- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
köszi fiúk. rákészítem magam..
-
lanszelot
addikt
válasz CJ4567 #16536 üzenetére
Hello,
Mást nem tehetek, mint várok.Joccc07: már többször töröltem a teljes játékot, nvidia drivert /fullosan/, bizonyos programokat, stb utána csupaszon raktama a standard verziót, nem segít.
Írtam, hogy valószínű mi lesz a gond, és ezért hiába is csinálok bármit.MS-al nem tudom felvenni a kapcsolatot, vki írta twitter-t, nem lehet nekik írni, csak és kizárólag telefonos ügyfélszolgálat van már, de a nyomi indiaiak csak leráznak, nem segítenek semmiben. Régen sokkal de sokkal jobb volt a MS ügyfélszolgálat, kb fél éve oda lett az is...
-
Nyethuszar
tag
válasz CJ4567 #16489 üzenetére
Bocsi,hogy megint ezzel zavarlak,de olyan gond történt,hogy meg lett csinálva amit leírtál "share" dolog. Egész nap szépen ment a dolog majd a másik gépen lett egy fagyás. És azóta "ellenőrizze a fiókját meg 0x803F8001 hibakód" szöveget kap meg , ha indítani akarja a FH3-at.. Pedig a fiókomat nem törölte ki a storeból, csak ugye a jelszómat írtam vissza.
Mi a fene lehet a gond? Neked ,hogyan nincs ilyen ha Te is így használsz többmindentMindenki hülye aki nem normális :D
-
csuvicsuva
addikt
válasz Kisgépkezelő #16556 üzenetére
Rávettem magam ma is még két játszótérre. Hát erről a dzsinóék majálisa jut eszembe: "Jók a pogramok, minden jó, csak sok köcsög van". Nem baj, már csak hat kell.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
CJ4567
nagyúr
válasz Nyethuszar #16558 üzenetére
Ilyenkor az tud segíteni, ha bejelentkezel azzal a fiókkal az áruházba, elindítod a játékot, utána vissza lehet jelentkezni, ismerősnél gyakran előjött ez a hiba FH4-nél. FH3-ra még annyit tudok mondani, hogy maradj a másik gépen bejelentkezve a Store-ba, az a játék mindenre is érzékeny.
No Sana No Life
-
NoMagix
addikt
Húúú a tóparti futam S2-vel verhetetlen fokozatban erősen megizzasztott!
Régen kellet 6-8 alkalommal újra nekifutnom, hogy sikerüljön!
Preorder Mclaren-nel sehol sem voltam a többiekhez képest!
BMW i8 roadster-ek iszonyat mit gyorsulnak és még végsebességben is jók voltak!
Végül az első futamot Ford GT-vel nyertem, a másodikon egy Mclaren 650S volt segítségemre így itt a 2. helyet hoztam, majd a harmadikra ismét a GT volt a jó választás.[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz NoMagix #16565 üzenetére
Az i8-at inkább S1-ben használd, S2-ben nem lesz jó, ha jól emlékszem, S2 tetejét se éri el (Ne a driveatarokból indulj ki, magasabb fokozatokon gyakran csalnak. De nem eleget. Jó lenne, ha tényleg 998-as autókat hoznának, mondjuk verhetetlen fokozaton, vagy lenne egy verhetetlen felett.)
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz Nyethuszar #16567 üzenetére
Csak a Store-ba kell bejelentkezni maradni(elvileg nem kéne, de ki tudja, az MS Store egy rejtelmes dolog) az Xbox alkalmazásban nyugodtan használhatja a saját fiókját.
No Sana No Life
-
csuvicsuva
addikt
Megvolt a napi mazo. Letoltam mind a 6 maradék játszótér rangsorolót, végül 3-7-es összesítés után berakott League 11-be. És ha már lúd, legyen kövér, letudtam a hetit is. Hétvégére pedig befekszem a pszichiátriára.
[ Szerkesztve ]
-
csab991
senior tag
válasz csuvicsuva #16571 üzenetére
Kemény vagy, nekem már a nem rangsorolt is garantált agyérgörcs.
-
NoMagix
addikt
Hopp mi akadt reggel éhgyomorra a hálómba!
Vicces dolog ez az előélet megtekinthetőség!
Eddig 7 tulajdonosa volt, 5300km van benne (még bejáratos)
0 alkalommal futott versenyeken, csak trükkpontokat húztak be 23CR értékben és az összes Perk/autós kiválóság maxon van!Ha elkezdem átalakítani, akkor az összes autós kiválósága megmarad?
-
CJ4567
nagyúr
válasz NoMagix #16574 üzenetére
Az élőélet kicsit bugos tud lenni, rosszul számolja néha, hogy egyes autókat mennyit vezettél, nálam a Ferrari F40C-re írja, hogy 76 órát vezettem, pedig az biztos, hogy nem használtam annyit. másnál láttam már olyat, hogy alig használta az autót(Lamborghini Countach), 11 verseny után 46000km, és 200 órát írt a játék az autóra.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Tibiajax
nagyúr
válasz NoMagix #16579 üzenetére
jól van, jöhet majd. remélem nem lesz nagyon csiricsáré
xdCJ4567 teljesen irreveláns, hogy hány km van benne..kit érdekel. úgyse mutatja, az állapotba se szól bele
a tulaj-szám az poén, jópofa látni, hány gazdija volt előtte, aztán csá. na meg esetleg a benne lévő creditszám
alapdolog ugye, hogy amikor megveszünk vagy nyerünk egy autót, az első dolgunk kivinni az utcára és kiszedni, kiszopni belőle az összes creditet és pörgetést, de rojtosra, amit csak lehet. ilyenkor egyszerűen kell, hogy kis önző köcsög legyünk
aztán..széthajtva, leélve, lelalkva de jól felkúrva az árát, mehet vissza az ahába[ Szerkesztve ]
-
-
Qkackca
őstag
Létrehoztam egy eseményt, de nem osztottam meg, hol tudom megnézni/használni?
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
Tibiajax
nagyúr
ezzel a fenti gépkocsival a tegnapi nap folyamán viszonylag rövid idő alatt több jó kis kocsit-t is bezsebeltem, egy húzásra.. az én démon-om fantasztikus verda ezt jól tudom, de mégis mitől különbözhet egy átlagos démontól? hát megkapta a tibiajax'co egyedi kikeverésű, legdémonibb árnyalatú vörösét, egyedi ültetést, megfelelő menetteljesítmény-megpiszkálást és kiváló vezethetőséget. a néhai drag-szörnyetegből egy nagyon kellemesen vezethető, csodálatos hangú, imádnivaló krúz-szörnyeteg lett. ennek eredménye pedig csakis sok dícsérő szó lehet a szabad kóborlások során
más.
annyit sivalkodtunk a po camaro-val kapcsolatban az utóbbi hetek során, hogy fogták, oszt jól le is tiltották mára az ahcsiban, a po focus-hoz hasonló módon..nem tudom, észrevettétek-eszóval aki idejében észbe kapott, annak most van egy plusz jó verdája, a többiek meg..várhatnak a forzaboltra
-
CJ4567
nagyúr
válasz CJ4567 #16589 üzenetére
Közben találtam rá választ, le lettek tiltva, mert "csak az előrendelőknek lettek szánva, és ezért le lettek tiltva. A Forzathon boltban odaajándékozni és az Eliminatoron keresztül megszerezni nem ugyanaz, mint az aukciós házban eladni, és megvenni."
Forrás: hivatalos Forza Discord, Nitro Glitter. (Közösségi támogatásért felel, de a T10-nél, nem a PGG-nél, és így hoz döntéseket a Horizonban. )[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Tibiajax
nagyúr
tényleg..
biztos mert annyit ficánkoltunk, meg vásároltunk orrba-szájba
: )más.
van jó néhány autó - köztuk szalonban nem elérhető is -, melyek hessteggel, #-el vannak számozva.. ezek mit jelentenek, azt tudja valaki?
#2 Audi Sport quattro S1
#2 GT40 Mk II Le Mans
#11 Rockstar F-150 Trophy Truck
#25 RTR Mustang
#88 RTR Mustang
stb..
további kérdéseim? melyik az #1-es autó? és miért van két kettes?..
-
csuvicsuva
addikt
válasz CJ4567 #16590 üzenetére
Akkor nagy mázlim volt, hogy még éppen sikerült elkapnom a hiányzó Camarót. Mindenesetre érdekes, hogy miért pont most? Következő szezonban/boltban benne lesznek? Kedden vagy szerdán valamivel okosabbak leszünk.
-
DjDanee87
addikt
válasz csuvicsuva #16594 üzenetére
Kétlem, hogy betennék megszerezhetőnek, ha pontosan azért tiltották le az árusíításukat, mert PO (előrendelői) autók az előrendelőknek. Akkor semmi értelme nem lenne az AH tiltásnak ha később "osztogatnák" boltban, vagy akár event jutalomként.
-
Hokunda
senior tag
Udv, nehany napja sajnos lekestem az ultimate - 50%-rol. A jatek 'eleteben' ez mennyire kiveteles arazas? Azaz husvetra pl varhato meg vagy ilyen 1/ev?
-
csuvicsuva
addikt
válasz DjDanee87 #16595 üzenetére
Már miért ne lenne? Focus PO eddig is tiltva volt, Valentin-napon(?) mégis ott volt a boltban.
"A Forzathonban odaajándékozni és az Eliminatoron keresztül megszerezni nem ugyanaz, mint az aukciós házban eladni, és megvenni."
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
válasz csuvicsuva #16594 üzenetére
"Következő szezonban/boltban benne lesznek? Kedden vagy szerdán valamivel okosabbak leszünk."
Pontosabban hétfő 20:00 órakor KATT IDE!
[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
Gondolom nem bírja a szerver a terhelést
Hokunda: karácsony előtt is volt, ha most is volt, biztos lesz még máskor is, de a ms store üzletpolitikáját nem értem egyébként, ez csak egy tipp részemről
Tibi meg a #, jól mondja CJ, az a rajtszáma a versenyautóknak, általában.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest