- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gogolak
tag
Szia!
En is ott vettem amit mondasz,hogy megszünt és én is megéepődtem.
Azért probálj meg nekik irni: office@shoppingworld-hu.com vagy office@shoppingworld.hu
Én az első cimen leveleztem velük, de a másikat is láttam már hogy használják.
Mást nem tudok tanácsolni.DE szerintem várj még egy kicsit, hátha előkerülnek.
Nem látok rá okot amiért becsődöltek volna, sok szép mindent árultak.
Lehet hogy csak szerverhiba vagy hasonló.
Most télen ugy sincs sok makrós téma!Alszanak a bogarak!Üdv
-
Hydra SR
addikt
Manuális módban kell csinálni és vagy baromi erős megvilágítással, vagy vakuval.
Háttérnek bármi jó ami fekete és nem csillog, és nem egy hátrány, ha nincs túl közel ahhoz a ponthoz, ahova fókuszálsz. Főleg ha vakuzol. Szerintem a vaku a legjobb megoldás de nem direktben, hanem valamin keresztül ami szórja a fényét de nem tompítja le túlságosan. A külső fényeket ilyenkor minél jobban ki kell zárni, ezt alacsony záridővel és kevés külső fénnyel lehet megtenni. Ha jól rémlik, ennél a gépnél nincs lekorlátozva a legrövidebb záridő vakuval sem, lehet akár 1/2000-en is vakuzni.A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
Monya78
veterán
A mélységélesség a rekesz mellett a gyújtótávtól is függ, kompakt gépre lefordítva a zoom mennyiségétől, kevés zoom (kis gyújtótáv) nagyobb mélység élesség, nagyobb zoom (nagyobb gyújtótáv) kisebb mélységélesség.
Ha viszonylag kicsi a téma, és mindent élessé akarsz tenni, akkor ne tölsd ki a képet a témával hanem kevesebb zoomot használva, fotóz. Majd később kivágod a felesleges részeket...
Persze csak óvatosan a vágással, pont tegnap számoltam ki hogy a mi esetünkben tehát 5Mpixelnél egy 10%-os vágás leveszi 2,5Mpixelre a felbontást!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest