Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirpi

    senior tag

    válasz BigBlackDog #32918 üzenetére

    Én a 4-gyel kezdtem, és kisebb megszakításokkal egy évig toltam, mielőtt az 5-re váltottam volna. Azóta az 5-ösben semmit nem hagytam ki, de a 4-et letettem, mert együtt sok volt a kettő.
    Múlt héten viszont visszatértem a Festival Playlist erejéig, és újra rájöttem, hogy egy csomó idegesítő dolog van a 4-ben, ami az 5-be időközbe javult. Pl.:
    - látod, melyik autód nincs meg és az is, hogyan tudod megszerezni (a 4-ven fogalmam sincs, hogy a 750 autóm hány különbözőt fed le és hány hiányzik)
    - melyik autódból van több, hogy eladhasd a felesleget
    - a pontozásos Festival Playlist sokkal átláthatóbb, mint a százalékos
    - a 4-ben a multi már eléggé haldoklik, volt, hogy valamelyik heti feladathoz alig találtam valakit
    - a 4-ben többször rá kellett keresnem az adott feladat eredeti angol szövegére, mert a magyarból nem jötrem rá, mit kell csinálni (pl 9 pont traffipaxból, aztán kiderült, hogy sebességzónára gondoltak).

    Ezek nyilván akkor számítanak, ha rendszeresen csinálod a heti feladatokat és a maximumra törekszel. Amúgy a történetek, helyszínek szerintem mindkettőben jók, szóval azzal nem nagyon nyúlsz mellé egyiknél sem.

    [ Szerkesztve ]

    Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

Új hozzászólás Aktív témák