Hirdetés

Aktív témák

  • JJános

    addikt

    Elnézést kérek mindenkitől, a tegnapi miatt. Sajnos nem nagyon bírom az ilyen nyomásokat. Aztán még a tanáraimat is belekeverték. Méghogy nem értek semmit. Elnézést kérek minden magyar érzelműtől, én is magyar vagyok. Ami miatt kifakadtam, az a következő: A második világháborúban Budapesten több feljelentés érkezett, mint europa összes többi fővárosában. Pedig van belőlük egy pár.
    Szóval ha kiszámoljuk, 10 000 000 feljelentés, mindenkire jut az országban egy.
    Amikor elfogy az észérv, ami elég hamar elfogy, akkor kezdetét veszi a másik ember zrikálása, nekem sajnos mindíg ez jut az eszembe. Nem a véleménnyel, hanem a véleményt nyilvánítóval kezdenek foglalkozni, és mindenki azt hiszi, hogy ezt kell. Ezt tanulják az iskolában? Vagy már az anyatejjel ezt szívják magukba.
    Elmentem hálóba játszani számtek boltba. cod-oztunk, és hallom hű de tudtam alázni. A tag felbőtt ember, akiknek "szétlőtte a seggét", alsó tagozatos 10-12 évesek voltak. Mondom a csákónak, és miért kell alázni? Nem értette. Mondom neki: -te figyelj! Ez neked játék? -igen. És azoknak a kicsiknek? -hát tanuljanak meg játszani.

    Mindenkitől elnézést kérek, tudom nem ide illő hsz.

    2007-05-06 óta itt!

Aktív témák