- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz gaben1000 #54978 üzenetére
Dehogy nincsenek. Én S7-tel, sony tükörreflexessel, sony kompakttal szoktam fotózni mostanában. Természetesen teljesítménytúrákra, nagyobb kerekezésekre nem viszek fényképezőt, csak mobilt, elég jó képeket csinál a telefon. Keress vissza itt, a legtöbb LG G4-es, nexus5x-es kép megállja a helyét. Ilyen sötétben, szobában, mesterséges fénynél egy komoly fényképezővel is szenved az ember egy normálisnak mondható képért.
Persze jóval jobb képeket csinál az említett két fényképező, de a telefon képei is használhatóak ma már. Ahogy ma már egy Golf is csendes, megbízható autó úgy, mint egy E merci, mégis van egy nagyobb szorzó az áruk között.[ Szerkesztve ]
-
ToniSoprano
addikt
válasz gaben1000 #54978 üzenetére
Mondjuk nem tudom milyen fényképeződ van, nekem kb 5-6 éves belépőszintű Canon Powershot, az este, sötét környezetben baromi zajos képeket csinál kb. mint az S5. Mondjuk ott nagy előny a vaku és az optikai zoom, amit a fényképezők nem tudnak. Egyébként kültéren G4 jobb képeket csinál szinte minden körülmény között, persze a beltérben a Vaku nagy előny azért a fényképezőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest