- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
natë
nagyúr
-
novinyul
veterán
Másnál sem megy a Lensdump? Akartam felrakni képeket, de állandóan hibát ír
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz novinyul #96463 üzenetére
Nem rossz ez az S20. Ilyen rossz időben ilyen jó képeket lőni nem semmi mobiltól! Érdemes megnézni a Meizunál pl. a fák egybe olvadtak, mintha Lego fák lennének. Nem látszanak a levelek, az egész értékelhetetlen + az árnyékos részek inkább korom feketék (az én P20 Prom sem oldaná meg jobban, tény, sőt valószínűleg rosszabb lenne, de mint tudjuk a Huawei csodakamera csak marketing). Az S20 szépen megoldotta, szép dinamikával. P40-nel lenne izgalmas még összehasonlítani!
-
novinyul
veterán
válasz Ricardo #96467 üzenetére
Köszi srácok! Az a nagy helyzet hogy érdekes az S20, nekem kicsit túlélesített a képe. A Meizu lágyabb, valóban kicsit mossa a széleket(lenne benne pedig még több is, de köszönjük Meizu ) Az S20 képi világa így elsőre a Pixelekre emlékeztet, de azt lehet hogy én nézem be De ha lenne egy Snapis verzió, az szerintem jobb lenne, pláne hogy ez az IMX555 szenzor elég jó.
-
trebrona
nagyúr
-
novinyul
veterán
-
ShadowLac
addikt
válasz novinyul #96468 üzenetére
Nem látok egyáltalán túlélesitését. Ami nem zárja ki ,hogy van. Ha van ,hol? (Amúgy sokszor inkább erősebb fényben látszik jobban a fű ,fa agresszív túlélesitése)
Naté: távoli dolgokkal mi a baj a képeken?
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ADAM1337
nagyúr
válasz tesz-vesz123 #96481 üzenetére
Nem utáljuk a samut, a note 8 pl baromi jó fotókat lő, egyik ismerös vett egy s20u-t és visszasírja az n8-át.
1-1 fotót hasonlítás nélkül bedobtál, de hogy objektívek legyünk mit látsz ezeken a fotókon ?
Eddig az jött le hogy te isteníted a samsungot. -
novinyul
veterán
válasz tesz-vesz123 #96481 üzenetére
Nincs utálva a Samsung Szerintem valahol a kettő között lenne a legjobb. De nekem talán még a Note 10pro képei tetszettek nagyon, főleg a széles látószögű és a zoom kamera.
-
Aryon87
félisten
válasz ADAM1337 #96482 üzenetére
A szememnek sokkal jobb a Meizu képalkotása, ami meg is lep egy alacsonyabb szintű kínaitól (gondolok itt arra, hogy nem annyira ismert mint a Xiaomi).
Hát igen..Xhege Mi Note10Pro lesz az
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
novinyul
veterán
Bocsesz Xiaomi Note 10Pro lett volna. Amúgy még az Ultra tetszik baromira, de sajnos nem jött Global változat, másrészről meg rohadt nagy. Emiatt váltottam S20-ra, de azt hiszem hogy oda adom asszonynak én meg el leszek az S10-l egy ideig. Megvárom hogy mit fog mutatni az Iphone 12, meg hátha a többi gyártó is elkezd hirtelen kis méretű felső kategóriás telefont csinálni.
-
xhege
veterán
válasz novinyul #96488 üzenetére
"meg hátha a többi gyártó is elkezd hirtelen kis méretű felső kategóriás telefont csinálni."
ÁMEN!!!Szükség lenne a kisebb méretű telefonokra szerintem is. Azonban a legtöbb esetben a kis méret gyenge üzemidővel jár együtt. A sok felesleges parasztvakítás helyett jó lenne, ha az akksik fejlesztésére fordítanák a gyártók az energiáikat. Nekem volt S10e, sima Note10 is, de mindegyik nagyon gyenge volt akksiban. A mostani Note10+ már teljesen jó, de ezzel meg pingpong versenyt is tudok nyerni, ha muszáj. A Pixel 4a viszont állítólag akksiban is jól teljesít. Na az érdekelne, ha lenn benne két fizikai duál sim.
-
tesz-vesz123
senior tag
válasz novinyul #96491 üzenetére
Itt is érdemes megnézni a fákat, bokrokat... A Meizunál paca az egész. Gondolom a brutál túlélesítés miatt. Mert az aztán van a fotókon. Vagy barna, vagy zöld paca, nem látszanak a levelek, ágak, míg az S20-on szép egységes minden fotó. Tény, hogy szaturáltabb az S20, de milliószor részletesebbek a fotók. Pl. a darus fotón hátul a bokrok fák között óriási a különbség a két készülék között, a megállós képen pedig bal oldalt és jobb oldalt hát... kegyetlenül részletesebb az S20. De mint mondtam, tudom, hogy itt nagy a Samu utálat, főleg Aryon ismert ebben (ő amúgy is erősen szemellenzős és elfogult), de itt erősen látszik, hogy nem olyan rossz az a Samu.
[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
válasz tesz-vesz123 #96492 üzenetére
Neki is volt Samsung telefonja, azért nem is annyira szídja. De ha megnézem pl. a darus képet, akkor az S20 sem sokkal jobb a bokrokat nézve, pláne ha az eltelt időt nézzük a 2 telefon között. Na meg IMX555 többet tud ennél, az IMX380(IMX363 fiatalabb testvére) azért kisebb szenzor, mondjuk egy kimondottan jó széria darabja.
-
novinyul
veterán
válasz tesz-vesz123 #96494 üzenetére
Annyival nem jobb hogy dobjak egy hátast tőle Ennél többet várnék egy S20-l, a bokros részt az S20 is mossa, bár nem annyira mint a 16th. Tudod egy szót nem szólnék ha ez egy középkategória felsőbb részéhez tartozó telefon lenne, de az S20 széria nem az. Azt sajnálom hogy az U11 nem volt most nálam, de legközelebb azt is elviszem magammal meg a Lumia 950-t. Szerintem még azok is jobbak lesznek ennél.
-
Dayerdroid
tag
Sziasztok! Vélemény?
link
Xiaomi Mi Note 10 lite
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs