Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mormota

    senior tag

    ha van friss kenyerem, azt csakis és kizárólag olajos hallal eszem:)

    ha van friss zsemle, akkor azt meg parizerrel..
    a parizeres zsemle moddingolága:
    veszel egy friss zsemlét.
    félbevágod.
    fogod a kedvenc vajadat, és megkeved vele ízlés szerint.
    fogod kedvenc parizeredet, és vágsz neked tetsző vastagságú szeletet.
    ráteszed a parizert a zsemlére.
    (és itt jön a trükk)
    előveszed a hűtőből (mi ott tartjuk) az ecetes tormát, és teszel a parizer tetejére
    esetleg inyenceknek:
    teszel a tormára ketchupot vagy majonézt, neadjisten mindkettőt
    becsukod a szemed, mert ahogy ez kinéz, az nem azonos azzal amit az ízvilága tükröz.
    fogyasztod

    Illusztrálok, tehát vagyok

Új hozzászólás Aktív témák