Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
D@ni88
addikt
válasz Motion_Blur #22151 üzenetére
na ez jól néz ki
nem úgy mint a bridgestone gumi, ami 40kör után is úgy nézett ki kb mint az 5körös
ezzel hátha izgalmasabb lesz a verseny is, hogy ki hogy bírja beosztaniSzerk: a Mclarennek eddig is ilyen volt a fékhűtése?
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Petrov: Hiányos Alonso nevelése
Ez nem újdonság.
-
törölt tag
válasz AMD Power #22153 üzenetére
szállj már le alonsóról, kíváncsi lennék, te hogy néznél ki 10 másodperccel azután, hogy elbuktad az f1 vb címedet...
szerintem nem rosszabb fej, mint a többi versenyző. régebben nagy volt az arca, ezért nem is kedveltem, de mostanában már semmi bajom vele.(pesze ettől még utálhatod, mindenkinek lehet saját véleménye, de te állandóan ezt az egy momentumot hozod elő, ez nem tetszik nekem)
mod: és van egy olyan érzésem, hogy alonso nem is petrovra volt mérges, hanem inkább a csapatára
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Lehet hiányos a nevelése, mégis 4-szer harcolt a vb címért, ebből 2-őt nyert !
Petrov még álmodni sem merhet róla, mert ő csak a pénz, és a szponzorok miatt van ott !
Alonso-nak van valamit felmutatni, nagyon is van, és Petrov-nak, a pénzen, és a szponzorokon kívül ?
Ezt fűzném még hozzá !
Ennyi ![ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Ezek remélhetőleg nem a végleges gumik, mert ha igen, akkor nagy szenvedések lesznek jövőre.
-
cyberkind
félisten
válasz venember83 #22156 üzenetére
De legalább nem az lesz, hogy valaki 1 szettel, csak az utolsó körben jön ki, mint Vettel, Monza-ban !
-
Nowhereman
őstag
Asszem lehet tolni a téteket Gombos következő VB.-jére...
Utánam a kondenzcsik!
-
-
cyberkind
félisten
válasz Nowhereman #22159 üzenetére
Neki csak az van, de azon kívül szinte semmi !
-
oxox
addikt
meg nem astam bele magam a jovoevi dolgokba....
tankolas gondolom tovabbra sem lesz futam kozben?Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
LA_COSTE
senior tag
Szerintem meg ezzel akart hírnevet szerezni magának a kis spekuláns. Egész évben rosszul ment, most meg éppen jól?! Tényleg a saját versenyét futotta, de azt is átláthatta volna, hogy a vb cím várományosával packázott akkor és jobb lett volna, ha csöndben marad, minthogy még jobban hergeli Alonsot.
-
Sanya595
senior tag
válasz cyberkind #22155 üzenetére
Te anyira okos vagy már megint.
Hogy hasonlothatod össze olyannal,aki most került az f1-be?
Szerinted Petrov csak a pénz miatt van ott?
Amitt eddig elért,az nem is az ö teljesitménye?Te csak szeretnél fele olyan jó lenni,mint ö.
Gondolkodj egy kicsit el magadon,nekem semmi bajom Lonzival,de azért ne alázad már Petrovott,mert Lonzi nem tudta megelözni.
Az f1 a pénzröl szól,de nehogy azt hidd már,hogy Te milliomos vagy és akkor mész és beülsz egy f1-es csapathoz,persze van kivétel,de akik itt versenyeznek azok töbnyire más kategoriákban is mutattak már valamit.LA_COSTE
Mért packázott vele?Mert versenyzett?Te mitt tettél volna,ha mondjuk a jövö évi szerzödésed múlik rajta?[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
válasz AMD Power #22164 üzenetére
Ha nem integetett volna, akkor az nem Alonso lett volna. Én pl. ezért is szeretem. Őszintén szólva te nem tudom mit vársz, robotokat? Távirányítású gokartversenyeket? Vannak ilyenek, ha jól tudom, körbenézel biztosan találsz ilyen bajnokságokat.
Idén mutogatott Vettel is, egyesek káromkodnak a rádióban, na bumm. Most hogy utolsó futam, előny a nem domináns autó ellenére, csapat elcseszi taktikát, az autó egész hétvégén gyenge volt és csoda hogy kiakad? A mclarennek sokkal jobban feküdt ez a pálya, Hamiltonnak csak az eszetlen versenyzés maradt az esélye, ennek ellenére ahogy írod ő sem boldogult. Ezért rázta Alonso az öklét a végén, mert nem hülye, tudta amikor meglátta a rönyó fenekét, hogy esélye lement 1%-ra a másik hibájára, nem rajta múlott a dolog, de közben csak hergelte a csapat hogy használja a tehetségét (LOL). Majd a rázás után, a világsajtóba odalökte: Petrov jól csinálta. Mekkora egy "bunkó"...
-
sekli
addikt
válasz AMD Power #22164 üzenetére
"Mondjuk ha megnézzük LH sem tudta Kubicát." három apró különbség:
Nem is volt neki annyira fontos, mert egyrészt nem a VB múlt rajta, másrészt úgy is kiment előle a boxba
Kubica kicsit jobb, mint Petrov
Kicsit látványosabban próbálkozottegyébként tényleg elég jó volt a Renault
-
DeckardCain
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz DeckardCain #22167 üzenetére
Schumi 1,1mp-el futott jobb időt mint tegnap Rosberg úgy, hogy se Vettel nem javított tegnaphoz képest és Alonso se tudta megközelíteni Massa tegnapi köridejét. Persze, tudom ez nem jelent semmit, de mégiscsak érdekes
"...úgy tűnik, hogy jobb a helyzetem, mint a Bridgestone abroncsaival.
Az első gumi erősebb, és ez inkább megfelel az én stílusomnak, ami nagyon fontos a jövő évi autót illetően. Nagyon fontos, hogy a gumik rendben legyenek, feküdjenek az autónknak."Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
volcano
tag
Sziasztok!
Új vagyok itt ebben a topicban! Nagyon örülök Vettel és egyben a RBR győzelmének. Igazán megérdemelték, úgy gondolom!
A következő szezonban M.Schumaher-re leszek kíváncsi, hogy hogy is fog szerepelni a "bemelegítő" sorozat után."Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztos, hogy botokkal és kövekkel." /Albert Einstein
-
Pá
addikt
Kiderült, hogy Schumi csak 7. lett valójában, mert a legorgysabb körében levágott egy sikánt.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Unbaised-Ben
senior tag
Jövőre a számok így fognak kinézni a pilótáknál? Persze csak ha nem vándorolnak a pilóták...
1: Vettel
2: Webber
3: Hamilton
4: Button
5: Alonso
6: Massa
7: Rosberg
8: Schumacher -
zuchy
őstag
válasz Motion_Blur #22172 üzenetére
Mondjuk az már jót jelent, hogy jobban bejönnek neki a Pirellik, még szerintem nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni 2 nap után az új gumikon, és a régi autókkal.
Remélem lesz a gumikon a lágyat megkülönbözető valamilyen jelzés..[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu
-
SzalaiG
addikt
válasz Unbaised-Ben #22173 üzenetére
Szerintem Schumi a 7es lesz.
-
Motion_Blur
félisten
válasz Sandormaster #22177 üzenetére
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
SzalaiG
addikt
válasz Sandormaster #22177 üzenetére
Úgylegyen! Mindkét megoldás jó neki.
-
cyberkind
félisten
válasz Sanya595 #22163 üzenetére
Itt van példának Hamilton, 2007-ben jött, látott, és 1 pont-tal maradt le a címről !
"Amitt eddig elért,az nem is az ö teljesitménye?Te csak szeretnél fele olyan jó lenni,mint ö."
Inkább negyed olyan jó lennék mint Alonso (bár nem akarok), mert ez is bőven több mint amit Petrov tud (jelenleg) !
"Az f1 a pénzröl szól,de nehogy azt hidd már,hogy Te milliomos vagy és akkor mész és beülsz egy f1-es csapathoz,persze van kivétel,de akik itt versenyeznek azok töbnyire más kategoriákban is mutattak már valamit."
Azért ennek is köszönheti hogy ott van , mert Hülkenberg mindent megnyert, de nem fizetős ! -
Sanya595
senior tag
válasz cyberkind #22180 üzenetére
Hagyd már ezt a hülyeséget.
Mit hasonligatod olyan emberekkel akikkel egyszerüen nem relativ a hasonlitás?
Hami jó,de mit csinált volna 2007-ben egy "Super Aguri"-ban?
Vagy szerinted a mostani renault van olyan jó,mint az akkori mclaren?
Én nem vitatkozom veled tovább,mert nem érted amitt irok.
Nincs bajom se Alo-val,sem senkivel,de ne gondold azt,hogy Petrov csak a pénz miatt van ott.
Ha Te lettél volna Petrov,akkor elengeded?Ne viccelj már... Mégcsak nem is volt elözési pozicióban.Részemröl befejeztem,de emlékszek pár hsz-re mikkor mindenki azt irta,hogy versenyzést szeretne látni.Petrov versenyzett.[ Szerkesztve ]
-
Sanya595
senior tag
válasz Sanya595 #22181 üzenetére
Lejárt a szerk idö,bocs.
Az általad emlitett "Hülkenberg" melyik csapatnál lesz jövöre?
Jahh,hogy még nincs csapata,mert a williems-töl elküldték.Szal hagyjuk ezt.
Amúgy ha Petrov nem jött volna,már lehet,hogy a renault sem lenne az f1-ben.
Aminnek ugye biztos örülsz,mert milyen jó,hogy a gyártók mind itthagyják a sorozatott. -
X3B6O0X
aktív tag
válasz SzalaiG #22175 üzenetére
Nem lehet Schumié a hetes rajtszám. Mindig az kapja meg a kisebb rajtszámot aki előkelőbb pozícióban végzett a tavalyi szezonban, kivéve, ha felajánlja a pilóta a rajtszámcserét.
"...a vörös árnyalatú gombok azonban nem kaptak háttérvilágítást, viszont fényvisszaverő festést igen, ami persze jópofa, de pont sötétben annyit ér, mint egy tetszőleges politikus vagyonnyilatkozata" © Bog
-
!Overdose!
őstag
Hatalmas gratula Michelisz Norbinak!
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
JJános
addikt
Gratulálok Norbinak! Komoly siker!
2007-05-06 óta itt!
-
cyberkind
félisten
válasz Sanya595 #22181 üzenetére
A Renault egy jó középszintű csapat, ennyi, semmi több !
Az hogy Hülkenberg-nek nincs csapata, az azért van mert kell a pénz a Wiliams-nek, ezt olvastam !
Azt tudom hogy Petrov GP2-ből jött ide mint Hülkenberg !
Azért az is sokat segített abban hogy ott legyen !
Nem engedtem volna el Alonso-t, ha tud megelőz, ha nem, akkor nem !
"mindenki azt irta,hogy versenyzést szeretne látni"
Na én meg azt szeretném látni, mint régen volt, Ferrari 1-2 hely, a többi mindegy, ezek voltak a szép idők !(#22182) Sanya595
De a Ferrari nem hagyja itt, ennyi nekem elég ![ Szerkesztve ]
-
Sanya595
senior tag
válasz cyberkind #22186 üzenetére
Láttod ez a baj.Elvakitt a vörös köd.
Dolgodz fel magadban,hogy elmült az az idö,mikkor a ferka nyerte sora a vb-ket.
Semmi bajon a ferkával és Shumival,de inkább ne legyen megint az,hogy minden évben ök nyernek és az év felétöl már megvan a vb,mert igy is uncsi néha,hát még úgy milyen uncsi. -
shev7
veterán
"Nem engedtem volna el Alonso-t, ha tud megelőz, ha nem, akkor nem !"
Akkor Petrovtol miert varod el?
MOD: hopsz, latom az nem te voltal. Sorry.
[ Szerkesztve ]
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Peat;)
veterán
Egyet értek, a Renault egyben változott tavaly óta markánsan: marketingben. Tavaly egy eltervezett autó volt, sok futam lement míg valamennyire kezelhető lett(hogy küzdöttek az időmérő 3. etapjáért..) Alonso sokat hibázott is, de beért 9. helyre, úgy hogy a BMW és TOYOTA is a mezőny tagja volt. [link], [link].
Idén Kubica 8. lett, úgy hogy egy Mercedes is megelőzi. Oké előreléptek, látta mindenki, hogy némely pályákon mennyire kezesbárány volt az autó, meg Kubica is ügyes volt...no de ez nem markáns előrelépés. Szimplán nem terveztek félre, kb ennyi a különbözet. Nekem év közben unszimpatikussá is váltak, amikor a csapatfőnök elkezdte kóstolgatni Alonsot, hogy nélküle végül is jobb mert "motiválatlan" volt(hányszor 1-2 tizeddel nyomta be az időmérő 3. etapjába...), meg milyen jó lett az autó (kíváncsi vagyok milyen pilóta visszajelzések alapján fejlesztették az idei autót még az előző télen..biztos nem Alonso akkor). Én örülnék ha előrelépnének, de nem hinném hogy jelentősen erősebbek lennének jövőre. Szerintem jövőre Mclaren megesz mindenkit a Kersszel...vagy ha nem akkor bitang erősek lesznek. Ferrari...megint 3. csapat lesz.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz Peat;) #22190 üzenetére
Kubica sokkal többet kihozott ebből a Renault-ból, mint amennyit tudott a kocsi, Alonso is a Ferrari-ból !
Azért volt motiválatlan, mert akkor már aláírt a Ferrari-hoz, és minek dolgozzon maga ellen, ha úgy is elmegy !
Azért az se semmi, hogy tavaly Button 95 pont-tal bajnok lett, idén több mint kétszer annyit szerzett, és ez sem volt elég !
A Mclaren nagyon jó a gyors fejlesztések miatt, a Ferrari meg Alonso miatt, a Red Bull meg Adrien Newey miatt ! -
-
cyberkind
félisten
-
-
bdav
őstag
válasz Peat;) #22190 üzenetére
"Szerintem jövőre Mclaren megesz mindenkit a Kersszel..."
úgylegyen amúgy belegondolva, jövőre nincs ddd se f-duct; tesznek az (évvégi) mp4-24-be egy nagyobb benzintankot és szinte jó is lesz
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
hunnylander
őstag
www.HunnyF1.com
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest