Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ventur@

    senior tag

    válasz SoldierL #12639 üzenetére

    Van a Kreatív központban egy pálya a legkedveltebbek között. Az autópályán kell csapatnod oda és vissza. 3 ellenőrzőpont van az egész pályán (rajt, 7.6 km-el távolabb a körforgóban, majd a cél előtt az erdőben még egy és ennyi). Tedd fel a legmagasabb nehézségre (Verhetetlen), válasz valami bszó gyors autót, akár valami kreditpörgetős Forza Edition-ös is jó, de jó olyan is, amelyikben az összes trükkpontos micsoda ki van oldva (nem jut eszembe a neve :D ). A lényeg, hogy ne kövesd az útvonalat, amerre mutat, hanem a rajt után vágd át a körforgót és csak nyomjad neki, mint süket a csengőt az autópályán. Az AI az útvonalat fogja követni, szóval ha nem hibázol, akkor esélytelen hogy utolérjen 5 kör alatt (5 körös a pálya). Ha mindent jól csinálsz, akkor egy pl. kimaxolt Aventador/Huracan X999-es autóval kb. 16-18 perc az 5 kör. Nyeremény cserébe kb. 120000-170000 kredit, kb. 4-6 sima pörgetés és mellé vagy 2-3-4 szintlépés, meg vagy 50-60 trükkpont. Ezt lenyomod 4 alkalommal, akkor akár lesz ~700000 kredited egy óra alatt :) .

    Easy money up vagy mi a pálya neve. Most nem jut eszembe :) .

    Ja és még egy fontos dolog: a pálya féltávjánál lesz egy körforgó. Ne légy papírhuszár, told át rajta tökön babon :D . Gyorsabb is, meg mivel ugratsz így szépen pörgeti fel a szorzót :) .

    Ui: Ennek a pályának megcsinálta haverom a 7 körös változatát, ott olyan ~1000000 kreditet lehet összeszedni kb. egy óra alatt. Zollee995 az alkotó neve, így keresd ezt a változatot, ha érdekel :) .

    [ Szerkesztve ]

    Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

Új hozzászólás Aktív témák