- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz TESCO-Zsömle #30654 üzenetére
igen...a partysátor.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Oliverda
félisten
A McLaren is a V6-os motorokra voksol
A vitában a McLaren az olasz gyártó mellé állt, és a csapatvezető, Martin Whitmarsh a MotorSport című szaklapnak elmondta: "Ha engem kérdeznek, én a V6-os turbó erőforrást támogatom. Egyre több turbómotoros autó lesz, nekünk pedig magas fordulatszámra van szükségünk. A V-motor illik a legjobban a Formula-1-es autók struktúrájába. Nagyon fontos, hogy a hanghatás is rendben legyen."
A Red Bull fellebbezhet az FIA döntése ellen
További rendelkezés, hogy az FIA már a valenciai futamtól megtiltja, hogy az időmérő és a verseny között módosítsanak a motorvezérlés beállításain, ami a rendszer egyik kulcseleme. Jenson Button szerint ez hátrányosan érintheti a Red Bullt, ugyanis elmondása szerint a Milton Keynes-i brigád az időmérőn a gázokat végig a diffúzorhoz áramoltatja, a versenyen azonban ezt nem tehetik meg, így lelassulnak. (Az úgynevezett parc fermé szabályok értelmében a csapatok – előzetes egyeztetés után – bizonyos elemeket kicserélhetnek vagy megváltoztathatnak az autón.)
Erről nem tudtam. Azt gondoltam, hogy csak akkor lehet módosítani vagy kicserélni valamit, ha az meghibásodott. Így már érthető, hogy miért gyorsabb ennyivel qualin az RB mint versenyen. Talán vége az unalmas időmérőknek...
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Motion_Blur
félisten
Két DRS zóna lesz Valencia-ban, egy mérőponttal..
Ezek nem normálisak...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Motion_Blur #30658 üzenetére
Egyetlen kérdésem van:
Ha az első zónában X megelőzi Y-t, akkor mi van a másodikban?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
JColee
őstag
válasz TESCO-Zsömle #30659 üzenetére
Ami eddig is volt.
-
Motion_Blur
félisten
válasz TESCO-Zsömle #30659 üzenetére
X nyitott szárnnyal még jobban eltávolodik Y-tól, ahogy Montrealban.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Motion_Blur #30661 üzenetére
Mindent az előzésért, és a szerzett pozíció befagyasztásáért.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Motion_Blur #30658 üzenetére
de miért jo ez?
-
hunnylander
őstag
válasz TESCO-Zsömle #30662 üzenetére
Ez már nem előzés, hanem kikerülés.
Igazi előzést már alig látni. Az igazi kemény párharcok is már ritkák, akárcsak a sikeres védekezés. A kikerülések kivédekezésére már alig van reális esély, akármilyen ügyes is valaki.
És az a baj, hogy sokaknak mindez teljesen rendben van, sőt elvárják hogy ha X utoléri Y-t gyorsan jöjjön egy
előzéskikerülés, merthogy X gyorsabb.www.HunnyF1.com
-
Nowhereman
őstag
válasz hunnylander #30664 üzenetére
Nem csak a DRS, a gumi különbségek miatt is megvannak azok a kikerülések...
Utánam a kondenzcsik!
-
Motion_Blur
félisten
Button and Kubica battle on the first lap at Valencia 2010
Ez szép volt Webber bóját játszott
-
IreN!CuS
őstag
válasz Motion_Blur #30666 üzenetére
Megnézném Kubica kameráját is nem gyengét fékezhetett ott,de megoldották
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
.bableWes
őstag
válasz hunnylander #30664 üzenetére
nemtudom ki mit mond de nekem a legemlékezetebb párhárc az Alo és Schumi között volt 2005ban imolában.
na az kéremszépen gyönyörü volt![ Szerkesztve ]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
válasz Motion_Blur #30672 üzenetére
hát igen. föleg, hogy igen jol összevan vágva a kép a hangal néhol nagyon üt
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
.bableWes
őstag
válasz TESCO-Zsömle #30674 üzenetére
ahogy nézem a videokat hát még örülhetünk a mostani kommentároknak is. még a walter csaba is jobb a külföldiek 80%nál...
de igen, nekem nagyon hiányzik a paliktöltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Motion_Blur #30676 üzenetére
Van aki a szolid, szakszerű kommentárt szeleti, és van, aki a cirkuszt. Előbbinek az Angolok nagyon jók, akik kussolnak, mikor nincs történés, utóbbiaknak Palik kell, meg a korábban linkelt arab csókák, akik lényegében verbális bohócok a nagy-színpad szélén.
Én speciel a kettő kombinációját preferálom, úgyhogy Palik + Wéber.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
.bableWes
őstag
válasz TESCO-Zsömle #30677 üzenetére
igen pontosan. palik aki az alaphangulatot szolgáltatja wéber meg ilyen nagyon érdekes dolgokat mond.
Motion_Blur: nekem az hiányzik, hogy beüvöltsön valamelyik hülye, hogy pl. összetörte a kocsit. én nekem ez hiányzik
-
Motion_Blur
félisten
válasz werszomjas #30679 üzenetére
"Nem lesz több Angol Nagydíj!"
-
.bableWes
őstag
válasz werszomjas #30679 üzenetére
ezek hiányoznak nekem
-
Csabee.
nagyúr
-
.bableWes
őstag
-
őstag
válasz TESCO-Zsömle #30674 üzenetére
Én is imádtam. Azóta az F' is sokkal unalmasabb lett számomra...egyedül Button miatt nézem még mindig az összes versenyt.
De ha már itt tartunk,ajnlani kéne az RTL-nek,ogy legalább egy sztárvendégnak,vagy privát vendégnek 1-1 alkalomra igazán behívhatnák Palikot.Felüdülés lenne. -
Rick4
félisten
Ez azért mindent visz: [link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Motion_Blur #30670 üzenetére
de ez nem előzés...ez kikerülés.
-
Motion_Blur
félisten
válasz .bableWes #30689 üzenetére
Miért lenne jobb?
2006, Silverstone. Schumi úgy előzte meg Kimit, hogy utóbbi egy körrel tovább kint tudott maradni a pályán. Mennyivel többet ér egy ilyen előzés (egy ilyen kivezető kör), mint ez a DRS-es baromkodás?
Gyulus benézték rendesen
[ Szerkesztve ]
-
.bableWes
őstag
válasz Motion_Blur #30691 üzenetére
hát nemtudom. itt legalább látom, hogy legalább elmegy mellette és nem elé kerül.
-
.bableWes
őstag
válasz Motion_Blur #30693 üzenetére
sajnos igen. én azt nem értem, hogy miért eröltették az uj szabályokat? '09 elött annyira együtt volt már a mezöny és még elözgetések is voltak most meg ismét szétszakdt..
-
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #30693 üzenetére
Az a gond, hogy így meglesz az előzések száma, de nincs benne semmi váratlan. Olyan szokásos, mindennapos cselekménnyé válik, mert mindig ugyanott előznek kb. ugyanúgy. Nincs olyan, hogy bebújok mellé és kifékezem, más íven kanyarodva előzöm meg stb.
-
Iron Funeral
őstag
válasz venember83 #30696 üzenetére
Szerintem is, egy F1 csatának nem feltétlenül kell előzéssel végződnie ahhoz, hogy jó legyen. '05 Imola
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
JJános
addikt
-
darál0w
Jómunkásember
válasz venember83 #30696 üzenetére
Koba azért megoldja ezeket...kezd kedvenc lenni nálam.
-
.bableWes
őstag
válasz Csabee. #30695 üzenetére
nekem pont az orange nem tetszett. inkább mindig a meki volt ami bejött külsöre
darálow: koba hát az valami hülye szegény, de tény hogy élvezetes amit csinál föleg a tavaly suzukai elözéssek
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest