- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
-
w333
félisten
5 évvel ezelőtt volt BP -n havazás ... 2013. Jan 14 azóta semmi !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Francia91
veterán
Hoztam az öreglánytól (Lumia 1020 64 GB) egy fotót, PureView 5 Mpixel és DNG-ből kinyertt 34 Mpixeles eredeti kép formájában. direkt olyat választottam, amin vannak részletek bőven
A PureView 5 Mpixeles kép
A DNG-ből módosítatlanul kinyert 34 Mpixeles fotó
Csináltam vakuval is képet ugyanerről, de ott a fém felületek annyira becsillantak, hogy na
A vakus képen viszont nem annyira zajos a felület a 34 Mpixeles verzión 100%-osan ránagyítva, mint ezenA napokban elmegyek állvánnyal fotózni a falu és a város karácsonyi fényeit az utcán, mert szépen megvannak csinálva
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
slayernick66
tag
Xiaomi Mi A1 tulajok!
Nincs valakinek veletlenul par kepe ami karacsonyi vasarban keszult? Kivancsi lennek, mit tud automata modban ilyen viszonyok kozott. Azt tudom hogy nappal csodajo, es ez mar nehez terep neki. De ha vallalhatok a kepek, lehet benevezek egyre en is.
Koszi elore is!
-
Quqesz
nagyúr
Egy kis érdekesség:
palotaszálló
A torony full zoomal(digitális)
toronyHonor8
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
ToBeY
nagyúr
Tök jó lenne,ha témaösszefoglalóba belekerülne,hogy mik az aktuális ajánlott készülékek.Így nem kéne kérdezgetni,hogy xy telefonnak mennyire jó a kamerája.
-
-
Ricardo
titán
Ez ötletnek jó, kivitelezni viszont annál nehezebb. A már említett szubjektív megítélés az egyik. Aztán szét kellene szedni kategóriákra, hiszen mindenki a saját lehetőségeihez mérten keres készüléket. Elég sűrűn lehetne változtatni a listát. Érkeznek újak, de akár egy szoftverfrissítés is javíthat/ronthatt a kamera képességén. Mi legyen a megítlés alapja? Hova soroljuk azokat a készülékeket, amik fotóba jók, de videóban nem? Visszatérve az egyéni megítélésre, szerintem végtelen vitákat szülne, hogy egy adott készülék miért van a listán, és a másik miért maradt le....stb
-
natë
nagyúr
válasz Ricardo #72285 üzenetére
Igény függő. Legtöbb tulajnak elég ha automatában ott a kertje a fotón. Más pixelvadász (sajnos én is), s technikai oldalról maximalista. Kevés az a felhasználó, aki a kompozícióra is megy. Mondjuk lerágott csont, de ez a topik nem is a művészfotókról kell(ene), hogy szóljon.
Bocs ez ToBeY-nak ment volna.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz Ricardo #72285 üzenetére
Lehetne mondjuk három kategória low price (50-60k alatt),middle(100-120k) és flagship.(120k felett) és ez alá lehetne besorolni a topicban sűrűn említett telefonokat, ami jó fotót készít.
De igazából ez csak felvetés,semmi egyéb...Moz: Szerintem aki ebbe a topicba jár,már kicsit többet szeretne a telefonjától,mint hogy lefotózza kutyáját valahogy auto mode-ban "oszt' jóvanazúgy..."
[ Szerkesztve ]
-
Drakmusz
addikt
A franc se tudja....
Én amióta komponálós felületekre járok,állandóan összeveszek mindenkivel.Persze az erősen szubjektív hogy kinek mi tetszik,de azért egy bevízjelezett Mate 10 Pro-val készült enyhén ferde erkélyajtótól akkor is lever a víz!Nem tehetek róla.Nem itt láttam,ne ijedjetek meg.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?