- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szergely83
tag
Medvehagyma mező [link]
Nem szerkesztettek, a duplázott képeknél az egyik 5MP-es "eredeti", a másik 16MP raw-ból (dng) jpeg-be konvertált. Érdekes, hogy a Lumia Camera 5 mennyire túlhúzza a kontrasztot, legtöbb esetben természetesebbnek hat a dng-ből nyert kép (igaz azok meg kissé alulexponáltak)...L930
Pár makró is: [link]
Szegény dongón mik azok az élősködők?[ Szerkesztve ]
-
válasz Szergely83 #39451 üzenetére
Makró képekhez tudom ajánlani ezt.
Mintha kullancsos lenne... tök ciki "kullancsos poszméh"
[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Gabesz77
senior tag
Samsung Galaxy S4
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Ba.G
aktív tag
válasz BigBlackDog #39438 üzenetére
"Ti" ilyen kutya-macska barátság vagytok? Bocs, nem lehetett kihagyni!
Mindkét sorozat klassz, az S3 néha mintha kicsit alulexponálna, de ez az adott esetben nem is baj. (szerk: néha meg túl~.) A másik kiegyenlítettebb.
unyadavid: pont így látom én is első blikkre, csak itt, a ph!-n átfutva.
szevam: +1
[ Szerkesztve ]
-
Ba.G
aktív tag
válasz Szergely83 #39451 üzenetére
Passz, ha nagyon érdekel, majd megkérdem egy méhész ismerősömet, mi lehet. Az viszont kiderül, hogy a gazda földi poszméh.
A képek egyébként bombajók! Ezt helyből tudja?
[ Szerkesztve ]
-
válasz BigBlackDog #39460 üzenetére
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
unyadavid
senior tag
válasz BigBlackDog #39460 üzenetére
Ennek a telónak (q10) tényleg jók a lowlight képességei, viszont a kínai büfében a 6-os menü jobban megéri mint az 5-ös .
-
Hű de kihaltunk! Mit szólnátok, hogy ha úgy szerveznénk ezeket a fotós napokat, hogy ha valaki aki éppen ráér egy hétvégén, az beír ide a közösbe. Megírja, hogy mikor és hova menne szívesen. Aztán aki éppen ráér, tudna menni pont oda pont akkor, az privátban szól a kezdeményezőnek és egy pontos helyszínt, időpontot egyeztetnek (többen is). Ezt lehetne több alkalommal is csinálni (akár havonta ), így többeknek is lesz lehetősége találkára. Mi a véleményetek (kifogás, ellenvetés, egyéb ötletek)?
-
Szergely83
tag
Csigusz [link]
L930
-
desmond18x
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz desmond18x #39468 üzenetére
Nem rossz, viszont ezek szerkesztett képek ... másik topik
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
ladislausony
csendes tag
Tengermély Tiszteletem.
Érdeklődnék , mint kezdő fotós palántának mit tanácsoltok. sony z1 -em van. érdemes-e más fotós appot használni a gyárin kívül és , ha igen melyiket? Ahol manuál módban viszonylag sok beállitási lehetőség van és működik is. Ha belenyúltok a képbe utólag akkor milyen alkalmazást használtok vagy esetleg a gépen milyen programot? segitségeteket előre is köszönöm.
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz ladislausony #39470 üzenetére
Igaz nekem Z1 Compactom van, de a kamera azonos. HDR képet a better camera alkalmazással vagy a HDR Camera+-szal szoktam készíteni. Minden másra ott a
Master Cardgyári alkalmazás.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
lkristóf
senior tag
-
HardRic
addikt
válasz lkristóf #39474 üzenetére
Nekem összességében az i6+ képei jobban tetszenek. Az S6-os fotók 100%-os nézetben kapnak egy olajfestmény effektet ami nem szép. Olyan mintha mondjuk egy 8MP-es képet nagyítana fel, aztán, hogy takarja a minőségromlást, csinál egy ilyen mosást. Az iPhone képei természetesebbek.
-
Szergely83
tag
válasz lkristóf #39474 üzenetére
Itt mintha felcserélték volna a két képet: [link] Átfogás alapján inkább az első az S6 és a második az i6 (meg a sorrend is ez a többi képnél, bár ez nem releváns). A fókusz meg mellément, nem tudom miért raknak ilyet egy összehasonlító tesztbe... Teszt alapján outdoorban S6 a nyerő, indoorban a szifon.
-
lkristóf
senior tag
válasz HardRic #39475 üzenetére
Szerintem az i6+ képei az s6 -hoz képest színtelenebbnek tűnnek mintha egy fátyol lenne rajta. A virágos képnél is az s6 sokkal színesebb de mintha akkor jobban odasütött volna a nap alul látni.
(#39477) Szergely83 Az a kép botrányos a másikhoz képest, ilyet én se hasonlítanék össze ha nem sikerült a kép akkor lőhetett volna még egyet. i6+ azért lehetne több megapixel a részletek miatt nem?
Teszt alapján outdoorban S6 a nyerő, indoorban a szifon.[ Szerkesztve ]
-
falijja
őstag
Szolga bíró Note 3
-
janaman01
addikt
(jiayu s3)
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Bozek
nagyúr
Z1 Compact, Snap Camera, gyenge fényviszonyok.
-
papeti01
senior tag
Nem találtam itt képet, de nem tudja esetleg vki, hogy a galaxy a3 milyen képeket lő?
#proudfather
-
kengyel
nagyúr
Galaxy Alpha.
kengyel
-
Blyan
félisten
Nokia Lumia 930 wins our blind camera comparison, followed by Galaxy Note 4; HTC One M9 ends up last
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
HardRic
addikt
Végre nem vagyok egyedül akinek piszkálja a csőrét a phonearena. Kerülnni kell az összehasonlításaikat messzire.
-
B-L-A-C-K
titán
iPhone 6 Plus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest