- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
-
rizso
addikt
Szerintem ezek is elég gyengék. Viszont egy 60fps videót megnéznék eredetiben (tehát nem youtube-ra feltöltve)
Tőlem is pár kép: 1, 2, plusz egy HDR változat. Továbbra is HTC Desire.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Ohh, elnézést, fel sem tűnt, hogy nem a public linkeket tettem közzé. Akkor tehát 1, 2, és ennek a HDR változata
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
irgum
addikt
Ma a kertben dolgoztunk, a lemetszett gallyakból kötöztem csomagokat télre a begyújtáshoz. Összesen 30 darabot készítettem belőle. link
iPhone 5
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Pár kép i4-gyel lőve röptében. Nem volt kedvem/időm egyesével feltölteni, így csak albummal szolgálhatok, de ott is lehet nagyítani 100%-ra: KATT
-
siofok
őstag
igazából az ide belinkelt képeket milyen nagyításban kell nézni?Mert ahogy a link kidobja,kis méretben nem jók,ha rákattintok,teljes nagyságban is rosszak,én a gépen lementetteket is picit nagyítom ahhoz képest,ahogy megnyitja,sztem úgy a legjobbak.Ti hogy szokjátok?
OnePlus nord 2t
-
s3nsitivity
addikt
Ehhez mit szóltok?
Kisütött a nap elmentem kocsikázni, mozgó autóból, 5 mpx-el szerintem nem rossz
Google Nexus S" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Blyan
félisten
-
Воланд
titán
hat latod. a 720-ra azert kivancsi vagyok.
szerk.: ha jobb kepeket csinal majd, mint a 920, akkor egyertelmu, hogy szoftveres a dolog (mas mondjuk szvsz nem is lehetne) es akkor akar ki is adhat egy frissitest a nokia.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
legiaap
félisten
Én leszek az elrettentő példa, ezzel a telefonnal
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
dionaea
őstag
egyveleg
A vizes meglepően rossz lett. sőt a többi is fura mert vissza nézéskor a színek szebbek voltak. Mondjuk az Eizo pihen így nem tudom most tényleg jó monitoron nézni. A havas 2 hetes kép
[link]Kicsit olyan felhő mntha egy zűrhajó lenne ami megy a nap felé vgy a sötét felhő támadja a napot
[link]
Ja ez mozgó vonatból volt[link]
Iphone wallpaperN8
-
pébé
csendes tag
Sziasztok!
Nokia N8
http://kephost.hu/share-E982_51339E5D.html
http://kephost.hu/share-89E1_51339E5D.html
http://kephost.hu/share-6EC6_51339E5D.html
http://kephost.hu/share-01BD_51339E5D.html
http://kephost.hu/share-194B_51339E5D.html
-
nagyúr
No ez az!
Ép ezért keresem a 808-ast én is.
Nyakunkon a galakszi négy! Lesz Nokia EOS? Vagy tovább tart a tökölés?
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
-
legiaap
félisten
Most néztem a WP Central oldalán van egy srác, aki hibátlan képeket produkál 920-al.
Állványt használ...Bakker ez kell ahhoz, hogy úgy működjön, ahogy kellHow are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
-
Blyan
félisten
-
legiaap
félisten
A legjobb példa amit tudok mondani, hogy itt a topikban is baromi nagy különbség van 808 és 808 képek közt.
Van aki állvánnyal lő egy csomó fotót, és azok sokkal szebbek, mint aki anélkül. Pedig a gép mindkét esetben ugyanaz. Valami csak van benne ne mond már.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Blyan
félisten
válasz legiaap #17895 üzenetére
Nézd 1/20 - 1/15-ös (vagy lassabb) képeknél valóban számít az állvány, de fényes nappal 1/300 - 1/700 nál nem oszt nem szoroz.
Éjszaka valóban fényképezz állvánnyal, OIS ide vagy oda, ez tény. De Neked a nappali képeid is fosok.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
iPhone 4, tavaly, egy júniusi este.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
talamasca
senior tag
válasz legiaap #17874 üzenetére
Ma én is csinaltam a jó időben képeket a családról lumia 920-szal.
Hát... Megmutatni sem merem másnak. :/Miféle egy retek vámpír-kamerát rakott a Nokia bele??? 😒
Ha ezt nem frissítik gyorsan, hamar közröhej tárgya lesz ez a mobil.
Nem csak a Fényképek sz@rok, de a videó is ocsmányság.
Ezt tényleg vámpíroknak csinálták. Este és beltérben verhetetlen, de fényes nappal döglött!
“Black as midnight on a moonless night.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest