- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Galaxy S
-
Ricardo
titán
Ez a kép lámpafénynél készült. Külön alkalmazást nem használtam, a saját kamera alkalmazással levágtam a kép szélét, és kapott egy "vignette" effectet.
Galaxy S
[ Szerkesztve ]
-
kurion
senior tag
válasz Ricardo #17356 üzenetére
Fő a minőség úgy látom Cimbora
Sensation 1-2 kép
Borulás VS napsütés
Sör(a logó elég gyenge rajta alapból is)
SportTokAz utolsó két kép a kamerában felhúzható telítettség és kontraszt miatt olyan amilyen.
[ Szerkesztve ]
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
Wa2x_
veterán
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Ricardo
titán
Jó képeket lő az ace 2. A telefon típusát mindig írd be mivel készítetted. Úgy könnyebb utólag megtalálni.
MR007RM: Tetszik a képek hangulata.
kurion: A kinti képnél látszik, hogy nehezen birkózik meg a hirtelen fény váltással. Összességében nem lett rossz. Jöhetnek még képek, kevés a HTC-s fotó
-
MR007RM
addikt
válasz Ricardo #17364 üzenetére
Éppen most kaptam negatív kritikát a borzalmas színekre. Ez most jól jött. Az elsőt kivéve haloptikával készültek(telóra rögzítve azonnali fókusz), még ismerkedek vele mikor mire és hogy érdemesebb használni pluszban. Itt főleg a közelítésre és a zommra próbáltam menni jó élesség mellett nagyító lencse vagy objektív nélkül.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Wa2x_
veterán
Galaxy Ace 2
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
válasz Quasi_modo #17371 üzenetére
Hát a fotózás szempontjából jól jött, bepótoltam ami elmaradt időhiány miatt, amúgy meg már várom én is a sunshine-t.
-
Azie
őstag
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Blyan
félisten
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Ricardo
titán
-
Vasinger!
nagyúr
iPhone 4 kültér: [link]
Készítettem beltérben is képeket, de rendkívül zajos/mosottasak lesznek a képek kevesebb fényben, még a vártnál is jobban.
Lehet a kamera hibája vagy ez alapból ilyen? Esetleg valami szoftveres orvosság van rá?
Csak szerintem csinál nagyon zajos képeket?
[ Szerkesztve ]
-
-
Wa2x_
veterán
Nah megyek ma lövök egy-két havas makrót randomba.
-
dionaea
őstag
érdekes hogy életlennek tűnik a 2 kpép. lehet bemozdulás volt, mindenesetre telefonon és tab on sem létszott életlennek viszont laptopon igen egy picit.
a 3. kép
sztem mikor a kőműves végzet akkor annyit mondott ezt megcsináltuk. vagy hogy barátaim ilyen ajtó mégegy nincs európában. havi 47000 ft ból erre futotta.
Igaz a kép székelyföldön készült, de az igazi mesterek ott élnek.bocsi ez off volt
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
68db a mai termés, központban a hó..
Ace 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest