Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz Motion_Blur #21393 üzenetére
Neki már nem is kell RB-s cuccokba burkolnia magát? Fura.
-
Motion_Blur
félisten
válasz venember83 #21401 üzenetére
biztos lepisilte
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
shteer
titán
-
Oliverda
félisten
válasz Motion_Blur #21398 üzenetére
lol
Alfonznak szerintem kissé muslincás a protkója.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
bobsys
veterán
Je, valaki elkuldte Alonsot fodraszhoz
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
hunnylander
őstag
-
brownus
veterán
klassz
(#21408) hunnylander, káoszt akarok a futamon
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Gondolom nem rogytak meg a hatalmas gyorsulás alatt.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
quby
őstag
válasz brownus #21410 üzenetére
Baszki! Az elmúlt 20 évben 3 futamot nem láttam élőben! aBBól 2 a 2007-es és a 2008-as brazil versenyvolt (ahol ugye mint tudjuk semmi lényeges, semmi igalmas nem történt ) Ezt most ha minden igaz látni fogom. Legalább olyan unalmas veresenyt szeretnék mint a fent emlitett két brazil GP volt. Ha ehhez sivatagi eső kell, akkor legyen...
(#21398) Motion_Blur
0:34-nél el is száll valami a hátulülő zsebéből...
[ Szerkesztve ]
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
-Mike-
addikt
Szabadedzés linket valaki.
-
barnam_
nagyúr
válasz hunnylander #21414 üzenetére
"Appication Rejected" error click play button until get stream
Hiába nyomogatom, nem történik semmi - FF 3.6.3 -
hunnylander
őstag
válasz barnam_ #21416 üzenetére
Próbáld meg újra betölteni.
Itt vannak alternatív stream-ek is ("...first practice session" alatt, 5db).
www.HunnyF1.com
-
D@ni88
addikt
A Red Bull az utolsó hétvégére is fejlesztett. Mark Webber az imént volt a pályán az átdolgozott hátsó szárnnyal, amit ismét bekentek festékkel, hogy ellenőrizhessék a változtatások eredményét.
-
barnam_
nagyúr
válasz hunnylander #21417 üzenetére
Időközben megtaláltam a többi linket, meg bejött a BBC is
Köszi. -
RedWing
aktív tag
ITT is megy.
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
Motion_Blur
félisten
Nem gyengén megy a spórolás! 10-12 körök
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
D@ni88
addikt
válasz Motion_Blur #21421 üzenetére
Hamilton már mindenhol próbálkozik XD
-
D@ni88
addikt
válasz Motion_Blur #21423 üzenetére
csak fordított sorrendben ékelődjön be
már tavaly is jó volt a McLaren ezen a pályán, csak elfüstölt a fékÉn pl a Ferrarikat se írnám le, ki tudja hány futamon strapált motor van Alonso és Massa alatt...
Majd az FP3ra és időmérőre kerülnek be a megkímélt erőforrások[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Motion_Blur #21423 üzenetére
tényleg szépen megy a meki... de hátravan még 2 edzés meg az időmérő ennyiből nem vonok le tanulságot... jó lenne egy senna-buemi-kobayashi rajtfelállás (nem tudom erre mennyit fizetnének a bukik, de szerintem egy százasból milliárdos lennék, ha bejönne... ennyi is rá az esély)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Zoza24
senior tag
Renault motor ide vagy oda,a mért pontokon elég jók a Red bullok,s egyenesek végén vannak,szóval lehet az f csatornájuk sem gyenge
Forza Italy!
-
Motion_Blur
félisten
Abu Dhabi FP1:
Mester azért veregeti Rosberget
-
ToBeY
nagyúr
válasz Motion_Blur #21428 üzenetére
Nem sok kellett volna hogy Alonsot is megfogja.
-
D@ni88
addikt
válasz Motion_Blur #21431 üzenetére
oké, csak sokan mondták hogy fölösleg a 107%os szabály. Erre itt a példa, de időmérőnél még nagyobb lesz a különbség sztem...
-
oxox
addikt
válasz Nowhereman #21407 üzenetére
nonono...mi az, hogy edzesfobia??
Az elso szezonja nem volt teljes, mert ugye ahogy emlekszem Kubica falhozcsapasa is kellett a bemutatkozasahoz (ha jol emlekszem Kubica a kedvenceid kozott van)....es a Torro Rosso nem egy Renault (lentebb latod kire is gondolod), se nem McLaren (szinten valakire gondolok).
nehany szaraz teny: edzesen elso bemutatkozasakor a leggyorsabb, az azt koveto verseny edzesen szinten a leggyorsabb, a legfiatalabb pont szerzo.
Beult a Torro Rossoba...remelem nem kell nagyon gyozkodni, hogy hol is helyezkedett el a mezonyben ez az istallo...de egy negyedik helyet begyujtott (a Torro Rosso addigi legjobb eredmenyet) kovetkezo evben az elso futamgyozelmet
Nyilvan konnyebb lett volna neki, ha hasonlo atutoba teszi be a segget mint Hamilton / hogy is vegzett tavaly...
sajnos versenyezni nem lattam csak karriere vegen, de elsore O ugrott be mint sokat kieso: Alain Prost....(igaz O egy nem tul jo mclair-enbe ult be, de aztan valtott egy elozo evi kozepes kocsiba...) remelem O eleg nagy legenda szamodra 4vb cimmel?...nezd meg mennyi versenyt (nem) fejezett be az elso harom eveben (bevallom nem tudom mennyi muszaki problema, mennyi vezetesi hiba volt...de Vettel "szintjet" se hozza az elmeleted alapjan, es jobb kocsiban ult mint egy TR).
ha tetszik ha nem Vettel ugyes gyerek, bizom benne, hogy meg tobb rutinja lesz, es elobb-utobb behuzza a vb cimet (mindenesetre ha nem lenne forro feju, akkor nem hozta volna a fenti eredmenyeket, hiszen a hatart kell surolni....egy Torro Rossoval meg meg is padkazni)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
zolynet
veterán
olyan nagyon nem veregette a Mester Rosberget ebben a szezonban, volt az a műsor is bár szerencsére nem sokáig: 100ból1
Life is too short to stay stock!
-
SzalaiG
addikt
Helyes! Verje csak!
Ez a táblázat így nem lesz jó, mert ha Hamilton túl jó, akkor azzal ő dönt, h ki lesz VB.
-
Nowhereman
őstag
Pihenned kellene: ha már az "előzésfóbiát" "edzésfóbiának" olvasod, akkor neked már az agyad kőkeményen dolgozik a világképedet megzavaró impulzusok ellen.
Különben Prosttal baromira mellélőttél. Sose volt egy autógyilkos csim-bumjankó, és mindig is tudott előzni, nála kb. annyi volt a változás, hogy Laudától megtanulta az agyát is használni. Ettől lett professzor.
És ha Prost Renaultjában tönkrement cuccokból csak a turbók árát hozzám vágnák...Utánam a kondenzcsik!
-
oxox
addikt
válasz Nowhereman #21438 üzenetére
nem arrol beszelek ki nem tudott elozni agyas...hanem, hogy kik alatt hullott a verda, es ha olyan mindentutok dontottek volna a sorsarol mint Te akkor nem lettek volna legendak....hiszen Te tudod, hogy valaki kepes fejlodni, vagy nem, hiszen kijelentetted, hogy Vettel semmit sem fog valtozni soha, es ugyanerre jutottal volna a ket peldaval is......es kerlek fogalmazd mar meg az elozesfobiat (mit ertesz alatta)
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
hunnylander
őstag
válasz D@ni88 #21432 üzenetére
Lehet 105%-os szabály is (úgy tudom volt is már ilyen valaha), vagy akár 103%-os is.
Első évben elnézendő az ilyen főleg, ha figyelembe vesszük, hogy ehhez a Dallara megkérdőjelezhető minőségű munkája is kellett. Drága pénzért csináltak egy autót, amit ők fejlesztettek volna év közben szintén drága pénzért. Ennyire azért nem voltak hülyék a Hispania tulajok és szakemberek (élükön Geoff Willis-szel, aki az egyik legnagyobb név a szakmában, aki szerint az autóban olyan megoldások vannak, amik nem ütik meg az F1 standardot), ezért felbontották a szerződést. Így az ez évi autó fejlesztése nagyon körülményes lett.
A pozitívum az, hogy van 12 csapat és jövőre valószínűleg mindhárom fejlődni fog. A 12 csapat pedig azt is jelenti, hogy ha valamelyik anyagilag becsődöl, lesz vevő a licencére és a cuccaira. Így előbb vagy utóbb jöhet majd egy Epsilon Euskadi vagy egy autógyártó VW/Audi/Porsche stb.
www.HunnyF1.com
-
mephi666
nagyúr
válasz hunnylander #21440 üzenetére
ezzel a 107%-os szabállyal szerintem az a baj, hogy a 107% teljesen relatív... (és sok is) pl. vannak rövid/technikás pályák (pl monaco), de vannak rövid/egyszerű pályák is (pl. melbourne), aztán vannak hosszú/gyors pályák (spa) és hosszú/technikás pályák is... arra akarok kilyukadni, hogy ezen a mostani pályán is van több olyan egyenes, ahol izomból lehet döngetni és keveset számít a tudás... (persze azért van benne pár cifrább kanyar is) itt a gyengébb pilóták ( esetleg gyengébb kocsikkal) is képesek beleférni a 107%-ba pályánként változik a 107% jelentősége... nekem sem tetszik speciel, hogy a lekörözött pilóták is bele-beleszólnak a végjátékba azzal, ha nem engedik el a gyors kocsit, esetleg balesetet okoznak... jó móka lenne mondjuk egy ilyen szabály: "max. 3 kört lehessen lekörözöttként menni... ha nem képes visszaelőzni ezalatt a pilóta, akkor irány a box és számára véget ér a futam" nem kellene azon sírni, hogy a gyengébbek nem mehetnek, de legalább nem is hátráltatnák az erősebbeket... (aztán a szezon végére lehet, hogy pont a megkímélt motorokkal hoznák a versenyeket )
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
decibel
aktív tag
válasz hunnylander #21440 üzenetére
Nemrégiben volt hír talán az a5-ön, hogy a VW csoport nem jön az f1-be sajna.
"you are a monkey poo-poo"
-
oxox
addikt
Nowheremanvisszavonok mindent....nincs ertelme vitatkoznunk....raszurtem a hozzaszolasaidra, majd Vettel-re kerestem....azt hiszem, ha vilagbajnok lesz (tok mindegy mikor, es hanyszor) akkor sem fogsz rola egyetlen elismero szot sem irni.....meghat aki montoyat hianyolja az F1-bol azzal se szeretnek vitatkozni
Reszemrol itt befejeztem.....szerintem tehetseges, szerinted egy forrofeju kis....aki nem tud elozni. Az eddigi eredmenyei, es az ezutaniak szerencsere majd igazolnak mindent.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De ez csak papíron ennyire ilyen izé...a pontszerzése pl. nem ment volna erőből, pont a csapattárssá lett Heidfeld technikai problémája és kiállása kellett hozzá.
Az első győzelemhez kellett az is hogy Hamilton és Kimi a 15-16 vagy 16/17. helyről rajtoljon, pontosan nem tudok melyik volt de szinte tök mindegy.
..és az esetleges világbajnoki cím sem fog menni erőből...kell hozzá hogy Alonso 3. helynél hátrébb végezzen.
...Vettel jó gyors az ziher, briliáns volt ahogy csapdázott Monza-ban, vagy a pole-jai is elég meggyőzőek,...de ennek az autónak nincs párja, a McLaren eleinte versenyben ott tudott lenni, de ehhez Button jó taktikai húzásai és Hamilton vehemenciája kellett, pl. mikor a két Red Bull egymásnak ment..
A Ferka a végére felébredt, de nincsenek pariban, mindenki számára nyílvánvaló hogy a Red Bull a jelenlegi legjobb technika a mezőnyben, és senki nincs akit komoly vetélytársnak lehetne hívni...
...
..és ebben a felállásban Webber jobban szerepelt eddig, azaz a mezőny egyetlen kihívója, a csapattárs annak ellenére jobban szerepelt, hogy elég jól lejön hogy Vettel-ben lát a Red Bull több fantáziát, és kapott is előnyöket. -
mephi666
nagyúr
válasz barnam_ #21444 üzenetére
p1: -1ember
p2: -1ember
p3: -1ember
q1: -1ember
q2: -1ember
q3: -1emberaztán indulna a futam 18 kocsival... futam 20%-ánál kiesne az utolsó 2, 40%-nál még 2, 60% és 80%-nál is 2-2, aztán csak azok futnának be, akik ténylegesen pontot kapnak... ha kiesik közülük valaki, akkor módosul a végeredmény aszerint, hogy korábban kiállt pilóták is szerezhetnek pontot kicsit ilyen "last man standing" hangulat lenne és lehet, hogy elgurulna a bogyó 1-2 kiesésre álló pilótánál... (megnéznék egy ilyen futamot szívesen...)
-
Motion_Blur
félisten
válasz #70869248 #21445 üzenetére
Jobban szerepelt? Inkább elkerülték a technikai problémák, és az ütközésekből is nyertesen jött ki... utolsó 3 futamot Vettel simán hozta volna, ha nincs Koreában a bumm és úgy néz ki hogy itt,Adu Dhabiban is nagyon erős. Több pontja van =/= jobban szerepelt.
mod: tavalyi pontszámítás alapján így állna a pontverseny:
1. Fernando Alonso - 99
2. Mark Webber - 96
3. Sebastian Vettel - 94
4. Lewis Hamilton - 92[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz #70869248 #21445 üzenetére
Ezzel nem is vitatkozok...de evek mulva az szamit, hogy mi van leirva feheren-feketen....mikor nem is olyan reg Webo falra csapta magat koreaban (ugy, hogy senki nem zavarta), vettelnek elfustolt a kocsija...(mennyire mas lenne most a vb allasa ha a techinka birja....es nem nyomta neki mint a barom)...max annyit tennek hozza, hogy ugyan a RB a legjobb kocsi, de kozel sem a legmegbizhatobb, es annyival nem jobb, hogy ezt mindig ellensulyozza.
Es nem allitottam, hogy Vettel lenne minden idok legnagyobb pilotaja (hiszen Schumi az ), csakhogy tehetseges, es nem kene egy kis luzernek leirni kvazi (azt gondolom ha Hamival pont ellentetesen kerulnek kocsiba...O a Mclair-enbe, Hami a TR-ba, akkor hozta volna O is azokat az eredmenyeket.....)
[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
válasz Motion_Blur #21447 üzenetére
hát nem nagyon változtatott ez a pontrendszer
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #21447 üzenetére
jobban szerepelt, ..Webber is belement Hamilton-ba, és Kovalainen-be..tök mindegy milyen technikai problémákról beszélünk, ez már Montoya vs Kimi felállásnál is fals volt, mert egy technikai probléma az ritkán fehér vagy fekete, nem tehetsz úgy hogy jah neki több technikai problémája volt....de miért? vajon biztos lehetsz benne, hogy a mérnökök tanácsai szerint kezelte az autót? ..vagy nem volt egy olyan fejlesztés ami bár gyorsabbá tette, de befolyásolta az autó megbízhatóságát?
Szal bezony Webber nem villantott annyi pole-t, de jobban hozta a futamokat.
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest