Aktív témák
-
proof88
addikt
-
MPowerPH
félisten
válasz ViiiiktorOC #48348 üzenetére
Katasztrófa. Tényleg menedzsmentet kellene váltania...
proof88: Akkor úgy néz ki Monaco után ennek az ügynek a végére is pont kerül. Már ha Massa véletlenül nem kezd el varázsolni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz baluka26 #48354 üzenetére
Azért kicsit sajnálom am. Jó fiú volt, és tény, a Hungaroringi balesete óta megváltozott. Hogy csak a véletlen műve ez, vagy tényleg így van, nem tudom. De Kimi -vel együtt töltött két évből a 2. évében gyorsabb volt, mint a finn, ami azért nem kis szó. Utána rossz volt a Ferrari, de ő ált. akkor is jó versenyeket futott.
Nehogy az legyen, mint a sérülése után. Mert akkor is akárkit ültettek bele a Ferrariba, mindenki bűn lassú volt.Don't Tread On Me
-
Oliverda
félisten
válasz cyberkind #48358 üzenetére
Majd ha mellé ül, egy normálisabb pilóta, akkor kiderül, hogy milyen is az autó. Ha most két Massa ülne a két autóban, akkor akár azt is joggal gondolhatnánk, hogy a Ferrari autója csak a Force India mögött áll.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Dr. Romano
veterán
válasz proof88 #48359 üzenetére
Szerintem ez sokkal inkább Massa bénasága. Nem értem miért nem hajtják már el onnan. Ne egy Ferrrariban akarjon ellébecolni. Sok fiatal tehetség várna már erre az álomra, erre ez meg ott terpeszkedik kényelmesen, foglalja a helyet semmit sem segítve a csapatnak.
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
cyberkind
félisten
válasz Dr. Romano #48361 üzenetére
Nyugodtan betehetnének egy Ferrari utánpótlás tehetséget !
-
dokee78
félisten
Készítettem egy egyszerű szavazást:
-
MPowerPH
félisten
Persze... De ha az új pilóta is konstans gyenge eredményeket produkál, akkor az nem vet rá túl jó fényt.
mod: Én itt most olyan pilótákra gondoltam, akik jelenleg is aktívan versenyeznek. Sutil dolga értelem szerűen nehezebb lenne, egy fiatal, tapasztalatlan pilótáé pedig még gázosabb.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Oliverda
félisten
Na igen, még ha Perez, Hülkenberg vagy Di Resta érkezne, mert ők legalább az idei gumikat, de ha betesznek egy olyan versenyzőt aki még egy kört sem ment az idei Pirellikkel, az szinte tuti szívni fog.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Male
nagyúr
-
-
proof88
addikt
-
AMD Power
titán
Szimpatikus interjú...
-
rocket
nagyúr
válasz AMD Power #48381 üzenetére
Hosszu a szezon, es meg nincs nagyon lemaradva, az auto versenykepesnek mondhato.
Azert ha tovabb fyoltatodik a McLaren taktikai, es box beli amokfutasa, akkor konnyen elfog szakadni nala a cerna.Vegre kap egy VB eselyes autot, erre a csapat szerencsetlenkedik.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
dokee78
félisten
Hányadik körben történt a Schumi-Senna baleset?
-
McCartman
őstag
válasz Dr. Romano #48384 üzenetére
valóban , csak egy sima pole-győzelmet dobtak el.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Predator2
addikt
válasz AMD Power #48383 üzenetére
szerintetek mi lenne a megoldás a Meki sorozatos hibájára?
Nem volt rossz gondolat Sam Michael-t a csapathoz venni?>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Oliverda
félisten
válasz AMD Power #48379 üzenetére
No offenz, de sosem olvasol vissza. Ebben az esetben ráadásul épp a neked címzett hozzászólásban linkeltél ugyanezt pár hozzászólással feljebb.
Btw ez egy szimpla bulvár interjú.
Predator2: Szerződtessék le Domenicali-t... és Massa-t.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz Xirtam #48394 üzenetére
A box csapatért Sam Michael felel.
"The second is the pressure Sam Michael, now responsible for the organisation of McLaren pit-stops, finds himself under to find an immediate fix if his reputation is not to suffer lasting damage. The Australian certainly cannot be feeling comfortable at present: Williams, the team he left in November from the role of Technical Director at the end of their worst season in F1, are now in revival, while McLaren, the team he has joined as Sporting Director, are suddenly unable to put on a new set of tyres faster than the average back-street dealership."
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest