olyan "mindenkinek van virag", ugy ertem mindekinek van egy hasonlo fotoja a kertben levő legszebb virágáról.
A harmadik is tetszik, csak valahogy nekem nem olyan tiszta, vagy éles, vagy csak azért mert kicsit sötétebb, nem tudom.De a kompozició nagyon jó.
További jó fotókat..
Üdv -
Pilács
senior tag
Uff
Nem tudjátok hogy áll a firmware mizéria?
Gondolom nem lesz belőle semmi, de ha mégis, nem akarok lemaradni rólaJó lenne, ha lehetne a vaku fényerejével játszani és nem durrantani mindentent telibe Jó tom a papirusz meg a mittom én mien trükk (ami jól bevált persze) csak jó lenne ha nem válnék némely szituban nevetségessé, hogy papír lappal takargatom a vakut
Én pl. cirkuláris polárt használok, és elég erősen lehet befolyásolni a pl napsütésben a színek telítettségét élénkségét. Elég sokat levesz a fényerőből, szal ha kézből lősz, akkor nem mindig tod használni
Ajándék szesznek ne nézd a fokát!
-
Gogolak
tag
Szesztek!
Feltettem pár októberi képemet az oldalamra. [link]
(az extra.hu nagyon lassú, szives türelmeteket kérem )
Mivel lett 1 kreditem a fotozz.hu szeretnék feltölteni egy képemet.
Nem tudom melyiket.szerintetek melyik esélyes pár pontra, melyiket töltsem fel?
Melyik méltó arra.
Tudom, hogy nem nagy valami képek, de épp kiprobálnám a fottozz on.
Köszi előre is... -
mölders
tag
válasz Gogolak #2141 üzenetére
A feltuningolt gépeden közgyűrű és macro converter van? Sajnos nekem van pár közgyűrűm de nem tudom használni a fuji-hoz, mint ahogy a többi obit sem, de legalább a +2 dioptriás lencsét meg az uv szűrőt tudom. Amúgy jók a képekek van köztük szép grat! Nekem a Híd a Tiszán illetve a Svetozar tetszik legjobban, de sztem ne kapkodd el a feltöltést.
Mindenki pokollal táplálkozik, még akkor is ha menny felé növekszik
-
BenG
csendes tag
Sziasztok!
Nyar eleje ota van szerencsem birtokolni egy ilyen gépet.
Sokat tanultam, rajottem h a makroval imadok dolgozni, de mint ti is észrevettétek egy picit rossz makroja van a gepnek. Olvastam h lehet venni ra egy raynox Dcr-250-t. Eloszor én is egy 15e ft arat talaltam, de egy picit visszaolvastam és lattam h volt ahol csak 8e kerult. De az oldal sajnos megszunt par napja és nemtudom h most elkoltozott vagy végleg megszunt.
Valaki esetleg tudna nekem segiteni abban h a raynox Dcr-250 ne 15 e vegyem meg, mert sztem az picit sok érte?
elore is koszonom. -
Gogolak
tag
Szia!
En is ott vettem amit mondasz,hogy megszünt és én is megéepődtem.
Azért probálj meg nekik irni: office@shoppingworld-hu.com vagy office@shoppingworld.hu
Én az első cimen leveleztem velük, de a másikat is láttam már hogy használják.
Mást nem tudok tanácsolni.DE szerintem várj még egy kicsit, hátha előkerülnek.
Nem látok rá okot amiért becsődöltek volna, sok szép mindent árultak.
Lehet hogy csak szerverhiba vagy hasonló.
Most télen ugy sincs sok makrós téma!Alszanak a bogarak!Üdv
-
Monya78
veterán
válasz Gogolak #2135 üzenetére
Hali!
Hétvégén felraktam a Fuji gyári progiját, és a Photo Shop-ot is...
Fuji Raw konverter nálam lehet hogy nem működött, mert semmit sem lehetett alakítani (se expozició, se fehér egyensúly, se stb...) csak menteni lehetett de azt is 1600*1200-ba, plusz mivel nincs Lencse korrekció sem, ezért minden kép "dombormű" lesz. Próbáld ki nyogodtan egy garantáltan vízszintes a kép teljes hosszában átfutó dolgot fényképezz le, Én példálul az akváriumom fotózásánál vettem észre .
Próbaképp addig állítgattam a S7Raw-ot ha úgyanolyan képet kapjak mint a Fuji konverterrel, hát meg lehetett csinálni. (ha érdekel elmondom a pontos beállításokat).
Photo Shop kipróbálása: Salt and Peper (1,1) beállítása semmi látványosat nem hozott, nagyobb értékkel pedig látványosan szétmosott mindent. Számomra Zajszűrésileg nem vált be ez. Ajánlom hogy próbáld ki a Neatimage, vagy a Noise Proffesional Edition, egyszere tudsz zajszűrni és élesíteni
Viszont a Clarify látványos és használtam is egy jópárszor...
Fotozz.hu egy kicsit elszállt hogy csak emeltdíjas SMS-el tudsz elindulni, és elég szőrős szívűek a moderátorok is...én a fotohaz.hu-ra töltögetek fel, ez tényleng ingyenes, ahogy láttam Hydra is fenn van a fotoház oldalon.
-
Monya78
veterán
válasz Gogolak #2149 üzenetére
Igen, egy kicsit félre írtam a Pain Shop Pro (8-as verzió) -ról szerettem volna beszélni
S7Raw alapértelmezetten 10Mpixelbe szeretné beállítani, de ezen kívűl még 3 kép méret forma is létezik, hétvégétől Én is átáltam a 5,8Mpixeles formátumra. kisebb is és gyorsabban is ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest