Aktív témák
-
Neoteric
addikt
-
törölt tag
válasz Xirtam #47892 üzenetére
Nem feltétlen...az idei év a legjobb példa, van haol agyondolgozták magukat és kiderült hogy nem jól bánik a gumikkal az autó=áttervezés. Teszem azt a Mercedes.
Tök jó dolgokat finomítottak ki, két nagyon erős versenyzővel...és az autó bizonyos körülmények között kiváló tapadást biztosít...más körülmények között meg szenvedés.
A gumikeverék minden évben változik és elsősorban az FIA követelményei szerint...ami nem feltétlen szolgálja a versenytechnikát...sokszor inkább a cirkusz jellegét hangsúlyozzák a sorozatnak az eladhatóság miatt.
Ezért fordulhat elő hogy Williams van a pole-ban, hogy a Force India beszürkül, aztán a Force India van a Tol10-ben és a Williams szürkül be, vagy hogy remekel a McLaren és szenved a McLaren...
Ez a hullámzás nem a csapatok lustaságának a hibája...hanem alkalmazkodni kell az idei gumikhoz...és kinek mekkora szerencséje volt az idei autó fejlesztésénél annyira kell kepesztenie.
Mert nekem ne mondja senki, hogy az egyik legkiegyensúlyozottabbnak mondható Lotus-t a tavalyi év versenyzőpárosa irányozta elő ilyen remekül, illetve ők keményebben és jobban dolgoztak mint más csapatok.
..nagyjából betaláltak.
..ha Kimi a Force India-ban ülne valszeg megint elmenne a kedve.. -
JColee
őstag
válasz Motion_Blur #47902 üzenetére
Twitterre rakta ki?
Remélem a végterméket azért nem osztja meg. -
McCartman
őstag
Ferrari szalvéta
Xirtamnak biztos van pár a gyűjteményben.Alonso amennyire nem volt jelen eddig a kül. közösségi csatornákon olyannyira vehemensen kezd magáról kipakolni minden szrt.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Xirtam
veterán
válasz szőröscica #47900 üzenetére
Itt a probléma vele van.
McCartman Nincs, de ha lenne azzal aludnék.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Ez olyan, mintha császármorzsa lenne lekvárral
De a mai ebédemet nem űbereli: Mákos Guba
Remélem Hami vagy Button is mákos leszAll→M8
-
Nowhereman
őstag
válasz Xirtam #47882 üzenetére
Szép manővert szinte bárkitől lehet linkelni. Irvine-nak is volt komoly megmozdulása, mégse volt Sumi kategória. Ahogy Massa se az. És míg Lonzi az ellenszélben is tud lavírozni, Maszat csak sodródik. Nos empátiát lehetne érezni mondjuk Trullival is, mert ő is kiégett a Toyota kiválásával. Én mondjuk inkább érezhetnék empátiát az olyan komákkal, akik szintén kaptak hideget-meleget a sorstól, de sose kaptak VB képes autót zöld lámpával, nem égtek egész szezonon át mégis kispadra kényszerültek, miközben gyengébb fickók körözgetnek a pályán.(Rubinho, Quick Nick, Sutil...)
Sumi nem a gumik karakterisztikájától szenved, hanem attól, hogy ezekkel a gyors amortizáció miatt nem lehet harcolni, az addig körözök amíg az előttem lévőnek szét nem esik az abroncsa nívójú előzés pedig számára megalázó. Olyan ez, mintha az egymás kibelezésére trenírozott gladiátoroknak kocka-pókerezniük kellene az arénába. Megalázó. Nem az ő nívójuk. (Barika is kikelt anno vékony első abroncsok miatt - igaza is lett, nincsenek azóta sokkörös letolom a pályáról szituk)
Vettel meg a mázli-maszat. Kifejezetten bírnám, ha ő lenne Massa utóda a Ferrarinál! Igazán utóda lenne, II VB. cím ellenére is pont úgy járna mint Massa.Utánam a kondenzcsik!
-
hunnylander
őstag
Sajtos tészta paradicsomszósszal.
Szerintem jó lehetett az, csak kevés.
A csapatok konyháin általában van színvonal, az olaszoknál meg tuti jó minőségű az alapanyag is az ilyen kajákhoz. Egyszer azt mondták, hogy Schumi a sima olívás vagy olívaolajos főtt tésztát is nagyon szerette vagy az egyik kedvence volt.
Én már rákaptam az olasz tésztákra és tényleg tudnak olyan finomak lenni, hogy nem kell őket túlkombinálni se.
www.HunnyF1.com
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #47916 üzenetére
Akit diszkvalifikáltak az időmérőről arra még vonatkoznak a parc fermé szabályok?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
giigz
veterán
Nemsoká verseny!
-
Neoteric
addikt
Ha tudtok fasza SkySports-os / BBC-s, esetleg m1-es streamet akkor osszátok meg pls.
PSN: ne0teric_sAN
-
proof88
addikt
válasz Motion_Blur #47895 üzenetére
akkor Tutumlu-nak sincs valami jó idénye, azon a kemény 3 futamon amin idén indult a WTCC-ben, mindig volt valami a kocsival, most meg nem megy le a Porsche-s futam amiben szerepel, ehh.
-
m3tr0
őstag
válasz callmeakos #47924 üzenetére
ÁÁÁ, nagyon köszi!
-
Neoteric
addikt
fíldánk.
SkySportosnál azért a 16:9 arányt berakhatnák..PSN: ne0teric_sAN
-
akela91
addikt
tipp: Maldonado-t rajtnál megelőzik 2-en minimum. Hamilton első kanyarban nagy eséllyes balesetet okoz, majd szerencsétlen boxkiállások után pont Massa mögé kerül Aminek általában nincs jó vége... Lotusok nagyon jók lesznek szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Jó szurkolást mindenkinek,kéne egy SC nagyon úgy a 8-10. körben
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
darál0w
Jómunkásember
jo szurkolást, hajrá Lonzi!
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
porse
őstag
Kezdődik
Kíváncsi vagyok kivel akad össze Hamilton... szerintem.
-
IreN!CuS
őstag
Nektek bejön a hivatalos f1 oldal?
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
MPowerPH
félisten
Alonso zseniális. Rosberg és Schumi is nagyot rajtolt.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
shteer
titán
jó rajt
jó szórakozást mindenkinek!
..szerintem jónak tűnik
-
lujó55
addikt
két ferrari: bravó
-
JJános
addikt
Lonzinak sikerült! GR!
2007-05-06 óta itt!
-
Logen88
aktív tag
Szép volt Alonso! Csak így tovább.
The Last of Us is a masterpiece.
-
Neoteric
addikt
Schumi nemáá
PSN: ne0teric_sAN
-
Máté94
addikt
Schumi fail...
-
Oppenheimer
nagyúr
Hahahaaaaa Schuminak marad az eddigi 2 pont
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
baluka26
nagyúr
válasz callmeakos #47946 üzenetére
Szerencse?
Ez nagy balfácánság volt...
Aki itt szerencsétlen Senna.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Ukrajnai háború
- Azonnali fotós kérdések órája
- Egérpad topik
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest