Aktív témák
-
hunnylander
őstag
-
AMD Power
titán
válasz hunnylander #47853 üzenetére
Sajnos én sem látom jobbnak a helyzetet.
-
MPowerPH
félisten
-
VD
őstag
Saftey Car-val senki nem kalkulál?
-
dragonfx
veterán
válasz callmeakos #47858 üzenetére
hánykor kezdődik ma?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz callmeakos #47860 üzenetére
most néztem tényleg a hamilton ilyne durván megnyerte az időmérőt?hola red bull??
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Misi 007
Közösségépítő
Ha már rajt akkor Alonso megint az élen köthet ki akárcsak tavaly.
Idén még a Red Bull-okkal se kell törődnie csak azzal hogy jól elkapja a rajtot.
Nem tudom mire lesz elég a Ferrari verseny tempója de a dobogó meglehet. -
rocket
nagyúr
Hihetetlen amator taktikai hibakat vet iden a McLaren, a PIT munkajuk minosege meg valahol a mezony vegen kullog.
Vegre van egy gyors VB eselyes autojuk, de a rengeteg emberi mulasztas miatt sok pontot vesztettek mar el, a vegen ez meg hianyozhat majd Vettellel szemben.
#47583: Inkabb realistak, az idei gumik se Hamilton stilusat tamogatjak, igy az utolso helyrol valami nagyot villantani megha tudhatoan a kepessege es az autoja is meglenne hozza, nem fog tudni szaraz versenyen, ezert este eljartak Buttonnal az eso tancot
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
giigz
veterán
Nemsoká futam...
-
7600 GS
addikt
válasz rocket #47866 üzenetére
Button úgytűnik hogy idén nem az igazi, Hamilton meg úgylátszik fejben összeállt, erre a csapat kúrja el nekik a versenyeket. Valaki nagyon nem akarja hogy a Mclaren VB legyen.
Nagyon kiváncsi vagyok a mai befutóra. Tippem: 1: RAI, 2: ALO, 3:VET *
*Mindez sztornó eső esetén
Schumit az 5. hely környékére várom, hogyha nem lesz semmi gikszer.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz 7600 GS #47868 üzenetére
Osszeeskuves elmelet gyartok mar gyanakodhatnanak szabotazsra, az alapjan, hogy a csapat annyit hibazott ot verseny alatt, mint elotte hosszu evek alatt osszesen
Tippem Alonso, Vettel, Grosjean, Rosberg, Button, Webber, Schumacher, Hamilton.
-
SG3rg0
őstag
Tipp: 1Alonso 2Kimi 3Perez
-
Neoteric
addikt
Betudná nekem vki linkelni nézhető minőségben a tegnapi q2-t, q3-at?
PSN: ne0teric_sAN
-
shteer
titán
-
giigz
veterán
-
proof88
addikt
GP2-ben miért van olyan sokáig lángcsóva a kipufogóból? Már akartam kérdezni egy ideje.
-
Nowhereman
őstag
válasz Xirtam #47845 üzenetére
Nos, jó autóval gyors volt, de ez a mezőnyből ez majd mindenkire igaz. Agresszív? Nos van néhány ifjú "tehetség" akihez képest az, de mondjuk a saját akkori környezetében Sumi, Kimi, Barika mellett már nem nevezhető annak. Volt vastagon önbizalma, most nincs...
Attól hogy jó autót vágnak alá, még senki se lesz jó. Az, hogy elvered a csapattársadat az sem jelenti, hogy jó vagy, legfeljebb(ha nem a csapat tett róla) jobb vagy valakinél.Nézzünk rá példát, Kovát tavaly mindenki magasztalta, mert elverte Trullit. Petrov meg a fizetősök mintapéldányaként volt beállítva. Volt nagy károgás, mikor Trullit lecserélték az oroszra. Most meg úgy tűnik, hogy Petrov szépen átveszi a prímet Kovától.
levonás:
-Petrov mögött talán némi teljesítmény is van, nem csak szponzorpénz
-Kova nem annyira átok jó, mint tavaly tűnt,
-Trulli, aki tényleg jó volt egykor, kiéget. Nem kicsit, nagyon.Utánam a kondenzcsik!
-
werszomjas
addikt
Remélem Kimi behúzza ma végre az első helyet.
Maldonadot sztem a rutintalansága miatt az elején többen be fogják darálni.
Alonso és a Lotusok között jó kis csata várható
Tipp: Kimi, Alonso, Grosjean, 4. helyen meg Webber
[ Szerkesztve ]
üdv
-
JColee
őstag
válasz Nowhereman #47877 üzenetére
Mikor verte el kovát petrov?
werszomjas Szerintem meg Maldonado kilök majd valakit a pályáról. Ha kimit kirakja, akkor nagyon megharagszom.
[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
Illetve ne hagyjuk ki, hogy Hamilton úthengerré változhat, + Massa se lesz tőle messze
-
PazsitZ
addikt
válasz werszomjas #47878 üzenetére
Én nem hiszem, hogy önmagában Maldonado könnyen adná magát, legfeljebb hibázik egy idő után.
A nagy kérdés, hogy fejben összeállt-e már, ha ott tud lenni és nem rontja el a versenyét hozhat simán jó eredményt, én legalább is ezt várom.- http://pazsitz.hu -
-
Xirtam
veterán
válasz Nowhereman #47877 üzenetére
Nem akarok én semmilyen szócsatába belekezdeni szerencsétlen Massa-val kapcsolatosan. De ezt csak ő maga tudja, hogy miért nem a régi énjét láthatjuk. Én még mindig a gumi + baleset párosítástra fogadok. Viszont ne felejtsük el, hogy voltak igazán szép megmozdulásai. Felipe Massa canada 2008 double overtake (natural sound).
Természetesen nekem is rossz ezt nézni, hogy nem hozza a csapatnak a pontokat. De akkor sem nevetség tárgya szerintem. Az hogy végig nézzük egy élbeli pilótának a leépülését. Ennél szerintem kicsivel több empátiát kéne, hogy érezzünk iránta. Ha Ferrari drukker valaki ha nem.
Azt is kétlem, hogy Massa újra dobogón fog állni, és visszatér régi önmagához. Már rengetegszer leírtam, hogy Massa képtelen slick gumikkal olyan tempót menni mint régen. Ezt ő maga is már vagy 100x lenyilatkozta. MSC is szenved a slick gumikkal, más reflexekkel és más vezetési stílussal rendelkezik minden pilóta. Vannak akiknek fekszik ez a gumi van akiknek nem. De erről Rob Smedley tudna többet mondani.
Az meg, hogy jó autó rossz autó. Amit Alonso nyújt az maximálisan az ő tehetsége egy része. Jelenleg nincs az, hogy csak Alonso kapja a fejlesztéseket. Ő kapja először értelem szerűen, mert gyors, magabiztos és sokkal jobb visszajelzéseket képes adni az autóról.
Meg volt aki azt írta, hogy Massa nem világbajnok versenyző. Ezt nekünk kell eldönteni? Akkor Vettel? Vettel sem az mert neki volt a leggyorsabb autója? MSC-től vegyünk el 4-et? Mi ez a hülyeség már megint? Világbajnok AZ akinek a csapata a legjobban dolgozik, és a pilóta a pályán a maximálisat nyújtja.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Kiváncsi leszek, hogyha Pásztor el tud menni elsőként, akkor tud-e valamiféle előnyt kiautózni magának, vagy pedig az őrült rohanásban elfogyasztja a gumijait. Kimi szerintem nagyon nagy esélyese ma a győzelemnek, mert láttuk, hogy a Lotusok nagyon versenyképesek.
-
Xirtam
veterán
válasz 7600 GS #47883 üzenetére
Kár ezen gondolkoznod is, mert Alonso belső íven befog esni neki. Ez az egy lehetősége van Alonsonak, ha 2-3 körig beragad, és nem tud közelebb kerülni Maldonado-hoz akkor ez veszett fejsze lesz.
Véleményem szerint a Sauber megfogja enni a Lotust
Jaj pár észrevétel idióta M1 kommentátorunkkal kapcsolatosan, tegnap mutogatták a srácok a LOTUS első terelő szárnyát, ő egyből az aeroról magyarázott amihez gőze sincs, főleg úgy, hogy a kamera a feliratot mutogatta. . . Ferrári ,meg Mászá-tól pedig agyvérzést kapok. Én tegnap szó szerint anyáztam, hogy fogja már be a száját. Annyira irritál , hogy próbál nagyokat mondani, és semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz TESCO-Zsömle #47886 üzenetére
7600 GS Alonso rutinos, Maldonado-nak meg a lelkére köti reggel óta a csapat, hogy ne csináljon hülyeséget, ha látja hogy nem megy ne erőltesse a pont szerzés a lényeg jelenleg a Williams-nek. Főleg így hogy van egy suta Senna-juk.
Én inkább attól tartanék, hogy Hamilton hogy fogja bírni. Mivel lágy gumikat megette. Aztán nehogy elboruljon az agya.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Most olvastam hogy Hami utolso ) izgi lesz!
Üdv: Csabee.
-
Motion_Blur
félisten
válasz TESCO-Zsömle #47886 üzenetére
És kinek van a legtöbb pontja?
Akinek a csapata a legjobban dolgozik, és a pilóta a pályán a maximálisat nyújtja
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
-
Xirtam
veterán
válasz TESCO-Zsömle #47891 üzenetére
De könyörgöm ott a csapat nem dolgozott a legjobban a télen? Ha erős az autó?
-
Motion_Blur
félisten
válasz TESCO-Zsömle #47891 üzenetére
Ebben az esetben a csapattársa megveri.
Két középszerű pilóta pedig nem ülhet top autóban.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
mokus1
addikt
válasz Xirtam #47882 üzenetére
Massa már szenved egy ideje és a Ferrari ha nem tévedek ennél sokkal rövidebb idő alatt lecseréli a pilótáit.Nem értem minek kell 3. éve a szerencsétlenkedését néznem.Voltak szép megmozdulásai igen, de nem lenne jobb mindenkinek arra emlékezni mint hogy itt kinevetteti magát?! Beülhetne a helyére egy olyan pilóta akivel még versenyképesebb lenne a Ferrari, még valakiért lehetne szurkolni és még izgalmasabb lehetne az F1. Egyébként igen nekem ott amikor szinte könnyes szemmel ült már nem sajnáltam.
MSC meg VB-t is nyert slicken így ferdítés amit írsz hogy szenved a slick gumikkal, mert szenved de azért szenved mert nagyon hamar elkopnak nem azért mert behozták a slicket. -
Motion_Blur
félisten
Porsche Szuperkupa futama elmarad, mert a legtöbb csapatnak problémájuk akadt a felnikkel és nem tartják biztonságosnak a versenyzést
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
rocket
nagyúr
válasz Motion_Blur #47895 üzenetére
Lehet tudni mi az a problema ami erre kesztette oket?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Motion_Blur #47893 üzenetére
Volt már rá precedens, ahogy a fordítottjára is. Jó pilóta és nem túl jó csapatmunka eredményezte VB-cím. Utóbbira jó példa Räikkönen címe, amit -kvázi- ajándékba kapott a McLaren-től.
Akkortájt a Ferrari nem volt épp a toppon. Egy évre rá pedig Massának jöhetett "volna" össze egy olyan VB-cím, ahol többször gyak. a saját csapata húzott ki pontokat a zsebéből. In memóriám tankolócső...
Xirtam: De, pontosan. Te viszont azt írtad, hogy a pilótának is a maximumot kell kihoznia magából, ami nem feltétlenül igaz, ha a csapatháttér maga elég jó.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
csucsbicep
nagyúr
Esetleges gumitaktikákról lehet tudni vmit?
-
SG3rg0
őstag
Srácok irány a vasárnapi ebéd, és utána egy kis pihi vagy egy jó kávé, aztán jöhetnek az izgalmak.
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest