- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MR007RM
addikt
válasz Kolondrum #15749 üzenetére
Mentettem a fotóid!
(#15744) Ricardo: Így olyan érdekes hangulata van.
(#15747) AndrewTdi: A szürkületis az tetszik. Még éppen volt annyi fény hogy elég jó legyen szerintem. És így a fények csillogása káprázatos.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Bandi8407
tag
-
rizso
addikt
válasz Kolondrum #15754 üzenetére
Nagyon izgalmas képek PV-t szívesen kipróbálnám, de számomra nem ér annyit, mint amennyibe kerül (talán majd 1-2 év múlva). Viszont N8-at vagy E72-t egyszer még biztosan veszek, ha más nem, akkor második telefonnak, vagy esetleg tablet mellé elsődleges telefonnak. N8-at a hibái ellenére is szerettem, E72-m nem volt még, viszont az E71-et szintén kedveltem, és igazából az E72 csak jobb lehet...
Bandi8407: a második az nagyon jól mutat nem - főleg ha nem teljes felbontáson nézem
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Kolondrum #15758 üzenetére
Gondolom nem is szívesen válsz meg tőlük - legalábbis én nagyon sajnáltam, mikor eladtam a karcmentes, elöl-hátul gyári fóliás N8-at...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Ricardo
titán
válasz Quasi_modo #15762 üzenetére
Akkor lesz más. nekem ennyiért drága. ha most veszek telefont akkor hosszú távra tervezem. A támogatás hiánya döntő érv ellene.
-
MR007RM
addikt
válasz Ricardo #15763 üzenetére
Valahol igazad van, de mit is jelent valójában az a támogatási hiány a gyakorlatban. Navigáció? 2016-ig biztosított az ingyenes. Az áruház kínálata én úgy veszem észre azért bővül, vagyis megy az a szekér, dolgoznak a programírók és hát van minden láthatólag. Ami most van az lesz késöbb is, ennél kevesebb sosem lesz. Esetleg várhatsz egy másik szemkápráztató telóra más köntösben hasonló kamerával ha ez neked sokat számít, bár egyhamar szerintem nem lesz. És ha mégis az a WP-s kivitel nem biztos hogy enged majd ekkora szabadságot mint a symbi. De megértelek azért jó drága még mindig ez a teló mint a többi. De tökéletes miben nem hiányolnál vmit sosem lesz. Szerintem Debrecenben csak nekem van ilyenem, de raj vagyok. Meg is bámulnak vele.
Topikot tévesztettem, bocsesz.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
Ricardo
titán
válasz MR007RM #15764 üzenetére
Apróságok, amik azért nem is olyan apróságok. A droidban pl az tetszik, hogy bármi is jut az eszembe akkor megoldható leszedhető, ha nem felel meg van helyette másik...stb.
A már meglévő programok rendben vannak, de a fejlesztők (nem a 2016-ig tartó hivatalos támogatásra gondolok) nem foglalkoznak vele, így újabb dolgok nem várhatóak.Egy apró példa. Idén az olimpia alatt távol voltam itthonról egy hetet, nem volt igazán lehetőségem tévén követni.
Az MTV viszont csinált egy jó appot amin minden követhető volt. Eredmények, videók, éremtáblázat, hírek, cikkek....stb. Ez elérhető volt Droidon WP-n Ios-n. Symbianon sajnos nem. Ilyen dolgokra értettem, amikor a támogatás hiányát említettem.
A készülék pedig nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz tzsolesz #15768 üzenetére
Hát érdekes felvetés arra a két fotóra, mert szerintem a 2. elég gyengére sikerült. Szerintem rossz beállítás, vagy semmilyen nemtom megmondani. Az első a közeli az tetszik. Érdekes hogy ha nem nagyítunk bele akkor nagyon profinak tűnik, de csak addig az élesség, kontraszt összhatás miatt. Egyébként zajosak nagyon mint az a telefonoktól általában sajnos elvárható még egy darabig. Szóval drukkolok a X-nek hogy ne legyen rosszabb.
(#15769) sdd2: Bocs az őszinte kritikáért. Jobb lett volna ha azt mondom hogy király?
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz MR007RM #15770 üzenetére
Nekem mért lenne jobb? Betettem ezt a fotót, nem saját telefonom, olyat csinál amilyet, én is látom hogy a fehér nagyon megzavarta meg a borús idő is. Teljesen automata módban fotóztam, de a One X-nél rosszabb képet egyáltalán nem csinál!
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
MR007RM
addikt
Na akkor automata módban volt. Azért ezt jó tudni, mert akkor ennél sokkal jobbra is képes a kicsike, ha azt akarjuk hogy jobb legyen. Persze itt a fotó minőségére célzok. Másfelől szívesen veszek bármit amit mások megosztanak. A téma is egy szempont.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Ő Gömbi! Kicsit izgága a lelkem, bár az egyik képen épp aludt volna.
az ott mi az asztalon? (torta)
808
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz Quasi_modo #15774 üzenetére
De szoktam, főleg amikor közeliek a képek vagy épp makrózok.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Ricardo
titán
Ősz
Sajnos nem lett olyan jó, csak a színek, és a hangulata miatt tettem be.
Galaxy S+ C360[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
-
irgum
addikt
link iPhone 5
-
rizso
addikt
Néhány Grand X In kép: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.
És ráadásként pár AfterFocus PRO-val (telefonon) szerkesztett, amatőr próbálkozás
-
rizso
addikt
Köszi!
irgum: és ha az iphone5 képeire mondjuk, hogy nagyon jók, mit mondunk majd azokra, amik tényleg nagyon jók?
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
Csak tréfáltam! De látom értitek, nem kell magyaráznom!
-
rizso
addikt
Egyébként ha már belemerültünk, hogy mi a jó és mi a rossz: számomra pl. csalódás a Lumia 920 a fotós képességeit tekintve. Videóban viszont elég jó
istnag: köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Tuninger
addikt
-
Tuninger
addikt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest