- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AS
félisten
válasz Sirandrish #805 üzenetére
3.2 megapixels CCD és kamja van, még olyan pletykák is vannak hogy Pentax segitet a lencse gyártásban.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
mark83bp
tag
de beindult itt az élet.. én is cserélgetem évszakonta a telókat..ez rámgyün néha
probáltam mindig a legjobbakat beszerválni(gx 20,gx 30, k750, most épp egy mezei sharp v 903-t nyüstölök)nokiak sose jöttek be..és a fotóik is adtak(nak) kritikára okot.. a sharp a világom.. már vágyom a 906-ra 904 dettó csak vga monitorral.. a 905 meg nálunk nem leccc mert TV-s mobil..és amugy gyengébb ennél..
a p850télleg jó.. elismerésem..arról a másikról én is hallottam..de lebeszéltek és inkább ezt vettem..tökéletesen elégedett vok vele.. 115volt még anno..
állatkert..néhol optikai zoom bemutató..és otthon közepes minőséggel,beltérben..
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Ericsson A2628 - Nokia 3310 - Nokia 3510i - Sharp GX-20 - Sharp GX-25 - Sharp GX-30i - SonyEricsson S700 - SonyEricsson K750i - Nokia 8910i - SHARP v903 - Nokia N95 - Nokia 8800 - Samsung G800
-
AS
félisten
válasz mark83bp #807 üzenetére
Igen Sharp 903 is kira!
Hiába abba is 3.2 megapixels CCD optika van.
Hiába mondják hogy nem számit, CCD igenis jobb, igaz csak nagyobb telokban van. mint pl p850 903,
Sharp 906 rol még nem halotam. még pletykát sem.
Azért 904 VGA kijelzöjét megnéznémNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
mark83bp
tag
nyah mindened igy v... valóra
903....3.2megapixel.. 2xoptikai zomm... 320* videó..brutál kijelző...
[link]
[link]
904...detto csak VGA-kijelzővel
[link]
[link]
903-904 nézelődés...
[link]
[link]
[link]
902-903-904...902: ugyanaz mint 903 csak 2.2 megapixel.
[link]
[link]
905....ugyanaz mint 902.. csak 16/9-es kijelzővel a szélessávu tévénézhez..és DVD-filmek képállitgatás nélküli nézéséhez..
[link]
[link]
[link]
[link]
906..még nincs kép..nyáron jön ferdéknél.. 4,. megapixel..4x optikai zoom.. VGA kijelző és video...
a képek az épp nem látható mobillal készültek.. a 905-t nem tudom..
ezen a külföldi forumon láttam p850es képeket is ..irsz máshova is N93? mert hid+virágok ott vannak máshol is....Ericsson A2628 - Nokia 3310 - Nokia 3510i - Sharp GX-20 - Sharp GX-25 - Sharp GX-30i - SonyEricsson S700 - SonyEricsson K750i - Nokia 8910i - SHARP v903 - Nokia N95 - Nokia 8800 - Samsung G800
-
mark83bp
tag
izlés és pofon.. bár gondolom tudom hova huz a szived
én persze máshogy látom..de ezen ne vesszünk össze..Ericsson A2628 - Nokia 3310 - Nokia 3510i - Sharp GX-20 - Sharp GX-25 - Sharp GX-30i - SonyEricsson S700 - SonyEricsson K750i - Nokia 8910i - SHARP v903 - Nokia N95 - Nokia 8800 - Samsung G800
-
AS
félisten
Nekem sem tetszenek ezek a sharpok, de mivel másnak tetszenek igy nem itélem ell öket.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
mark83bp
tag
mint irtam izlés és pofon..nekem meg pont dominál a méretük..fogtam d500-t..és én nem boldogultam vele..ismerösöm is megbánta már,hogyV3-ra cserélta a telóját..de ez egyénfüggő..a 906még nagyobb lecccc..tuti lecserélem rá ... aki meg manapság is a vodat kritizálja az kissé elmaradott..a menü detto.alig változtatnak... mp3-t simán állitok csengőhangnak..és mindennel kommunikál 1ből.. amugy most a menüt nézem? akinek ez fontos menjen és vegyem okoska nokiat..de a kijelzőt+fotót vege alább... (a forumon már a N93 képeit is fikázzák és a 903 leveri p850el 1ütttt..persze talán nem a sharp részlegben kéne nézelödnöm? mind1..izlések és egyebek..ezért jó ez a topic..lehet mutogatni ki mit tud..)
Ericsson A2628 - Nokia 3310 - Nokia 3510i - Sharp GX-20 - Sharp GX-25 - Sharp GX-30i - SonyEricsson S700 - SonyEricsson K750i - Nokia 8910i - SHARP v903 - Nokia N95 - Nokia 8800 - Samsung G800
-
eddie17
addikt
Még mindig SE V600i!
Gazdagrét szépségei [link]
Azt hiszem ennél jobb minöségübb képet már nem tudok összehozni!
[Szerkesztve] -
Sirandrish
legenda
-
legiaap
félisten
Az 1,3 MPixeles kamerához képest tényleg jó.
De már elég nehéz így megmondani szerintem,hogy jó vagy nem,mert lassan hozzászokom a 2Mpixeles képekhez.Szinte csak azt lát az ember.
Az ilyen képek meg ''nosztalgiával'' töltenek el.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
K123456
tag
Sziasztok!
Tud valaki ide felrakni Sonyericsson Z520 telefonnal készített fotót felrakni?
Kiváncsi lennék milyen képeket készít.......sajnos nem találtam a neten képet, amit ezzel készítettek.
Köszi! -
K123456
tag
Hoppá a tesztek között találtam képeket, de ha esetleg valaki még tenne fel.... tök jó lenne. Úgy látom, hogy a mobilarena tesztben lévő képek nem túl jó fényviszonyok mellett készültek, vagy legalábbis úgy tűnik.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Csak nyugodtan nyomasad a képeket...tényleg nem rosszak...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Atomgeszi
veterán
válasz Atombalu #819 üzenetére
Neked W800i-d van ? Vagy honnan tudod h. lehet ennél sokkal ku...ára jobb képeket készíteni ? Amúgy időjárás: felhős volt, és esett az eső!!
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
eddie17
addikt
Na felhozom egy kicsit a topikot egy képpel!
[link]
Erre futotta ma -
eddie17
addikt
válasz Sirandrish #834 üzenetére
Nem igazán a sinek közt voltam de majdnem
-
n93
tag
Kicsit gázszag van :[link]
-
n93
tag
válasz Sirandrish #838 üzenetére
Igen igen(nem gyenge),De még élünk
-
Sirandrish
legenda
hagyd már abba az uj telok bemutatását mert már tényeg nemtudom mit csináljak
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
-
eddie17
addikt
Na jó szar idő van! [link]
Meg a rossz fényviszonyok miatt a kép sem a legjobb! -
Sirandrish
legenda
lehet a fényfiszonyog nem olyan jók de a kép elég király
-
eddie17
addikt
válasz Sirandrish #845 üzenetére
Hát ha ti mondjátok! Amugy az s700nak kb ugyanilyen a kamerája vagy sokkal jobb? (azt tudom hogy ccd-s az s700nak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest