Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz Predator2 #48541 üzenetére
Dobogós tippem:
Kimi
Alonso
VettelPersze a sorrend nem biztos
"A hivatalos együttműködést keretében Kimi Räikkönen – aki Heikki Kovalainen mellett a Rovio szponzoráltja – és Romain Grosjean E20-as kódjelű versenyautója a hivatalos sajtóanyag szerint „szemet gyönyörködtető” dizájnt kap a Monacói hétvégére."
Kíváncsi leszek a design-ra.
[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
válasz hunnylander #48556 üzenetére
Jó ez a kép. Patrik a király.
Egyébként idén nekem sokkal jobban tetszik Hami produkciója, mint a tavalyi (bár ugye csak pár verseny ment le). Most is a Spanyol futamon szépen ment. Viszont Gombosról nem mondható el ugyanez. Volt egy értékelhető versenye, és kb annyi. Kb csak panaszkodást meg negatív hullámokat olvasok tőle. -
hunnylander
őstag
válasz JColee #48557 üzenetére
Patrik, mint FIA steward.
Button mentségére legyen mondva, hogy az autó is eléggé kiszámíthatatlan az abroncsokkal.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
badd
tag
Igen, mert idén szerintem szépen versenyez. Higgadt, átgondolt, nem megy bele hülyeségbe, és már rég nyerhetett volna, ha a csapat nem cseszi el neki. Amikor elcseszik a boxban, akkor is utána nem az van, hogy elborul az agya és csak megy eszetlenül, hanem próbálja a helyzetből kihozni a legtöbbet, de ésszel, a hibával nem törődve.
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
válasz proof88 #48559 üzenetére
Urban legend. Ez az autó már teljesen Button visszajelzései szerint lett fejlesztve. Neki van jövője a csapatnál, szerződése van, rá akarnak építeni, Hamilton rúdja meg kifele áll, előszerződést pletykálnak rivális csapattal meg azt, hogy stagnálnak a szerződési tárgyalások mert nagyon messze vannak egymástól a felek.
Buttonnak a Pirellivel vannak nagy gondjai. Állítólag Barcelonában is ment a tűzoltás és az utolsó pillanatban is megpróbáltak még fékbetét-típust is váltani (ami Alguersuari szakkommentátor szerint reménytelen, mert egy pilóta rettentően érzékeny az ilyenre és sok idő kell, mire hozzászokik egy újhoz); mindezt azért, hogy sikerüljön felhevíteni az abroncsokat.
Ha visszaemlékszel, Malajziában és Bahreinben is hamarabb kinyírta az abroncsait, mint Hamilton. Igen, a nagy gumikímélő maestro. Ha az abroncs túlhevül vagy nem éri el azt az idén rendkívül érzékeny és szűk tartományt, akkor mindenki a hajára kenheti a gumikímélő tudományát. Legutóbb is Hamilton a két kiállásos 31 körös etapján jobban képes volt kímélni az abroncsait, mint Button három kiállásos taktikán, rövidebb etapon.
Nem Buttob felejetett el vezetni, Melbourneben még alázott, Kínában is mentek a McLarenek, mint kés a vajban.
Nem csak a McLaren bokszmunkája a tré, hanem az autó is érzékeny az abroncsokkal, plusz az idei Pirelli ezt még megszorozza, úgyhogy a mclarenesek jobban teszik, ha felkészülnek további buktákra is, mert az ilyet általában nehezen vagy egyáltalán nem növi ki egy autó.
www.HunnyF1.com
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
JColee
őstag
válasz Motion_Blur #48562 üzenetére
Hiába, ez általános iskola második osztályos kompetencia szint.
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #48562 üzenetére
Egy fordítási gyöngyszem tőlük (nem a honlapjukon olvastam, hanem fórumra kopizták be):
A Lotus technikai igazgatója a pilótáikról: „és mi nagyon szerencsések vagyunk, hogy tisztességes házalókkal rendelkezünk”
Ebből: we are fortunate to have a pair of decent peddlers
Megnéztem, az én szótáram is házalót dobna ki a peddlerre. Az F1live annyira 'géppel' fordít, hogy a humanoidoknak még csak kedvük sincs végigolvasni, hogy az ilyen hülyeségeket felülbírálják.
www.HunnyF1.com
-
PazsitZ
addikt
válasz hunnylander #48564 üzenetére
Na de érted, fordítani se tudnak, számolni se. Hát milyen emberek csinálják ezt az oldalt?
- http://pazsitz.hu -
-
attisx
addikt
A második vótmá: [link] Bár akkor még mintha csöppet vonzóbb lett volna Hembery néni arca...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
wildrain
addikt
válasz hunnylander #48564 üzenetére
És akkor ezt hogyan kellene fordítani? Rákerestem a szóra, de az értelmező szótárak szerint is csak ez az egy jelentése van. Nem ismerem a nyilatkozat elejét, de ez így elég értelmetlennek tűnik eredetiben is.
-
hunnylander
őstag
válasz wildrain #48569 üzenetére
Szerintem ez egyfajta szójáték James Allisontól vagy esetleg a sport zsargonjában használatos is. A pedálból jöhet, illetve arra asszociál, a versenyzők tapossák a pedálokat.
Az ilyet nem szükségszerű különc szóval magyarítani.
Szerencsések vagyunk, hogy jó versenyzőpárosunk van.
De, ha valaki feltétlen különcködve akar fordítani, pl.: szerencsések vagyunk, hogy van két jó pedáltaposónk. Vagy szerencsések vagyunk, hogy két ügyes srác tapossa nálunk a pedált.
Furcsán hangozhat, de legalább értelmezhető.
www.HunnyF1.com
-
giigz
veterán
"16 világbajnoki cím egy képen... Ez a kemény, nem Mike Tyson"
Ez van most kiírva, vagy ki lett már javítva?
[ Szerkesztve ]
-
JColee
őstag
válasz Motion_Blur #48574 üzenetére
Én nem csodálom.
-
giigz
veterán
A Schumi Senna esetről onboard még mindig nincs?
-
andy83
aktív tag
Vannak már képek a készülő pályáról, nem tudjátok?
facebook.com/SzeretekMozizni
-
Oliverda
félisten
válasz hunnylander #48561 üzenetére
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
proof88
addikt
válasz hunnylander #48561 üzenetére
és végül váltottak vagy fognak váltani fékbetétet?
-
dokee78
félisten
Biztos lesz most is aki hibázik Monaco-ban.
-
IreN!CuS
őstag
Jó kis felhős/esős/hűvös időt mondanak a hétvégére.Így is kiszámíthatatlan az egész erre rájön még az eső és voálá még nagyobb káosz
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Pitterix
őstag
Szövetségre lépett a Lotus és a Linkin Park
Jó zene, jó csapat.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
donjohnson
addikt
Pompi, nincs új letölthető összefoglaló videó a spanyol nagydíjról? hivatalos oldalon már fent van.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
hoffman_
nagyúr
válasz Motion_Blur #48596 üzenetére
Nekem nagyon tetszik
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
quby
őstag
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest