Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kmarci25

    veterán

    válasz krizmo_ #4259 üzenetére

    Felkapott lett? Ez jó hír! Nem mintha érdekeltségem lenne benne :DDD , de találkoztam már a tulajjal és nagyon szimpatikus ő maga is, és az egész üzlet.

    Igen, most is épp az ő lisztjeiket használom. A Kerecsen BL-80-at kenyérhez, plusz a kövön őrölt KBL-120-at és KBL-220-at hozzáadva, 20-50% közötti mennyiségben. Pár napja le lett itt todományosan vezetve, hogy nem terül, de nekem az a személyes tapasztalatom, hogy jobban terül a királybúza liszt, mint a búza (mint pl. BL-80-asuk). Nem annyira, mint a tönköüly, de mégis. A vizet szépen felveszi, kovászlaboros vélemények szerint fontos a hosszú autolízis a királybúzánál, én ebből annyit vettem észre, hogy jobb dolgozni vele, ha volt 1-1,5 órás autolízis (de ezt tapasztalom a többi lisztnél is).

    Szóval szerintem bátran próbáld ki, nem gondolom, hogy csalódnál.

    "There must be some way out of here" / Said the joker to the thief

Új hozzászólás Aktív témák