Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16514048

    törölt tag

    válasz Aryon87 #76315 üzenetére

    No offense, de ez az állandó sértődés a részetekről ugyanúgy elveszi az ember kedvét a fórumozástól, ezt a zsírkrétázást is tőletek lehet a legtöbbet olvasni. Mindenki kib.szott nap ez a téma, közben meg nem is tudom már mikor olvastam legutoljára ténylegesen lehúzó, trollkodó kommentet.

    Az a nagyon nagy baj, hogy annak veszitek azt is, ha leírja valaki a minőségbeli hibákat, és esetleg használ hozzá olyan jelzőket, hogy pl "olajfestmény-effekt", amit egyébként többek közt a MA tesztelők is rendszeresen használnak arra a bizonyos képi hatás leírására.

    Utána meg sokszor azzal megy a mentegetőzés, hogy nem teljes méretben kell nézni, meg nem ez a fotózás lényege, amitől szintén nyílik a bicska a zsebemben.
    Persze, teljesen elfogadható érv lenne ez, csak nem itt. Ha valahol van helye a pixel vadászatnak is, akkor ez a topik az.

    És mielőtt valaki megint félreértené, nem, nem azt mondom, hogy nincs itt érdeklődés a művészileg is értékesebb képek iránt, vagy csak a csúcsminőségű fotóknak van helye. Csak azt, hogy az ide feltett képeket technikai szempontból is fogják véleményezni, amit tudni kéne kezelni és nem egyből elfogultnak, hozzá nemértőnek, vagy trollnak nevezni emiatt a másikat, ugyanis ezekből szokat kiindulni általában a viták.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák