- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Samsung új OLED gaming monitora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
Hirdetés
-
Computex 2024: várakozásokat felülmúló számok
ph Szinte megduplázta az előző évi látogatószámot a kiállítás, mutatva, hogy van momentum az iparágban.
-
OneSport OT05 - finomhangolás
ma Mit hiányoltunk eddig a kedvező árfekvésű kínai bringákból a leginkább? A nyomatékszenzort. A OneSport újdonsága végre megkapta ezt a megoldást.
-
Biztonsági aggályok miatt késik a Microsoft hatalmas AI-újítása
it A Microsoft úgy döntött, hogy biztonsági aggályok miatt elhalasztja a Recall AI funkciót, így azt csak szűkebb körben tesztelik egyelőre.
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz
balazs1956 #10832 üzenetére
Én mindig késsel csinálom.
Ha sokat gyakorolsz nagyon hamar bele lehet jönni.
-
adlersson
aktív tag
válasz
balazs1956 #10832 üzenetére
Sajnos a főzés a késtechnikai alapok elsajátításával is jár, ez hatványozottan igaz a kínaira. Kínában, Tajvanon stb. a szakács képzés tetemes részét teszi ki pusztán a késtechnika és a vizsgán is vannak olyan részek, melyen az égvilágon semmit nem kell főzni, viszont ki kell faragni mindenféle csodát pl. répából (illusztráció alant). Szóval igen, egy magára valamit is adó kínai kajáldában késsel fognak aprítani.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。