- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
MR.Bog!
Nagyon örülök a kezdeményezésnek, le a kalappal a csapat elött!
Ilyen kezdeti stádiumban ennyi bug még bőven belefér...
A képinfónál az "Expozíció"-t szerintem helyesebb lenne zársebességnek fordítani.
Tervben van esetleg az oldalon geolokáció megjelenítése? (Ha be volt kapcsolva a telón)
Illetve jól jönne plusz egy infó fül, ahová be lehetne írni, hogy milyen kamera-appal, milyen filterrel, milyen módban lett lőve a fotó.További sok sikert a fejlesztéshez!
B.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Már csak normális nappali időt kéne kifogjak.. E képek idején is hol esett, hol nem az eső, a tököm kivolt tőle. Ráadásul az utolsó állványom is tönkrement, mert miért is ne...
A 2 ferde thumb kép normális kép megnyitás után, az az "élő fókusz" móddal készült. (Dual camera)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Aryon87 #72461 üzenetére
Nekem is be kellene menni a városba fényképezni, kipróbálni, hogy mit is tud a masina. Csak ez a nyálkás, esős idő..
Frankó képek!
Ezt az élő fókuszt már régóta ki szeretném próbálni Én is, csak még lehetőségem nem volt, nem jártam olyan helyen..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Inczke
tag
Sziasztok,
Ha az arkategoria mindegy, akkor szerintetek melyik telefon a legjobb most kameraba? Simma amator fotos vagyok, nem szeretnem a kepeket utolag szerkeszteni, tehat gyarilag, amit az automatika lo az lenne a mervado.
Koszonom elore is a segitsegetek!
( azert a selfie kameraja se legyen gyenge)
-
Aryon87
félisten
válasz Inczke #72468 üzenetére
Huawei Mate10pro, Samu Note8, HTC U11 es a nagytesoja az U11+, LG V30. Ja igen, es a Pixelek.
Ezeknel inkabb a marka es a design ami miatt donteni lehet, tudasban szinte megegyeznek 1-2 aprosagtol eltekintve.
Hackeeee: az elo fokusznal mar latni, hogy a minoseg megoszlik, mert zajosabb a kep, mint mikir 1 kamerat hasznal. + Azt a kepet nem volt egyszeru megcsinalni, mivel nem mindegy hogy tartod a telot.
Tzsolesz es Lacno: pislogok am nagyokat...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Inczke
tag
Koszonom valaszotok!
Az iPhone 8+ nem rug labdaba?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Aryon87 #72470 üzenetére
Őő.. De most akkor, pontosan, melyik módban használja mindkét kamerát a Note?
Amit Én olvastam, ott csak arra jutottam, hogy maga a telefon dönti el, hogy mikor melyik, és bizonyos módok csak az egyik, és van amelyik csak a másikkal működik. Van olyan, hogy egyszerre megy mindkettő?
So sorry, ez Nekem új.
Véleményem szubjektív...
-
Aryon87
félisten
válasz hackeeeee #72476 üzenetére
Erdekesen oldja meg amugy. Ha visszakeresel tegnapelottre, ott a Matyas templom makettnel is erdekesen csinalta meg. A makett pici, mig a hatterben a templomot vagy 3x akkorara nagyitotta fel, ami qva jol nez ki.
-
akooos
veterán
válasz Aryon87 #72477 üzenetére
Mert élő fókusznál a tele kamera az elsődleges, ezért van ugyebár rázoomolva a képre alapból. A sima kamera pásztázza a külső körülményeket, és fókuszon kívül esik. De minden élő fókuszos képnél ott van egy széles látószögű kép is. Valamint a mosás is állítható, azt láttad már?
-
-
gerner1
nagyúr
válasz Aryon87 #72482 üzenetére
Pedig frissíthető ...
-
gerner1
nagyúr
válasz hackeeeee #72488 üzenetére
Nekem S7E -n a Beállítások →Alkalmazások →jobb felül 3pötty →Rendszeralkalmazások megjelenít.. - választva megtalálhatóak a kamera kiegészítők is a listában, és ott kiválasztva mutatja a verziószámot is. De ezen a készüléken nem működik.... - szóval, további infóim nincsenek. Nem tudom, hogy frissül--e (?), ahogy azt sem, hogy "ez" működik-e Note8 -on, ezért kérdeztem Aryon -t, hogy neki milyen verzió van most a készülékén...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz gerner1 #72489 üzenetére
Szerintem az csak egy port amit linkeltel, es ez valojaban a Note kameraszoftverebe van belepitve. Alkalmazasok kozt nincs ilyen kulon app, es a kameran belul sem latom kulon letoltheto opciokent.
Megint nem jutok ki a nappali fotozasra a hulye takaritas miatt
Szerk: rendszeralkalmazasok kozt viszont megtalaltam. 2.1.54 a verzioszama
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ebben mondjuk annyira nem vagyok biztos. De élesnek éles, ha az számít jónak.
(#72470) Aryon87:
Az U11 és a Pixelek azért bőven kimagaslanak ebből a sorból. V30 említésre sem méltó, talán Google Camerával, vagy raw-ban jó lehet, a gyári algoritmus viszont pocsék.[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠