Aktív témák
-
apóka
aktív tag
Méghogy az oroszoknak nincs beleszólása a világ dolgaiba?
Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
Flashcash
Közösségépítő
-
Oliverda
félisten
válasz #51736960 #21807 üzenetére
Mi lett volna ha elengedi? Semmi. Még ott lett volna előtte Rosberg is. A Mercedes is erős volt az egyenesekben. Kubica a friss szuperlágy gumikkal sem tudta utolérni.
Amúgy én megértem Alonso-t. Idén minden vittek a spanyolok a sportokban. Még a király is kint volt most a pályán aztán Alonso fent akadt egy újoncot aki ráadásul a tavalyi csapatának autójában ült. Ez elég ciki.
Bibby: Ne hiányolj olyat ami sosem volt.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
emerico2004
aktív tag
-
dokar
addikt
Éljen a bajnok, megérdemelte!
extra - SEXRay
-
lujó55
addikt
Majd ha indít valaki egy Formula1-2011 topicot, akkor újra benézek.
Addig is jó lázongást és pezsgőzést minden kedves fórumtagnak.
Nem úgy, mint LH hogy kiköpte már a teát -
-
decibel
aktív tag
válasz emerico2004 #21860 üzenetére
VB esélyesként Sumi sem tankolt ám, csak ebben az évben gokartozik. Hami mondjuk lehet, hogy lezúzta volna Petrovot valamelyik kezébe akadt kamerával a pályáról, ezért csípem a búráját.
"you are a monkey poo-poo"
-
MPowerPH
félisten
válasz prmcsk #21830 üzenetére
Alonso megtett mindent. Felkaparta a legnagyobb szarból a Ferrari -t, végig a maximum fölött teljesített a szezon második felében egy olyan autóval, ami az RBR-eknél klasszisokkal gyengébb, és összességében a McLaren -nél is, lásd Massa 'kitűnő' szereplését.
Amióta elment Brawn és Todt, taktikailag lebomlottak, és ezen a szinten ragadtak. Ezen a futamon csak annyi feladatuk lett volna, hogy mielőtt kihívják Alonso -t a boxba, megnézik, hogy ugyan már ki mögé is skatujázzák be, pedig a tempója megvolt ,mert tartotta Button-t. És ez óriási hiba volt, ezen a szinten ez megengedhetetlen, a csapat szégyene, nem Alonso -é. Ideges, a futamon szerintem teljesen szétesett, mutogat, mert ennyi maradt benne. Nekem az az érzésem, hogy ez a mutogatás nem Petrovnak szólt, hanem a csapatnak. Csak Petrov volt hozzá a legközelebb.Ezt a VB-t nem a két Renault, és nem Petrov vette el Alonso -tól, hanem a saját csapata, a Ferrari.
Ráadásul az is a Ferrari szégyene, hogy Petrov közelébe nem tudott kerülni, mert hiába volt szélárnyék, folyamatosan leszakadt az egyenesekben. Egyébként Hami sem bírt Kubicával, pont ugyan ezért.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
törölt tag
#20579 es post Korea után magamtól idézek
"Szerintem abszolut nem adta fel, egész egyszerűen azt érezte hogy mindent megtett, de ennek máshogy kellett történnie... Ha ezt belül is így érzi akkor szerintem még nagy esélye van, mert halál nyugodtan tud versenyezni, hiszen minek frusztrálja őt bármi is? Arra kell csak figyelnie hogy maximálisat kihozza magából, a sors meg úgyis alakítja önmagát. Ha ezt át tudja érezni akkor ebből a szituból megerősödve fog kikerülni."
Király, szerintem megérdemli, fürdőskurva Webbernek is csupán ezt kellett volna tennie a hiszti helyett, idióta jó hogy a 23éves jövőt fogja a csapat támogatni nem őt, ezen csak úgy tudott volna változtatni ha bebizonyítja hogy ő a legjobb. Lett volna rá lehetősége!
-
ronaldo
őstag
Azért nézzem meg a többi futamot most egyesével, hogy az utolsóról tudjak véleményt mondani? Nem igazán értelek. Petrov ezen a pályán pontosan ugyanolyan gyors volt, mint Kubica. Nagy végsebesség, jól működő F-csatorna. Nem látok köztük semmi különbséget a mai napon. Hamilton autója viszont gyorsabb volt ma, mint Alonsoé, mégse tudta megelőzni a rönót. Szóval mielőtt lepuhapöcsözné valaki Alonsot, számoljátok meg, mennyi előzés történt ma.
Az, hogy végén ezt Alonso hogy reagálta le, egy dolog. A mai esélyek közül mindegyik hasonlóan értékelte volna. Max. ha még Button versenyben lett volna és így jár, talán ő nem.
-
apóka
aktív tag
válasz emerico2004 #21860 üzenetére
"Hát emberek öreg shumi fan vagyok"
Én is, de most csak jókat derültem a versenyeken, főleg Petrovon. A fiam állandóan emlegeti az "orosz csodát", de ma képtelen volt hibázni és ez a ferkának sokba került.Szerintem ezt sumi tervelte ki, előre lebeszélte az RB-vel, csak az öreg képes ilyen összesküvésre
[ Szerkesztve ]
Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
törölt tag
-
sekli
addikt
Alonso nem ma kezdte a mutogatást, ezért is volt mindig rettentő ellenszenves. Most meg már kezdtem megsajnálni, mire tessék...
-
Atlantis
veterán
Gratula Vettelnek, megérdemelte. Nem neki drukkoltam, de jó helyre került a VB cím. Kár, hogy Red Bull-t vezet, sosem fogok annak a csapatnak és egyik pilótájuknak sem szurkolni.
Alonso is megérdemli a helyét, egyszerűen nincsen töke, semmi rizikót nem vállal, ezt így nem lehet csinálni. Tény, hogy a Ferrari nem éppen a legjobb autó a mezőnyben, de...Szerencséje volt eddig a szezonban, ennyi. Tehetséges, ez kétségtelen és bizonyította is számtalanszor, de több kockázatot kéne vállalnia. Koreában is csak sírt az esőben, hogy ilyen rossz körülmények közt még nem versenyzett...ilyen ne legyen többet VB. Most meg ez a mutogatása Petrovnak...mit mutogat, mér nem előzte meg? Nomindegy...
No, viszlát jövőre, már várom...
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Misi 007
Közösségépítő
Szép volt Vettel ennyit Obama legfiatalabb vb címéről...
-
MPowerPH
félisten
válasz #51736960 #21871 üzenetére
Massa -hoz nem fűznék semmit sem. Így év végére a csapattársi erőviszonyokat nézve Massa volt az egyik leggyengébb láncszem. Nem tudom, hogy a Ferrari miért akar vele jövőt építeni, mi lehet ezzel a céljuk...
Remélem jövőre olyan autót fejlesztenek, ami nem lesz körönként 0.5s -el lassabb az élen állóknál, és előzni is alkalmas lesz. Mert az is látszott egész évben, hogy a Ferrari szélárnyékban használhatatlan. Leszorító erő is kevés volt mindig, lásd az alacsony végsebességek a futamon, amit pont ez miatt áldoztak be.Don't Tread On Me
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Atlantis
veterán
válasz cyberkind #21877 üzenetére
Ördögöt nem haragszik, mikor mutogatott neki, még tuti lecsapta volna, ha teheti. Csak a boxban megmondták neki, mi merre a nyilatkozatok ügyében.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
_seth_
veterán
válasz cyberkind #21877 üzenetére
Igen, pláne miután Dominicali után Montezemolo is felhívta Alonsot, hogy "ügyesen" nyilatkozzon
Ferrarinak szurkoltam évekig de újabban nincsenek sehol Az sem érv, hogy massa sérült mert akkor pihenjen üljön a helyére valaki de így Alonso egyedül vitte a csapatot vagyis azt ami maradt belőle az utóbbi években... leépültek egy "kicsit"
Vettel még gyerek, de nagyon, hogy jövőre mit fog csinálni még kiderül, jó pilóta és jó autóban ült de nem az a mezőnyön keresztülhajtó pilóta aki mindenkit le tudna előzni.... nem Kobayashi
Schumiékről végig azt lehetett hallani, hogy idén köröznek de a jövőévi autót tervezik egész évben ami vagy mentség vagy igaz de ha igaz is az sem jelenti azt, hogy nyerők lesznek.... kiderül...
És majd következő év végén Petrov feláll a Lada tetejére és megnyeri az évadot
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
manutdzoli
senior tag
Gratula Vettelnek,megérdemelte
Láttátok a Ferrari Világ hullámvasútját? Aki még nem látta,ittvan.Alonso torzulása nagyon durva,0-100-ra 2mp,240-re 4-9mp alatt gyorsul.Maximális erőhatás:4,8 G.Nézzétek megFORZA FERRARI!!Ferrari 2007 World Champion-Kimi Raikkönen.........INTEL-NVIDIA.......
-
sekli
addikt
válasz manutdzoli #21890 üzenetére
nahát, 1.95 fölött nem lehet felülni rá... , akkor ezt most kihagyom...
-
Sundesz
őstag
Nem tudom mit kell Alo mutogatásán lovagolni, itt egyedül ő vesztette el a VB címet. Egyáltalán nem kell csodálkozni, hogy kitört ilyen fusztrált helyzetben. Nem haragszik ő Petrov-ra, csak qrvára ideges volt, hogy nyert helyzetből bukott, és nem a saját hibájából. Azt a Renault egyenesben megelőzni nem lehetett egyszerűen, ennyi.
Hörcsög Powa'
-
Motion_Blur
félisten
Gratula Vettelnek, talán a legjobb helyre került a trófea, igaz Alonso is megérdemelte volna, de a Ferrari nem hiába félt a versenytempótól, rakás szar volt az autó. Alonsot sajnálom, a Ferrarit nem, ezt érdemlik..
Webber ma is bizonyított, 10 kör alatt leírta a gumikat utána meg leutazta a versenyt..
Ja és persze Schumi döntött
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
SzalaiG
addikt
válasz manutdzoli #21890 üzenetére
Annak jó aki elájul. Mert aki hány, az jól megszívatja azt aki mögötte ül.
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest