- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Thx!
Sztem elfelejtettem rányomni a képernyő közepére.
Igy nem mindig oda zoom-olt ahová én gondoltam hogy zoom-.olni fog.De mindenképp nagyon jó videót csinál..Hihetetlen mit alkotott a HTC.
Innentől kezdve nem lesz szükségem külön fényképezőgpre.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
legiaap
félisten
By Lumia 920 after Portico
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
válasz akoska07 #19052 üzenetére
Tényleg nagyon a helyén van, egyenletes a teljesítmény. Olyan videót csinálsz majd amin nagyon erősek a hangok?
Azt meg tudod nézni mennyi a szabad RAM-od, ha megkérlek?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
rizso
addikt
válasz Cyberpunk #19050 üzenetére
Ha már hó: ez elvileg tavaly készült erős havazásban S2-vel
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
-
válasz akoska07 #19068 üzenetére
Mondjuk sok a basszus, mint egy koncerten. Akár egy otthoni házimozis felvétel is jöhet. Metro/vonat vagy egyéb hangos jármű közelében.
500MB-ot lecsípnek valamire(talán a GPU-hoz) bár erre nem találtam infot és 1,5GB áll a felhasználó rendelkezésére a 2GB-ból.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
legiaap
félisten
Fel töltöttem egy videót a youtube-ra, amit 920-al csináltam. Gondoltam megosztom, de nem HD-ba rakta fel, hanem mp4-ben.
Hogy kell HD-ban felrakni?
Vagy tudom módosítani a felrakottat?
Ez az első videóm, amit feltettem eddig.
Íme[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
nagyúr
New HTC One
Ime egy két esti videó
New HTC One 1080p Night Video Test-1
New HTC One 1080p Night Video Test-2Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
rizso
addikt
válasz legiaap #19070 üzenetére
Ha fotózásban nem is, de videóban nagyon jó a 920
akoska07: no meg a One is
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Blyan
félisten
Frissítés érkezik a HTC One-hoz, javítva a kamera minőségén.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
rizso
addikt
Kíváncsi leszek a frissítés utáni képminőségre - reméljük tényleg lesz javulás Ezt a mocsok One-t kihozhatnák egy "mini" kivitelben is, mondjuk max.4,3"-es 720p kijelzővel és microsd bővíthetőséggel...
-
Wa2x_
veterán
Fuuu ez igen jóó lett, balfaszságom és a reggel eredménye..
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
matyi19
őstag
Március 26
Egy zajos kép iPhone 4S-el... -
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Nexus 4 tulajok nincsenek itt a fórumon?
Én kíváncsi lennék a képekreMás
Milyen camera appot használtok droidon?
Egyébként gratula nagyon szép képeket csináltok ha lány lennék fel le ugrálnék
[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
siofok
őstag
válasz Kunsztler #19094 üzenetére
tessék most így hirtelen
Az utolsó 4-5 komment a tied!OnePlus nord 2t
-
nagyúr
New HTC One
Már sokan kértétek...
most csináltam egy videó felvételt ahol az erős hangos dolgoknak a felvétele volt a fontos
Ez elég hangosan szólt nálamAz Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest