- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz silentkiller #73350 üzenetére
Passz. De szerintem az S8 parost is folyamatosan reszelgetik.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz *RLaci* #73352 üzenetére
Szerintem is fognak csiszolni a Maten. Remelem egy jobb idot sikerul kifogni a napokban, es akkor a Mate is kaphatna egy normalis tesztet, mert eddig nalam nem nyert, amit sajnalok nagyon, mivel szeretem a markat nagyon.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Gabbbb #73354 üzenetére
Nem szeretem az ilyen időt, mert az automatikát is megbolondítja rendesen. Asszem 2 képemen ez látszik is, hogy a fehéregyensúly mellément, és melegebb színt kapott a kép, mint valójában lenne.
Tény és való, ez az idő a legalkalmasabb arra, hogy kihozza a mobilok maximális képességét akár jó, akár rossz iránybaXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
válasz Aryon87 #73333 üzenetére
1.Pixel 2 XL
2. Samsung Galaxy Note 8
3. Mate 10 proA Samsung nagyon közel van a Pixelhez, de nem tetszik, ahogy "megsárgítja" a képeket.
(#73228) Lacno kolléga összehasonlításából is kitűnik, aki az iPhone 8 Plus vs Galaxy Note 8 vs. Galaxy Note 8 Google camera app összehasonlítást csinálta. Hihetetlen, de szerintem a Google Camera app jobb képeket csinál szebb színekkel(a Samsungos kameránál az iPhone képei jobban tetszenek, de a Google kamerával ez megfordul). Ha Samsungon volna, most biztos azzal használnám!A Mate 10 pro pedig az új Samsungunk a túlélesítéssel, a rakparton látszik, ha belenagyítunk a szemközti épületekbe.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
S e t h
nagyúr
Köszi a tesztet!
Nagyon kiegyensúlyozott mindhárom készülék, nálam nincs is egyértelmű nyertes, mivel hol egyik, hol a másik nyújt jobbat. Mindhárom készülék kiegyensúlyozott minőséget produkál, aki ezek közül szeretne választani, annál már nem szükséges, hogy elsődleges preferencia legyen a kamera, inkább a további tulajdonságok lehetnek mérvadóak a választás esetén.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
ShadowLac
addikt
Köszi a tesztet. MATE 10pro volt a leggyengébb teljesítményű.
Pixel 2xl kiegyensúlyozott jó.
Note8 a legjobb képeket csinálta több képen is. De a 2. képen a fehéregyensúly (barnás-vöröses)tévesztés ront az osztályzaton.
S8 on is tapasztalom ezt.Visszanézve 4.5.6.7.8.9 havi képeket ahol más a kinti fény ott ezt nem látom. Valószínűleg a sötét időben hajlamos erre. Az oreo javíthat rajta de ronthat is.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
addikt
válasz hacki87 #73361 üzenetére
Fene tudja, de nekem valahogy nem elég éles...ha a cipőn ránagyítok a cipzárra, a felirat nem igazán olvasható. Szerintem a Nexusom élesebb képet készít...
Amúgy a Google Camera appot nem akarod kipróbálni?(#73363) Moz Nagyon jó kép, kicsi a bors(telefon), de erős! A kicsi iPhone is ott van az élmezőnyben még mindig. Amúgy megkérdezhetem, ő a lányod a képen?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
válasz hacki87 #73365 üzenetére
Tényleg nincs! Ezt nem tudtam, akkor a Google lemaradásban van! A Kirinre pedig jó lenne az app, mert sok embernek van Huawei telefonja.
-
addikt
válasz spawn21 #73369 üzenetére
Képeket kérünk!!! Kiváncsi vagyok nagyon!
(#73367) Moz Aranyos lányod van.
[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
válasz hacki87 #73361 üzenetére
Nekem is Mate 10 Pro van és kezdem ki ismerni a kamerát, és lehet vele jó képeket csinálni. Remélem egy két frissítés után helyre rakják, mert tuti van még lehetőség a kamerába illetve a Kirin970-be meg az AI-be.
Tudod linkelni a GC linkjét meg egy beállítást amivel működik?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
ShadowLac
addikt
válasz spawn21 #73362 üzenetére
Bocs. Nem azt akartam mondani hogy rossz a kemerája. Sőt.Én simán megvenném.Ilyenkor egy kicsit tulzásba visszük a nagyítgatást.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
spawn21
veterán
válasz Hopkins95 #73370 üzenetére
Csak gyorsan kattintottam egyet sötétben
Beteszem simán és linken keresztül is. [link]
Javítottam a linket. Egyrészt azért, mert ha már link akkor legyen direkt link, A másik, hogy a körülötte megjelenő reklámok finoman szólva sem voltak szalonképesek.
[ Módosította: Ricardo ]
s24U+15p
-
w333
félisten
-
addikt
válasz spawn21 #73373 üzenetére
Hmmm not bad...
Ha valamelyikőtöknek lesz egy kis ideje, csinálhatna egy kis összehasonlító sorozatot a gyári kamera appal.
-
Drakmusz
addikt
Állandóan szenvedtek ezzel a Google kamerával,nem értem!!
Nálam rendesen megy,én Nexus 6P-re szoktam állítani és bekapcsolom.
A múltkor összehasonlítottam a gyárival,mondjuk nem sok különbséget láttam.....[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Drakmusz
addikt
Ne szólj be már nekem haver,ismerlek én te vagy Rawer!Régen csak úgy kattingattál,jpegeket babusgattál.Mostanára megváltoztál,nyers képeket farigcsálsz már!Lightroom most már a barátod,aludj inkább téli álmot!
Küldtél egyszer P9-et,én meg neked kis 5X-et.Nem sokáig nyomkorásztad,vettél inkább Hüvely 8-at!!
Miért kellett az is neked,nem rawoskodtál eleget???
Van most neked kicsi almád,de a logóját kiharapták!!
Ez szar volt,de ma nagyon sok embert etettem meg,ennyi volt bennem!
Jó éjszakát!https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
Drakmusz
addikt
A lényeg lemaradt,a tegnapi RTL Klub időjárás jelentésbe berakták az egyik képemet.
Visszanézhető,csak úgy mondom....[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
syrrius
tag
Sziasztok, van valakinek tapasztalata arról hogy mobil vs. milc esetben mekkora a minőségbeli különbség?
Már rég nézegetm a Sony Alpha szériáját azon belül 5000/5100/6000, kicsit tartok megvenni nehogy csalódás érjen. Használati cél: Főként családi események , nappali kültéri, erdei
Fél éve van egy Nexus 5X - em és nagyon meglepődtem hogy milyen jó képeket csinál,de ha van ennél jobb akkor meggondolandó , mivel a mobil gyakrabban van az embernél és persze kisebb is.
Visszatérve a MILC-hez , tudom hogy a képérzékelő mérete egy APS-C esetében 10x akkora , de hogy valóban annyival jobb is?NEXOLOGIA
-
no more
veterán
Most tudtam csak gépen megnézni. Durva, hogy a Note mennyivel több részletet rögzít a távolból is a másik kettőhöz képest! A Dunás fotón látszik a legjobban. Note képénél a távoli házak is szép élesek, a Mate elmossa az egészet, és a Pixelé sem a legjobb. Itt a legtöbb képen szerintem 1. Note 8 2. Pixel és 3. Mate.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest